Přejít na hlavní obsah
Laboratorio Olfattivo Cozumel parfémovaná voda pro muže

Recenze Laboratorio Olfattivo Cozumel

parfémovaná voda pro muže

Laboratorio Olfattivo Cozumel je balzámová dřevitá vůně pro muže. Tato aromatická parfémovaná voda plná vášně nepřetržitě osciluje mezi hřejivostí a chladivostí. Pochází z dílny italské nikové (niche) značky, oddané uměleckému parfumérství. Stejně jako ostatní parfémované vody od  Laboratorio Olfattivo i Cozumel je unikátním emocionálním vyjádřením krásy, přírody a historie a vypráví svůj vlastní příběh.

Koupit

Laboratorio Olfattivo Cozumel je balzámová dřevitá vůně pro muže. Tato aromatická parfémovaná voda plná vášně nepřetržitě osciluje mezi hřejivostí a chladivostí. Pochází z dílny italské nikové (niche) značky, oddané uměleckému parfumérství. Stejně jako ostatní parfémované vody od  Laboratorio Olfattivo i Cozumel je unikátním emocionálním vyjádřením krásy, přírody a historie a vypráví svůj vlastní příběh.

Koupit

Laboratorio Olfattivo Cozumel recenze13

4.7
10
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Zpočátku se jeví jako poměrně intenzivní dřevitá vůně, po chvíli však intenzita ustupuje a po zbytek dne ji na sobě téměř necítím.
    Juraj
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Jedinečný pánský parfém s vysokou trvanlivostí. Oceňuji také čistý design flakonu a balení.
    Patrik
    6. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Velmi příjemná dřevitá vůně s celodenní výdrží. Je to jeden z mých nejoblíbenějších parfémů, přestože se značně liší od zbytku mé sbírky.
    Jakub
    5. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Vůně se hodí spíše pro příležitosti, kdy chceme vonět nejbližšímu okolí a pro denní nošení spíše na jaro/podzim. Intenzita není tak silná.
    Jirka
    6. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Velmi jemá a sofistikovaná vůně. Z počátku cítím bylinné a svěží tóny.
    Martin
    4. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tato vůně mě velice mile překvapila. Je celkem specifická, pro milovníky kokosu jak stvořená :) Ze začátku je dost intenzivní, ale pak se krásně rozloží. Doporučujii!
    Renata
    23. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Ze začátku je na mě dost silna, ale pak se vůně rozvine a voní jemně, žensky. Připomíná mi vůni léta - opalovacích krémů a kokosu. Moc krásná
    Aneta
    22. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Koupil jsem tento parfém ze zvědavosti vůně je opravdu příjemná ale ta výdrž myslím že parfém by měl vydržet déle do dvou hodin je pryč
    Evžen
    18. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásná vůně a pěkný minimalistický flakónek. Pokud chcete vyzkoušet něco jiného a speciálního, tak fakt doporučuji tento parfém!
    Ivana
    28. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Není to parfém pro všechny, ale mně určitě sedl! Velmi zajímavá vůně, je hned cítit santalové dřevo a vydrž je prostě vynikající. Příteli se líbilo taky, tak jsem moc spokojená 😊
    Alča
    28. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento parfém vás po chvíli zahalí do krémového, mírně nasládlého kabátku, kde vynikde hlavně tonka a santalové dřevo ♥ nádherná vůně se skvělou výdrží!
    Kopie recenze od Aneta z notino.sk
    27. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Vo vôni dominuje tabak a santalové drevo. Moc podarená vôňa!
    Kopie recenze od Karol z notino.sk
    12. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Ve vůni dominuje tabák a santalové dřevo. Moc povedená vůně!
    Petr K.
    4. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?