Přejít na hlavní obsah
Lalique Encre Noire Sport toaletní voda pro muže

Recenze Lalique Encre Noire Sport

toaletní voda pro muže

Osvěžte své smysly a vsaďte na ryze elegantní vůni, která netradičním způsobem kombinuje jemné a zemité prvky. Toaletní voda pro muže Lalique Encre Noire Sport potěší každého moderního gentlemana.

Koupit

Osvěžte své smysly a vsaďte na ryze elegantní vůni, která netradičním způsobem kombinuje jemné a zemité prvky. Toaletní voda pro muže Lalique Encre Noire Sport potěší každého moderního gentlemana.

Koupit

Lalique Encre Noire Sport recenze20

4.2
18
2
3
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Hodně zajímavá vůně.
    666
    13. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. příjemná vůně, plná spokojenost
    medmed
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Velice hezká vůně, vydrží vonět déle než některé o mnoho dražší značky, po čase jsem se k ní vrátil a jsem spokojen..
    Richard
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Výborná pánská nevtíravá vůně.
    Magda
    15. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Hezká svěží vůně, která se hodí spíše do teplých dní, jak po sportovní aktivitě tak do civilu. Slušná výdrž na toaletní vodu.
    Pan H.
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. its a fresh version of encre noire. So too much regular, not good performance or scent...typical supermarket fresh edt with something else but for me nothing special. I actually gave to other person after buying it
    Ignacio A.
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Krásná dřevitá vůně, parádní na letní večer nebo jaro/podzim.
    Donald
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Encre Noire Sport je skvělá letní dřevitá vůně s vodními podtóny, která na mě udělala velký dojem. Za tyhle peníze dostanete mnohonásobně více muziky. Vůně je příjemná pro všechny okolo, není agresivní jako třeba Sauvage EDP. Výdrž zhruba 6-8 hodin. Je to hodně niche vůně, která by měla mít za mě 2x větší cenovku, je hodně levná. Zkoušel jsem i původní Encre Noire, který se spíše hodí na podzim/zimu.
    Vojtěch
    28. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Jo - přesně podle očekávání. Složení odpovídá finální vůni. Spokojen.
    Daniel Š.
    24. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Nádherná sportovně kořeněná vůně. Přítelová jedna z nejoblíbenějších.
    Karin
    19. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Pěkná vůně s jemným nádechem dřeva. Vůně se pěkně vyvíjí a způsobuje, že ženy se za mnou pořád otáčejí. :D
    Pavel
    25. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. s vynimkou motoriek nedufajte v ziadne ine sportoveho vyuzitiek tohoto "sport" parfemu. je to skor vona pre upirov, koncentrovany cyprus a vetiver vylozene kricia steam punkom a temnou gotikou. stacia tri streknutia, beztak sa mozno rozkaslete.
    Kopie recenze od db z notino.sk
    9. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Voní nádherně. Pořád manžela očuchávám. Vydrží i do druhého dne, je intenzivní, dřevitá, neobvyklá. Manžel dříve používal vůni David Beckham, vybírala jsem podobnou dle složení...na celé čáře však Lalique vítězí.
    Lucia
    9. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásně balená, ale vůbec nevydrží. Koupila jsem jako dárek a jsem zklamanálná.
    Veronika
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. maximální spokojenost
    Patrik R.
    30. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Děkuji moc! Dodávka je rychlá, produkt odpovídá popisu!
    Andrii
    19. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Nádherná vôňa ktorá si ma okamžite získala. V žiadnom prípade nie mainstreamová.
    Kopie recenze od Tibor z notino.sk
    1. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Svieža vôňa, nie zlá, ale slabá výdrž. V tejto cenovej kategórii odporúčam ako letné top VERSACE Man Eau Fraîche :-)
    Kopie recenze od zolcho z notino.sk
    30. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Nádherná vůně, svěží, jiskřivě čistá. Kúpil jsem ji naslepo a nelituji. Po Diorech, Pradě a Chanelu jsem se opět zamiloval do této nadpozemské vůně. Moje přítelkyně je touto vůni také uchvácena.
    AN_JP_0xAB433A3FD211FCC1EB32C0E8AF78AC29
    29. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  20. Pekna vôna na šport a leto.
    Kopie recenze od gianni z notino.sk
    31. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?