Přejít na hlavní obsah
Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask hydratační pleťová maska s vitamínem E

Recenze Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

hydratační pleťová maska s vitamínem E

Hledáte způsob jak příjemně a efektivně zpomalit známky stárnutí pleti? Hydratační pleťová maska s vitamínem E Klairs Freshly Juiced s bohatou pudingovou texturou je multifunkční pomocník v péči o pleť, který působí jako hydratační pleťová maska, noční péče či denní krém.

671s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Hledáte způsob jak příjemně a efektivně zpomalit známky stárnutí pleti? Hydratační pleťová maska s vitamínem E Klairs Freshly Juiced s bohatou pudingovou texturou je multifunkční pomocník v péči o pleť, který působí jako hydratační pleťová maska, noční péče či denní krém.

Koupit

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask recenze20

4.4
15
2
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Bohužel ne každému sedne, hned jsem se osypala a měla červenou pokožku. Ovšem stále si myslím, že je to kvalitní produkt s dobrým složením, který teď bude prostě používat partner.
    Vanessa
    23. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Příjemně překvapila, pleť rozzáří a neucpe póry. Jednoduché použití na noc. Trochu na pleti lepí ale nic hrozného.
    Veronika
    16. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tento krém má gélovitú pudignovú konzistenciu. Čo sa týka množstva tak myslím, že ozaj dlho vydrží. Ale ja po ňom musím vždy použiť ešte hydratačný krém pretože moja pleť je po aplikácií suchá - resp. mám ten pocit. Používam ho príležitostne ako nočnú masku. Cena a kvalita za mňa super. Len neviem či je to produkt pre moju suchú pleť.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    8. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Som rada že je v ponuke aj na Notino rovnako aj s Vít C super dvojka v mojej večernej rutine. Ide o taký puding, ja si po ňom ešte dávam zaverecny krém - nemám rada ten mierne lepkavý pocit.
    Kopie recenze od Jana L. z notino.sk
    14. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Skvela hydratacni maska na akne, zvlastne zpusobene nosenim rousky. Je lehoucka, takze neucpava vice pory a niaciamid mi na lehke vysevy akne vzdy fungoval. Mam uz druhe baleni :) kombinuji se serem vit C od iUnik a naprosta dokonalost. :)
    Lucka
    24. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Už po prvom použití je vidieť výsledok. A spolu s Klairs vit. C je to topka 😍
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    8. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Krásná vůně, pleť je přes noc hydratovaná, fascinující pudinková konzistence, vždy se povrch zacelí =) Hygienické nabírání špachtličkou. Při aplikaci 1-2 x týdně vydrží neskutečně dlouho - mám již půl roku a jako by ani neubylo..
    Jana
    8. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Maska je super, používám ji na noc i Několikrát týdně, dokonce i přes den místo krému, mám susší a citlivější pleť. Vydrží mi půl roku a teď objednávám znovu. Pleť je opravdu hezky napnutá
    Veronika
    24. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Mně maska vyhovuje. Nechávám přes noc a pleť je ráno taková hezčí, rozzářená, odpočatá. A má zajímavou konzistenci. Koupím znovu.
    Martina
    3. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Drahé a žádné dobré výsledky
    Emma
    3. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Nic moc....za dost peněz.
    lenka
    22. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Plet´vypadá odpočatě, za mě spokojenost.
    Gabriela V.
    11. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Mám radši plátýnkové masky, ale tuhle jsem si také oblíbila. Je spíše na jaro/léto. Efekt je viditelný hned po umytí - zářivější a sjednocená pleť.
    Markéta S.
    4. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Skvělá maska, pleť je zpevněná a jemná. úplně nejvíc se mi líbí aplikace,že nemusím nic smyvat,prostě natru a ráno,mám pleť krásně pevnou 👍
    Petra
    4. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. super maska, po použití se úplně rozzáří a oživí. Doporučuji.
    Hanča
    2. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Maska mi moc vyhovuje, používám ji jednou týdně a pleť zanechává viditelně prozářenou a jakoby odpočatou. Vřele doporučuji všem.
    Jana
    2. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Tato maska je ideální pro unavenou pleť. Krásně ji rozzáří a dá ji fantastický svěží vzhled.
    Romana
    2. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Maska je úžasná, cítím,jak kdyby moje pleť získala novou šťávu 👍příjemná při roztírání, opravdu skvěle hydratuje oproti jiným vyzkoušeným.doporucuji.
    Iva
    1. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Momentálne používam už tretie balenie tejto dokonalej masky na pleť. Maska s vitamínom E má bielu farbu, pudingovú konzistenciu, ktorá sa po každom použití opätovne zleje do seba a vytvorí jednotnú hmotu so sviežou, citrusovou vôňou. Z hlavných zložiek obsahuje vitamín E, niacínamid, Centella Asiatica a adenozín. Opäť ide o multifunkčný produkt - môžete ho použiť ako denný hydratačný krém, masku alebo ako sleeping pack. Ja ju používam prevažne ako sleeping pack, ale aj denný hydratačný krém. Maska má veľmi ľahkú, gélovejšiu textúru, ktorá sa ľahko vpíja. V tomto prípade mi však táto jej vlastnosť prekáža, pretože akonáhle si ju do pleti vmasírujete, nasleduje nie veľmi príjemný akoby suchý pocit. Zanecháva aj mierne lepkavý pocit. Efekt rozjasnenia a zjemnenia, uhladenia pokožky sa dostaví takmer okamžite. Ide o otázku niekoľkých sekúnd, maximálne minút. Efekt je dlhotrvácny, osobne mám pocit, že ak si túto masku raz nanesiem, tak je efekt badateľný až do jej zmytia. To však nemusí platiť pre každého jej používateľa. Kompletnú recenziu nájdete na → https://blog-de-la-licorne.blogspot.com/2019/03/dear-klairs-freshly-juiced-vitamin-e-mask-review.html
    Kopie recenze od Gabriela R. ~. z notino.sk
    27. března 2019
    Byla recenze užitečná?
    |
  20. Túto úžasnú kórejskú masku vám určite odporúčam. Chcem zároveň doplniť popis tohoto výrobku, nakoľko popisy produktov na stránke Notino sú veľmi chabé a podľa nich by som si výrobky značky Klairs určite nekúpila. Podstatnou informáciou, ktorá v popise produktu chýba je, že bola vyvinutá na podporu účinnosti vitamínu C, ktorý obsahuje produkt Freshly Juiced Vitamin C sérum. https://www.notino.sk/klairs/freshly-juiced-hydratacne-pletove-serum-s-vitaminom-c/ Vitamíny C a E totiž pracujú pre ľudskú pokožku v synergii, tieto produkty sa teda navzájom podporujú a zvyšujú svoju účinnosť bez ohľadu na poradie v akom ich používate vo svojej rutine. Vzhľadom na na veľmi zvláštnu "želatínovo-pudingovú" textúru tejto masky sa všeobecne odporúča použiť najprv sérum a potom masku. Maska obsahuje okrem uvedeného vitamínu E, aj pre pokoýku veľmi prospešný Niacinamide- vitamín B3.
    Kopie recenze od ??? z notino.sk
    25. března 2019
    Byla recenze užitečná?
    |