Přejít na hlavní obsah
KORIKA Korean Heritage 8 Types of Hyaluronic Acid Premium Super Hydrating Serum hydratační pleťové sérum s 8 typy kyseliny hyaluronové

Recenze KORIKA Korean Heritage 8 Types of Hyaluronic Acid Premium Super Hydrating Serum

hydratační pleťové sérum s 8 typy kyseliny hyaluronové

Spojení nejmodernějších technologií a aktivních látek v hydratačním séru.

Koupit

Spojení nejmodernějších technologií a aktivních látek v hydratačním séru.

Koupit

KORIKA Korean Heritage 8 Types of Hyaluronic Acid Premium Super Hydrating Serum recenze20

4.5
94
12
7
2
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pre mna velkym sklamanim, velmi slaby ucinok ako vacsina z korejskej kozmetiky. Z tejto modrej rady je aj hydratacny krem, ktory viac vysusuje ako hydratuje. O nieco drahsi produkt od Medik8 presvedci okamzite po aplikacii.Cena nezodpoveda kvalite. Hyaluron serum od Ordinary za 11€ ma lepsi a viditelnejsi ucinok.
    Kopie recenze od Erka F. z notino.sk
    11. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. U tohoto sera mi trosku vadilo jak stahuje plet. Rano si primicham par kapek do hydratacniho kremu a efekt se mi zda jeste daleko lepsi, nez kdyz se serum nanasi na plet samostatne. V kazdem pripade perfektni, urcite koupim znovu.
    Zuzana K.
    7. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Sérum je top 🥰 takový efekt jsem ještě u žádného séra neviděla, je pravda, že pleť napne, ale pokud předtím použijete hydratační tonikum, tak se sérum krásně vstřebá. Na to si dám hydratační krém, ráno se vzbudím a pleť mám jako bohyně❤️😍 Nutně potřebuji doskladnění !! 🥰🤣
    Tereza G.
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Vyskusala som zatial len vzorku, ale ked doskladnia serum si kupim asap. Do minuty po apkikacii plet bola krasne napnuta a zmatnena. Za mna top! Nasledne som aplikovala hydratacny krem, ktory sa torosku tazsie rozitieralo, ale v konecnom dosledku👌🏼
    Kopie recenze od Bianka z notino.sk
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Dostala jsem vzorek tohoto séra a za mne nedoporučuji. Snad po ničem jsem neměla tak šílené pnutí pleti a tak nepříjemný pocit.
    Lenka B.
    28. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. vubec nedoporucuji, plet mi po aklikaci lepila a strasne pnula, po naneseni kremu, mi serum zaclo zmolkovat tato koupe byla velkym zklamanim
    anonym
    23. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Sérum mohu jen doporučit. Mám velmi suchou pleť a tohle sérum okamžitě hydratuje. Nanáším na vyčištěnou a lehce vlhkou pleť, sérum se krásně vstřebá, nelepí a můžu ho bez problému použít i pod makeup. Pro mou suchou pleť ideální.
    Nikol
    17. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Hrozné sérum, po nanesení mi pleť hrozně pnula a hydratace žádná, měla jsem extrémě vysušenou pleť nechápu. Po nanesení krému se vše začalo drolit, takže se to ani nevstřebalo, propadák.
    Helena K.
    18. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Naprostá spokojenost. V 52 letech mám jemnější pleť. Celkově mě výrobky Koriky příjemně překvapily. Doporučuji.
    Šárka K.
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Hydratacne serum co nehydratuje. Plet je napnuta ako po aplikacii cistiaceho gelu ... bola to zla kupa
    Kopie recenze od Lucia K. z notino.sk
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Skvela konzistencia, zatial jedno z top ser, ake som vyskusala. Mam citlive oci, ale toto serum mi ich absolutne nedrazdi, plet je vypnuta a hydratovana. Velka spokojnost.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    20. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Po naneseni tohto sera bola plet napnuta, akokeby sa stiahla. Dala som si hydratacny krem a spravili sa mi take male zmolky na tvari. Velka nespokojnost.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    18. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Эта сыворотка идеально выполняет свою задачу. Люди не правильно пользуются и жалуются на стягивание кожи. Её не нужно наносить на все лицо, а только на место где морщины и тогда она дает сопротивление на мимику, создает ощущение ботокса.
    Viktoriia
    11. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  14. Prijemne serum, pouzivam pod krem nebo lehkou emulzi.
    Jitka P.
    25. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Těšila jsem se na tenhle produkt a vcelku zklamání. plet celkem vyhlazuje, ale zanechává silne bíle žmolky po pleti. Asi zkusím jiný produkt od Koriky, ale tady jsem měla velke očekávání a produkt bych hodnotila jako lepší pruměr, narozdíl od drogerek.
    Eleni K.
    26. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. používam hneď po aplikácii tonerom, kým je ešte pleť vlhká. Vtedy má výborný výsledok. Pleť je fantasticky hydratovaná.
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    22. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Koupila jsem na základě recenzí své první sérum, bohužel mé pleti nevyhovuje. Mám smíšenou pleť. Chtěla jsem ji dodat hydrataci, ale toto dělá úplný opak. Konečný výsledek celý den vysušená pleť, která pne a hrozně svědí, a nepomůže ani další aplikace krému. Toto se mi ještě nestalo.
    Radka P.
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Má oblíbená značka a oblíbené sérum. Lehké, snadno se vstřebává. Pleť je krásně hydratovaná. Kupují opakovaně.
    Lenka
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Velmi prijemne. Dobre se aplikuje. Plet je po aplikaci hladka
    Helena
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Pleť mám sice po séru vypnutou, nemohu se však zbavit pocitu suchosti, proto ještě musím promasírovat mastnějším krémem. V kombinaci s hyaluronem od Victoria beauty je to výborná kombinace.
    Tea
    26. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?