Přejít na hlavní obsah
Kneipp Good Night sprchový gel

Recenze Kneipp Good Night

sprchový gel

Jak můžete zlepšit kvalitu spánku? Zklidněte při večerní sprše svou mysl s relaxační vůní švýcarské borovice a indického santalového dřeva. Sprchový gel Kneipp Good Night vám pomůže uzavřít den a usnadní usínání. Naberte sílu na nové zážitky.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Jak můžete zlepšit kvalitu spánku? Zklidněte při večerní sprše svou mysl s relaxační vůní švýcarské borovice a indického santalového dřeva. Sprchový gel Kneipp Good Night vám pomůže uzavřít den a usnadní usínání. Naberte sílu na nové zážitky.

Koupit

Kneipp Good Night recenze20

5.0
23
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Když nemám čas na koupel, tento sprchový gel mi poskytuje určitou úroveň relaxace téměř jako koupel :)
    Kamila
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Používám ho každý den a vždy se pozastavím nad jeho vůní. Krásně pění, hydratuje a hned po sprše se cítím lépe.
    Karin
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Opojná relaxační vůně, která vydrží na pokožce ještě dlooouho po umytí! Sprchový gel šetrně myje a zároveň nevyšuje.
    Diana
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Parádní vůně! Sprcháč plní svou funkci, tělo je čisté, ale zároveň není vysušené. Přítelkyně stále říká, že to není možné, jak ta vůně dlouho po sprše vydrží. Což beru jako plus :)
    Jan
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Líbí se mi, že vůně je velmi unisex, není sladká, není přehnaně kořeněná, prostě tak akorát pro oba. Po sprše se ani nemusím mazat, gel nechává pokožku krásně hydratovanou.
    Jana
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Nádherná uklidňující vůně. Sprcháč vyčistí tělo a nezanechává suchou pokožku.
    Sabča
    21. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Miluji sprchu s tímto sprchový gelem - naprosto nádherně voní, šetrně myje pokožku a zanechává ji hebkou a velice se mi líbí složení sprchového gelu, které je plné látek, které napomáhají ke zlidnění a uvolnění jak mysli, tak těla.
    Terka
    21. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Sprcháč je můj oblíbený díky vůni borovice a santalového dřeva, doporučuji vyzkoušet! Krásně uvolní celé tělo a líp se mi usíná.
    Lucie
    21. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Gel používám ve sprše po fitku, mám pocit že mi pěkně zklidní a hydratuje pokožku. Vůně je taky super.
    Monika
    20. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Vůně Good Night kolekce je moje snad nejoblíbenější. Ten gel posune každodenní večerní sprchu na novou úroveň. Miluju ho.
    Elena
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Nádherná vůně, skvěle pění a co oceňuji nejvíce - nevysušuje pokožku, ale nádherně hydratuje. Nemusím se ani mazat, jak je kůže vláčná.
    Týna
    17. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Můj oblíbený poslední krok každého dne - dát si sprchu s touto úžasnou vůní. Nádherně voní a když už je sprchový gel něco, co používáme každý den, proč si nedopřát extra péči o sebe
    Barbora V.
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. tento sprchový gel má úžasnou uklidňující vůni, super konzistenci a nevysušuje pokožku.
    Anežka
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Supr sprcháč, Good Night kolekce je moje oblíbená :):)
    Vendy K.
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. tento sprchový gel má přímo relaxační vůni. Pokožku při mytí hydratuje a vyživí. Jsem s ním velmi spokojená.
    Nela
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Skvělý sprchový gel s příjemnou dřevitou vůní, která se na pokožce drží i po sprše. Pokožku mám po použití krásně jemnou a hydratovanou. Vyzkoušela jsem i další přípravky z této řady Good Night jako je koupelová sůl a olej a myslím že se tato řada Kneippu opravdu povedla!
    Vendy
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Podmanivá dřevitá vůně. Tuba je měkká, gel se díky tomu jednoduše aplikuje. Jsem moc spokojená.
    Tania K.
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Sprchový gel je na pokožce velice příjemný, krásně jí hydratuje a ta vůně je tak příjemná, intenzivní a zároveň relaxační, navíc na pokožce vydrží opravdu dlouho. Díky tomuto sprcháči se po náročném dni každý večer těším na sprchu a příjemné zakončení dne.
    Klára
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Preferuji sprchu před vanou, takže mám radost, že si můžu i tak užít úžasnou vůni Good Night ve formě sprchového gelu. Nanáším gel na houbu, krásně pění a provoní pokožku i koupelnu
    Radka M.
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. skvělý sprchový gel, díky unisex vůni používáme já i můj muž, hezky uklidňuje před spaním.
    Linda
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek