Přejít na hlavní obsah
Lalique Perles de Lalique parfémovaná voda pro ženy

Recenze Lalique Perles de Lalique

parfémovaná voda pro ženy

Parfémovaná voda Lalique Perles de Lalique je velmi ženská, romantická a svůdná vůně, která každý všední den naplní smyslností a podtrhne každý výjimečný večer.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Parfémovaná voda Lalique Perles de Lalique je velmi ženská, romantická a svůdná vůně, která každý všední den naplní smyslností a podtrhne každý výjimečný večer.

Koupit

Lalique Perles de Lalique recenze20

4.3
96
19
7
4
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Parfém ako voňa vynikajúca ale výdrž nulová, toto je moja prvá negatívna skúsenosť s produktom ,celkom ako voda
    Kopie recenze od Ada z notino.sk
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Hezká vůně která nevydrží dlouho. To by se člověk musel vůní polejvat aby ji někdo cítil.. Dost špatná výdrž. Vyzkoušeno více lidmi z okolí.
    Zdeňka H.
    3. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Opat jedna z polarizujucich voni- milujes, alebo nenavidis. V nadhernom artdeco flakone sa skryva nieco jedinecne, specificke; a vonajuce iba urcitemu percentu zien. Muzi ju zboznuju na 100%, dovolim si povedat unisex parfum. Mne sa paci, a kupim zas
    Kopie recenze od Michaela P. z notino.sk
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jeden z mych nejoblíbenějších
    Simona F.
    1. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Zajímavá vůně, kterou určitě doporučuji předem vyzkoušet. Na mé kůži se vůně otevřela primárně jako pepřovité, pikantní pačuli a nějakou počáteční sladkost či růži jsem absolutně nezachytila. Po několika hodinách je jemná, sladší a hřejivá. Určitě si ji dokážu představit do podzimního večera. Mně bohužel nesedla a necítím se v ní, ale podle komentářů ostatních, je to velmi individuální a vůně se na každém otevře po svém. Testujte!:)
    Leya
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Dokonalá vôňa!!!
    Kopie recenze od Nina Š. z notino.sk
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Bohužel, pro mne je to jako vetešnictví. Smrdí starou skříní a bolavou nohou. Nejhorší je že takto ji cítím i na lidech, kteří se s ní navoněli. Doporučuji vyzkoušet.
    Kopie recenze od Ludmila z notino.sk
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Parfém má krásnou neotřelou vůní - zpočátku lehká květinová se mění v teplou hebouckou s výrazným podtónem paculi. Paculi je tam opravdu znát, takže kdo nemáte rádi, raději nekupujte. Bohužel výdrž je slabá, i tak je to můj srdcový parfém!
    Petra
    14. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Nejdříve působila jako typická ,,Ahoj babi", ale po aplikaci je to velmi příjemný silný dospělý parfém. Vůně je mírně tuctová, ale pěkná. Mně se líbí.
    Markéta Š.
    4. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Dámy, omlouvám se Vám, ale tuhle vůni si od Vás budu do deště pravidelně půjčovat :-) Návyková záležitost pro milovníky Irisu (Kosatec). Tady má vodní podtón a působí lehce, svojí typickou nasládlost si ale zachovává. Na mojí kůži naštěstí ztrácí i kus svojí sladkosti a dává vyniknout i pačuli a dřevu, takže za mě unisexová záležitost. Díky :-) Navíc jí používám i na chladnější dny jako vůni do auta. Super.
    Juris
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Tohle je bohužel jen voda. Necítím nic. A to mám dobrý čich.Polila jsem se a nic. Zklamání, půjde do koše… rozhodně nedoporučuji!
    Pavla
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Úžasná vůně,ale bohužel,dlouho nevydrží.
    Radoslava H.
    27. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Nádherná vôňa na chladnejšie obdobie odporúčam.
    Kopie recenze od Mária K. z notino.sk
    14. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Moje srdcovka!!!!!
    Svitlana N.
    26. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Kdysi se mi libila, nedavno jsem dostala vzorek teto vune a moc mi nevoni, prvni nastrik, zajimava vune suche ruze, sveze drevita, mirne korenena, kupodivu dost sladka, tak suse, moc se nemeni, misty citim az mouckovy cukr, nesedi mi.
    Silvie
    20. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. V této vůni mi dominoval pepř od začátku do konce. Pepř, čerstvě namletý, voní úžasně. K tomu se mísí květiny v nasládlém tónu. Je zvláštní, neucítíte ji tak hned a doporučuji pro ty, co chtějí něco jiného.
    AlenaH
    8. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Nadherna vona pre sebavedome zeny je to dost intezivna zmyselná fantastická vona👌
    Kopie recenze od Lucia G. z notino.sk
    25. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Po precteni recenzi, ktere me lakaly a zaroveň drzely zpet od koupi, jsem se rozhodla pro zakoupeni odstriku 10 ml u jine firmy, protoze zde ta moznost neni. Vune je pro me nadherna, naprosto klasicka CHYPRÉ, kdo zna tyto vune a ma je rad, tak neslapne vedle, takova starosvetska, no zaroven dnes zas opet moderni, je lehka, nadychana, cista, mechova, neni ani svezi, ale ani tezka, sladka nebo vyrazne korena, ze by hlava bolela, spise se asi netrefi kazde zene do vskusu. Vydrz ma neskutecnou a jeji verzi, kdy je citit z obleceni na druhy den, uplne miluji. Je takova az hyckaci, jak nadychana cista perinka, do ktere se zaborite po celem dni :)
    Dal.
    17. února 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  19. Veĺmi spokojná
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    16. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Pozor, jak je to subjektivní, perles jsem koupila před několika lety na základě složení a po přečtení stovek recenzí na fragrantice. S představou, že vůně není sladká. Pro mě je to ale ten nejsladší čichový vjem, jaký jsem kdy zažila, mísa zákusků zasypaná horou moučkového cukru, celá pohoří cukru, cukrový vesmír. Nicméně jsem dostala komplimenty a kupuju mamince, které se líbí.
    Michaela
    12. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?