Přejít na hlavní obsah
Lactacyd Femina emulze pro intimní hygienu

Recenze Lactacyd Femina

emulze pro intimní hygienu

Myjete své intimní partie běžným mýdlem? Vyměňte jej za péči, která je citlivým partiím určená na míru. To perfektně splňuje emulze pro intimní hygienu Lactacyd Femina, jež obnovuje přirozenou rovnováhu a obranyschopnost intimních partií, jemně je myje a zároveň zajišťuje dlouhotrvající pocit svěžesti a čistoty.

Koupit

Myjete své intimní partie běžným mýdlem? Vyměňte jej za péči, která je citlivým partiím určená na míru. To perfektně splňuje emulze pro intimní hygienu Lactacyd Femina, jež obnovuje přirozenou rovnováhu a obranyschopnost intimních partií, jemně je myje a zároveň zajišťuje dlouhotrvající pocit svěžesti a čistoty.

Koupit

Lactacyd Femina recenze18

4.8
17
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Jemný, příjemný, spokojenost!
    Nataliia
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Použivam už dlhé roky ,to svedčí o všetkom.🙂
    Kopie recenze od Henrieta H. z notino.sk
    8. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Intímna klasika, som spokojna
    Kopie recenze od Miroslava A. z notino.sk
    12. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. používam ho už viac rokov a som spokojná. Svieži, príjemne vonia.
    Kopie recenze od Adriana O. z notino.sk
    16. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. 👍👍👍👍Super intímny gél 👍👍👍
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    22. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Používám dlouho a jsem spokojena....Žádný jiný gel na intimní hygienu mi nevyhovoval.
    Martina
    7. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. spokojena je snim
    Zákazník z notino.cz
    12. února 2017
    Byla recenze užitečná?
  8. Je super!Doda 100%pocit sviezosti skvele odporucam : )
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    2. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  9. Lactacyd bohužel nepatří mezi moje favority, protože v mém případě nezamezuje svědění, pálení apod. Takže po vyzkoušení nedělá nic od běžného mýdla. Proto používám jinou značku intimní hygieny. Chce to vyzkoušet dokud nenajdete ten pravý produkt a značku.
    Lucia
    7. září 2016
    Byla recenze užitečná?
  10. Spokojenost.
    Eliška
    30. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  11. Doporučuji!
    Zákazník z notino.cz
    28. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  12. Super. Nejvíc oceňuji pumpičku. :)
    Zákazník z notino.cz
    5. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  13. Jsem spokojena vyhovuje mi
    Zákazník z notino.cz
    2. září 2015
    Byla recenze užitečná?
  14. Za moji osobu - jednoznačně jednička. Taky Lactacyd používám dlouho a jsem spokojená. Jiné značky mi nevyhovovaly. Pumpička je super.
    Zákazník z notino.cz
    7. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  15. Nejlepší intimní kosmetika. Lepší než Lactacyd Oceán je tento klasik. Používám dlouho a bezva.
    Zákazník z notino.cz
    1. listopadu 2014
    Byla recenze užitečná?
  16. Podle mého názoru nejlepší přípravek na intimní hygienu a balení s pumpičkou je fajn nápad!
    Zákazník z notino.cz
    8. září 2014
    Byla recenze užitečná?
  17. Lactacyd je nej značka pro intimní hygienu.
    Zákazník z notino.cz
    2. července 2014
    Byla recenze užitečná?
  18. Ja to používam už dlho a som velmi spokojná a skúšala som aj iné a mne najviac vyhovuje táto značka.
    Zákazník z notino.cz
    29. května 2014
    Byla recenze užitečná?