Přejít na hlavní obsah
Lactovit LactoUrea regenerační tělové mléko s pumpičkou

Recenze Lactovit LactoUrea

regenerační tělové mléko s pumpičkou

Chcete, aby vaše suchá či dokonce velmi suchá pokožka vydržela hydratovaná po dobu až 42 hodin? Vsaďte na složení s ureou a kyselinou mléčnou, které pro řešení problému suchosti kůže doporučuje 9 z 10 dermatologů. Regenerační tělové mléko Lactovit LactoUrea díky těmto složkám zadržuje v pokožce vlhkost pro hloubkovou hydrataci a zároveň vytváří efekt ochranného štítu, což pomáhá k zachování ideální úrovně hydratace.

Koupit

Chcete, aby vaše suchá či dokonce velmi suchá pokožka vydržela hydratovaná po dobu až 42 hodin? Vsaďte na složení s ureou a kyselinou mléčnou, které pro řešení problému suchosti kůže doporučuje 9 z 10 dermatologů. Regenerační tělové mléko Lactovit LactoUrea díky těmto složkám zadržuje v pokožce vlhkost pro hloubkovou hydrataci a zároveň vytváří efekt ochranného štítu, což pomáhá k zachování ideální úrovně hydratace.

Koupit

Lactovit LactoUrea recenze20

4.9
30
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Toto mléko jsem si koupila na velmi suchou pokožku. Tu skutečně výborně hydratuje, nezanechává nepříjemný pocit, či "film". Snadno se nanáší, pokožka je po něm krásně hladká. Jediné velké mínus je jeho "vůně ". Je skutečně nepříjemně silná, necítím přes ní ani svůj parfém. Smrdí v podstatě jako laciná voňavka. Mám ráda svěží vůně a z tohoto mě bolí hlava.
    Pavla T.
    27. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Opravdu hydratuje, při nanášení se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a krásně voní . Určitě doporučuji.
    Lenka
    10. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Mléko se krásně vstřebává, pokožka je jemná a hydratace je dlouhodobá. Cena je velmi příznivá.
    Hana Deyl B.
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Mlieko sa dobre nanáša, aj myslím fajn hydratuje, nezanecháva mastný film, ale neskutočne mi vadila tá silná parfumácia. Až tak, že som mlieko nedokázala spotrebovať.
    Kopie recenze od Katarína M. z notino.sk
    24. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Skvělý produkt za skvělou cenu. Doporučuju!
    Iva
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. vynikajúca kvalita a spĺňa požadované účinky
    Kopie recenze od Mari z notino.sk
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Zatím ..nejlepší tělové pleťové mléko jaké jsem kdy vyzkoušela .A že jich bylo... Po použití ,překvapivě dokonale hydratovaná pleť. Pokud máte svoji pleť suchou je to vaše nejlepší volba.
    Pája
    30. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Ok jsem spokojená
    Anička
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. nejlepší a nejvoňavější tělové mléko. doporucuji
    Hana
    1. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. výborné mlieko
    Kopie recenze od Lucia T. z notino.sk
    5. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Jsem velmi spokojena a navíc miluju tu vůni!
    Martina Č.
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. stále mám v zásobě, používám denně
    Jarmila B.
    15. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Jsem s výrobkem velmi spokojena
    Anička
    5. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Příjemná vůně, krém se rychle vstřebává bez pocitu mastnosti nebo ulepenosti. Dostatečně hydratuje suchou pokožku, kdy odstranil i šupinatění. Budu kupovat i nadále
    Pavlína L.
    2. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborné tělové mléko i na ekzém, krásně zklidní pokožku. Vyzkoušela jsem různé drahá tělová mléka na problematickou pokožku a tenhle to vyhrál!!!
    Hana
    18. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Pre mňa super telové mlieko nakoľko mám veľmi suchú pokožku a tá vôňa je pohladenie pre môj nos, veľmi príjemná, jemná. 🙂
    Kopie recenze od Jaroslava z notino.sk
    14. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Používam dlhodobo, je skvelý na suchšiu pokožku, nevonia veľmi silno, ale celkom stačí na suchú pokožku :)
    Kopie recenze od Samira K. z notino.sk
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Toto telove mlieko je super, mam suchu pokozku a na nohách aj svrbivú, toto mlieko naozaj pomáha. Co mi vsak vadi je vôňa, príde mi extremne parfumované..
    Kopie recenze od Simona Z. z notino.sk
    20. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Telové mlieko je výborné na suchú pokožku teraz v zimných mesiacoch, príjemná vôňa, a jednoduchá aplikácia pomocou pumpičky sú čerešničkou na torte
    Kopie recenze od Nikola M. z notino.sk
    17. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Super,není co dodat Sonča.
    Soňa
    13. září 2021
    Byla recenze užitečná?