Přejít na hlavní obsah
Kneipp Goodbye Stress sprchová pěna

Recenze Kneipp Goodbye Stress

sprchová pěna

Hoďte starosti za hlavu a uvolněte napětí nahromaděné po náročné práci. Pečující sprchová pěna Kneipp Goodbye Stress zklidňuje podráždění pokožky a tlumí únavu. Zakončete hektický den uvolňující sprchou. Díky pečující pěně bude celé tělo jemné a zrelaxované a vaši mysl povzbudí osvěžující máta a rozmarýn. 

152s kódem 15combi
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Hoďte starosti za hlavu a uvolněte napětí nahromaděné po náročné práci. Pečující sprchová pěna Kneipp Goodbye Stress zklidňuje podráždění pokožky a tlumí únavu. Zakončete hektický den uvolňující sprchou. Díky pečující pěně bude celé tělo jemné a zrelaxované a vaši mysl povzbudí osvěžující máta a rozmarýn. 

Koupit

Kneipp Goodbye Stress recenze10

5.0
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Som velmi spokojna. Je velmi osviezujuci a pena je super konzistencie. Nedrazdi mi pokozku. Pouzivam na cestovanie a odkedy som ho objavila, kupujem pravidekne.
    Kopie recenze od L. z notino.sk
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Výborný, super na cesty, dlouho vydrží, kupuji opakovaně 👍👍👍
    Naďa S.
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Zaľúbila som sa do tejto sprchovej peny....pôžitok a ľahkosť zo sprchovania zaručený...a ešte k tomu vegan produkt...super.<3
    Kopie recenze od Adri z notino.sk
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Výborná archivácia pena
    Kopie recenze od Agnesa P. z notino.sk
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Pozitok spojeny so sprchovanim. Prijemna pena, so skvelou parfumaciou.
    Kopie recenze od Sandra z notino.sk
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Výborná! Hustá, krásně voní, nevysušuje, myje důkladně. Pokožka zůstává dlouho hebká a voňavá.
    Dadance
    5. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Hledala jsem nějaký přírodní přípravek na moji citlivou, vysušenou pokožku, který by ale nevoňel jako u babky kořenářky, a našla jsem! Tato pěna s rozmarýnem a mátou je úžasná. Z jednoho stříknutí nabyde v ruce dostatečná dávka na celé tělo, pěna je totiž bohatá a jemňoučká. Vůně na pokožce vydrží dlouho, až je těžké uvěřit, že se opravdu jedná o produkt bez chemie. Líbí se mi i praktický a lehký obal. Jo a je super na holení, vůbec mě nedráždí. Takže klobouk dolů, doporučuji.
    Kač K.
    14. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Jsem z této sprchové pěny od Kneippu nadšená. Nádhernou uklidňující vůni má teda i sprchový gel ze stejné řady, ale toto je můj favorit. Baví mě jak bohatou a jemnou pěnu vytvoří a pokožka je po ní tak hebká, že už nepotřebuju jiný produkt na domazání. Mám citlivou pokožku a tak vybírám většinou přírodní produkty které voní jen slabě, ale Kneipp mě s touto překrásnou vůní překvapil. A souhlasím s recenzemi níže - fakt drží! Super volba, koupím znovu.
    Andrea
    9. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Miluji tu vůni. Konečně po sprše nejsem vysušená a nepotřebuji se mazat tělovým mlékem. Navíc vůně dlouho vydrží :-)
    Hanka
    26. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Pěna překrásně voní a po umytí je má pokožka provoněná a hydratovaná. Rozhodně koupím znovu.
    Marika
    23. října 2020
    Byla recenze užitečná?