Přejít na hlavní obsah
KORIKA FermentBeauty Hydrating Face Sheet Mask with Fermented Yogurt and Hyaluronic Acid hydratační plátýnková maska s fermentovaným jogurtem a kyselinou hyaluronovou

Recenze KORIKA FermentBeauty Hydrating Face Sheet Mask with Fermented Yogurt and Hyaluronic Acid

hydratační plátýnková maska s fermentovaným jogurtem a kyselinou hyaluronovou

Hýčkejte svou pleť s neobyčejnou jemností a netradičními ingrediencemi. Hydratační plátýnková maska KORIKA FermentBeauty s fermentovaným jogurtem a kyselinou hyaluronovou dopřeje vaší pleti pocit dokonalého komfortu.

Koupit

Hýčkejte svou pleť s neobyčejnou jemností a netradičními ingrediencemi. Hydratační plátýnková maska KORIKA FermentBeauty s fermentovaným jogurtem a kyselinou hyaluronovou dopřeje vaší pleti pocit dokonalého komfortu.

Koupit

KORIKA FermentBeauty Hydrating Face Sheet Mask with Fermented Yogurt and Hyaluronic Acid recenze20

5.0
34
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Fakt dobrá,:plátýnkové masky moc nemusím, nebaví mě rozbalování a nanášení na tvář, zpravidla jsem u toho netrpělivá, ale musím potvrdit, že maska je příjemná a po použití mám hezky vyhlazenou pleť.,Kdyby tak ten efekt přetrval déle:)
    Helena K.
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. v životě jsem nemela po masce více hydratovanou pleť,
    Sofie L.
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Korejské platynkové masky miluji, tato je také výborná, ale dost drahá na častější používání. Používám podobné masky korejské značky Ariul, které jsou cenově za půlku, účinek je ale úplně stejný.
    Mirka
    28. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Tahle maska mi zachránila obličej když se mi nenadále osypal. Nic nezabíralo, až tohle. Jemně omýt a dát tohle. Já teda to sérum vymačkám a natřu, to plátno je velké, ale pleť bledla a vše se stáhlo. I ruce vysušené od praní v ruce zachránila. Je skvělá, díky že jsem ji dostala 2x darem, netušila jsem o nich. Jděte do ní při podráždění zarudnutí atd, jemná přesto silně hojivá
    M.K.
    12. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Jedna z nejlepších masek od Koriky.Zklidňuje,vyživuje,hydratuje.
    Eva
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Skvělá maska
    Veronika S.
    4. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Veľmi príjemná maska a viditeľné výsledky. Pleť si “zamlská” 👍
    Kopie recenze od Blanka K. z notino.sk
    10. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Kosmetiku Korika miluji a masku používám často, na mou suchou pleť je skvělá
    Lenka B.
    4. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Korika má veľmi dobré masky nuž konzistencia látky v maske je dosť jogurtová a s výsledkom na pleti som nebola najviac spokojná. Stále to je veľmi dobrá maska nuž mne osobne vyhovovala lepšie z tejto rady zelená myslím že je s ryžou. Pre info moja pleť je normálna, trošku citlivá a niekedy je problémová té zóna.
    Kopie recenze od Ava z notino.sk
    21. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Nemám čo vytknúť. Už chcem vyskúšať všetky.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Nepoznala som totu značku tak chcela vyskúšať a teraz objednávam už ďalšie druhy! Odporučám!
    Kopie recenze od Stani z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Nemusím veľmi kyselinu hyalurovanú ale tato maska je asi najlepšia zo všetkých, ktoré som predtým mala.
    Kopie recenze od Leňa z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Naozaj hydratuje a vyhlazuje pleť. Pokožka je veľmi jemná.
    Kopie recenze od Viky z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Tato maska nemá chybu, hydratuje a jde vidět okamžitý výsledek. Příště ji koupím v balení, které obsahuje více masek. Korejské značky na Notinu nikdy nezklamou. :)
    Dana R.
    10. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. úžasná maska, která mi okamžitě rozzářila obličej, jsem moc spokojená:)
    AnnaF
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Pouzivam jiz delsi dobu a budu urcite pouzivat dal, nejlepsi maska.
    Inka
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Maska hezky voní, ale nic výrazného. Moje pleť je šťastná, že je tak perfektně zhydratovaná a celá září.
    Petra
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Maska moc hezky voni, zanechává plež jemnou, vyživenou, hydratovanou. Doporučuji
    Andrea
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Jako byste masku vytáhli přímo z jogurtu. Je velice příjemná a navíc vážně dobře hydratuje.
    Karla
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. super platynkova maska, skvěle se s ní manipuluje, vyborně hydratuje, urcite poridim znovu
    Dana
    13. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?