Přejít na hlavní obsah
La Roche-Posay Lipikar Xerand krém na ruce

Recenze La Roche-Posay Lipikar Xerand

krém na ruce

Záchrana pro vaši velmi suchou až rozpraskanou pokožku rukou. Výživný krém na ruce La Roche-Posay Lipikar Xerand obnovuje ochranný hydrolipidní film, zanechává pokožku krásně hebkou a vláčnou. Velmi rychle se vstřebá a díky jeho hypoalergennímu složení zanechá i ruce citlivých jedinců dokonale zklidněné, jemné a chráněné.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Záchrana pro vaši velmi suchou až rozpraskanou pokožku rukou. Výživný krém na ruce La Roche-Posay Lipikar Xerand obnovuje ochranný hydrolipidní film, zanechává pokožku krásně hebkou a vláčnou. Velmi rychle se vstřebá a díky jeho hypoalergennímu složení zanechá i ruce citlivých jedinců dokonale zklidněné, jemné a chráněné.

Koupit

La Roche-Posay Lipikar Xerand recenze18

4.4
13
2
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Perfektní, hlavně v zimě
    Ludmila M.
    22. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. It's okay, not the most moisturising. Big minus for me is that it has fragrance and the bottle squirts out a lot of cream, so it takes a while to absorb. The Cicaplast Mains is much better (more hydrating and absorbs very quickly).
    Kopie recenze od Lora z notino.sk
    10. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Výborný krém, vhodný pre ľudí s veľmi suchou a citlivou pokožkou. Veľa krémov na ruky, ktoré som predtým vyskúšala mi nezaberali, alebo pokožku ešte viac vysušovali. Tento krém je jemný, dobre roztierateľný, nemastný, ale za to veľmi výživný. Ďalšou výhodou je, že ho netreba aplikovať často. Ruky mám jemné a hydratované aj niekoľko dní po použití
    Kopie recenze od Zora S. z notino.sk
    16. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Boží krém na ruce a nohy !
    Kristýna
    24. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Zkoušela jsem hodně krémů na ruce, ale až tento mi sedl. Není příliš mastný, ale zároveň není asi suchý. Dobře se roztírá, nedělá mapy po prstech nebo že by se drolil. Mám od dětství ekzém na kloubech a tohle mě vždy zachrání.
    Markéta J.
    1. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. veľmi dobrý, rýchlo sa vstrebáva, vôňa príjemná, jemná
    Kopie recenze od Jarmila z notino.sk
    11. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. La Roche-Posay je značka, která u mě naprosto vyhrála a vlastním od této značky spoustu kosmetických potřeb, se kterými jsem nanejvýš spokojena, to se ale (bohužel) o tomto krému na ruce říct nedá. Konzistence krému je lehká, není ho potřeba hodně, perfektně se roztírá, rychle se vsakuje a nezanechává mastný film, přesně to jsem hledala, ale ta vůně... odpusťte mi, spíše pach, je příšerný... raději bych si mazala ruce Indulonou, i když ta mi taky nijak zvlášť nevoní, ale pořád je to vůně mnohem příjemnější. Čistě z tohoto důvodu krém používat nemohu, jakmile něco dělám, ruce pach rozvíří a nelze vůni ignorovat. Určitě se poohlédnu po jiném krému od stejné značky.
    Magdaléna M.
    3. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Příjemný krém, dobře vyživuje, jen zanechává lehce lepkavý pocit na rukou
    Albina
    25. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Krem nie je hutny, skor redsi, hydratuje priemerne, rychlo sa vsiakne. Vona je prilis intenzivna, zbytocna, kedze si kupujem krem, od ktoreho ocakavam hlavne "vysledky", nie aromu na celu kupelnu. Mam telovy krem z rady Lipikar, ktory je vynikajuci, takze som cakala zazrak aj pri tomto kreme, ale nekonal sa... Vysledok porovnatelny s kremami dostupnymi v drogerii za polovicu ceny.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    30. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Příjemně mastný a výživný krém, zanechává ochrannou vrstvu.
    Aneta
    30. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. zcela spokojená
    Lucka
    1. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Skvělý krém na suchou pokožku, mastnější, ale je moc příjemný. Používám opakovaně.
    Jana
    20. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Dobře se vstřebává, ale to je tak vše. Mívám hodně suché ruce a bohužel i po namazání je mám stále suché.
    Zákazník z notino.cz
    27. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Super na suchou pokožku
    Simona
    8. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Príjemný pocit na rukách.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    9. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  16. Úžasný krém,ruky sú krásne hydratované a napriek tomu nezostanú mastné.Okamžite sa vstrebe a zanechá jemnú hebkú pokožku.Objednala som si ho teraz prvý krát,ale určite to nebude posledný.Je fakt super.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    2. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  17. Nejlepší krém na ruce, co znám. Po letech zkoušení veškerých drogérkových i dražších krémů můžu hodně posoudit :-) Opravdu zabírá na suché ruce (u mně dané častým mytím rukou i třeba mrazem). Nepomohly mi třeba ani Vichy nebo Neutrogena...tohle je super, dobře se rozetře, relativně rychle vpije, nemastné ruce.
    Zákazník z notino.cz
    11. května 2015
    Byla recenze užitečná?
  18. S krémom som veľmi spokojná, vyskúšala som rôzne značky ale tento mi vyhovuje najviac na suché ruky hlavne v zime
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    9. prosince 2014
    Byla recenze užitečná?