Přejít na hlavní obsah
La Roche-Posay Effaclar DUO (+M) korekční obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné

Recenze La Roche-Posay Effaclar DUO (+M)

korekční obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné

Trápí vás mastná, problematická pleť se sklony k akné nebo s jinými viditelnými nedokonalostmi? Korekční obnovující péče La Roche-Posay Effaclar DUO (+M) se stane vaší zbraní v boji proti různorodým nedokonalostem včetně pupínků, černých teček a pozůstatků po akné. Krém zesvětlí pigmentové skvrny, pomůže sjednotit barevný tón a zároveň se postará o hydrataci a zklidnění pleti.

504s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Trápí vás mastná, problematická pleť se sklony k akné nebo s jinými viditelnými nedokonalostmi? Korekční obnovující péče La Roche-Posay Effaclar DUO (+M) se stane vaší zbraní v boji proti různorodým nedokonalostem včetně pupínků, černých teček a pozůstatků po akné. Krém zesvětlí pigmentové skvrny, pomůže sjednotit barevný tón a zároveň se postará o hydrataci a zklidnění pleti.

Koupit

La Roche-Posay Effaclar DUO (+M) recenze20

4.3
37
6
3
4
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám smíšenou pleť, problematickou hlavně na bradě, a osobně tento krém nedoporučuji. Při aplikaci mě nepříjemně pálil, svědil, pupínky mi spíše ještě zhoršil a po as dvou týdnech jsem ho musela přestat používat. Původní varianta DUO byla za mě mnohem lepší.
    Lucie D.
    30. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Jsem naprosto spokojená, kupuju už po druhé!! Do 3 měsíců se mi vyléčil dlouhotrvající problém s komedony na čele.. už se mi vůbec neobjevují a to jsem si myslela, že už se nedočkám. Krém je taky super lehký a příjemný. Doporučuju!!
    Barb
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Používala jsem už rok zpátky a ted znovu jsem spokojena přijde mi že se mi plet uzdravuje jediný minus je ze se mi krem drolí a vypadá to hrozne , dělá se to taky někomu ?
    David D.
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. ahojky pisu druhou recenzi, pouzivam cca 3 mesice spolu s par dalsimi produkty a musim rict, min se mi objevujou pupinky a taky mi mizi skvrny po akne. Rekla bych ze dobry produkt ale dost drahy na to ze to vlastne nic extra nedela
    Sára
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Vyborny produkt! Pupinky se krasne hoji, fleky po akne mizi. Plet vypada zdravejsi. Mam smisenou plet, nejhorsi je brada. Pokud se mi nejaky pupen zacne delat, do dvou dnu zmizi. Pouzivam rano a vecer.
    Jitka Z.
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Odporúčam pre mastnú aknóznu pleť. Avšak určite nepoužívať na celú tvár ale iba lokálne na jednotlivé vyrážky. Treba taktiež postupovať podľa viacstupnovej starostlivosti o pleť, čiže najskôr pleť vyčistiť s cleanerom, jemne prstami vklepať toner, následne vklepať sérum a až potom lokálne aplikovať tento korekcny krémik a nakoniec to zafixovať s krémom. Ja používam cleanser od La Roche Posay Effaclar, toner od Isntree tea tree, sérum od Ordinary s niacinamide a zinkom, potom toto a nakoniec krém od Isntree s hylauronic acid. Určite toto nemixovat s vitamínom C a AHA, BHA, PHA produktami lebo si narobíte iba horšie. A rovnako tak neaplikovat na nevycistenu pleť a nepoužívať iba toto samotné. Minimálne hydratačným krémom to treba zafixovať.
    Kopie recenze od Zuz z notino.sk
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. nejlepsi vec na pupinky. dělali se me hlavne v období ms ale s timto produktem (pouzivam vecer po vycisteni pleti) zadne se neobjevuji !!
    Veronika
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Už po prvním použití jsem viděla změny, černé tečky skoro zmizely, ale po pravidelném užívání me pleť začala pálit, svědit a začaly se objevovat červené fleky. Pro někoho se smíšenou a citlivou pletí, jako mám já, to nedoporučuji.
    Sára
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Nevidím žádné zlepšení, zbytečný produkt a vyhozené peníze za nic.
    Tereza K.
    16. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Nevidím žádné výsledky po dlouhodobém používání tohohle krému. Na pleti mě občas štípe a rozhodně není hydratační a zklidňující. Barevné sjednocení nepozoruju. (Mám mastnou , citlivou pleť se sklonem v akné a trápí mě skvrny po akné)
    Lenka
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Dokonalý, doporučuju
    Adelina
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Na zacatku pouzivani jsem si musela projit “purge” coz jsem mela jeste horsi akne, ale po kazdodennim pouzivani vecer se po cca 6 tydnech zacala vyhlazovat, prestaly se mi delat podkozni, s kterymi jsem bojovala nejvice. Pouzivam spolu s akneroxidem
    Bara
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Bohužel výsledek nesplnil za tu cenu očekávání. Zatím nic nepomohlo jako Akneroxid za poloviční cenu.
    Jane
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Mám velmi citlivou pleť a tak si ho můžu dovolit používat pouze lokálně na má “nepěkná” místečka. Zabral mi jak na akné tak na jizvy ale chce to opravdu používat pravidelně a ráno SPF! Jinak umí dost podráždit. Se správnou skincare rutinou je schopen dělat zázraky. Určitě doporučuji předem vyzkoušet třeba vzoreček nebo jen menší místo na kůži aby se předešlo nepříjemnostem. Za mě ale spokojenost.
    Jana
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Mám dva dny a pleť je již po nanesení lepší. Příjemně voní, má lehkou konzistenci, nemastí pleť. Na výsledky je ještě brzy, ale zatím jsem spokojená :-)
    Maruška
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. It burnt my face all red and redness still continues after 20 minutes. Don't buy!
    Farman G.
    23. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. Dostala jsem jako dárek k nákupu La roche. Po tom, co jsem viděla na sociálních sítích, jsem asi čekala zázrak, každopádně mě produkt nenadchl. Přijde mi, že ucpává póry a vliv na akné jsem nezaznamenala. Žádná slává.
    Linda S.
    12. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  18. Tohle je zázrak!! Nic jiného mi tak nespravilo pleť jako toto
    Leontýna K.
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Prvních pár dnů trochu svěděl a pálil po nanesení ale dalo se to snést. Výsledky byly už po týdnu používání trochu vidět. Kurentně používám cca 3 měsíce a výsledek jde určitě hodně poznat, měla jsem akné po celé bradě a teď už skoro nic až na pár jizviček po akné. Doporučuji ale pokud máte větší akné tak musíte používat déle.
    Sofie
    31. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Ten to produkt mi změnil pleť k nepoznání.Ten to krém používám 2x deně ráno pod spf a večer jako poslední krok mojí skin care.S kombinací se zbytkem efaklar řady budete mít krásnou pleť.Opravdu doporučuju
    Melissa
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?