Přejít na hlavní obsah
Kiehl's Super Multi-Corrective Cream krém proti stárnutí pro všechny typy pleti včetně citlivé

Recenze Kiehl's Super Multi-Corrective Cream

krém proti stárnutí pro všechny typy pleti včetně citlivé

Viditelné omlazení pleti za pouhé 4 týdny.

Koupit

Viditelné omlazení pleti za pouhé 4 týdny.

Koupit

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream recenze20

4.7
29
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krém má příjemnou konzistenci a dobře se roztírá. Zde pro mě jeho výhody končí. Po nanesení byla pleť červená a působila jako by byla spálená od sluníčka. Zkusila jsem krém aplikovat znovu po delší době, avšak reakce je stejná. Má pleť je po aplikaci tohoto krému červená a jakoby spálená. Nemám citlivou pleť! A ač jsem vyzkoušela už pěknou řadu přípravků pro péči o pleť, nikdy jsem se nesetkala s reakcí a už vůbec ne tak silnou a nepříjemnou! Při pozdějším procházení recenzí na zahraničních e-shopech jsem zjistila, že podobnou reakci měli i někteří další uživatelé tohoto krému.
    Lenka
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Zakoupila jsem na základě recenzí na produkt. Mám už starší pleť po 40 a používám péči od Estée Lauder. Protože se dle doporučení mají krémy střídat, kvůli zachování jejich účinku na pleť, sáhla jsem po tomto. Už po prvním dni reagovala pleť podrážděně, po obličeji mi začaly vyskakovat bílé tečky a pupínky, na které běžně vůbec netrpím, krém teda nijak extra ani nevoní a myslím, že ty dva utracené tisíce, za toto zklamání, které jsem vydržela týden a koupila znovu osvědčenou značku s prominutím vypatlám tak leda na paty.
    Veronika
    20. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Kupovala som prvy krat a som spokojna. Vyborny nocny krem, uzasna konzistencia, plet ostane vlacna a hydratovana. Mam 58 r. a citlivu plet a tento krem mi uplne vyhovuje
    Kopie recenze od Eva Z. z notino.sk
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Skvělý krém na vyhlazení vrásek. Pozorovala jsem rozdíl již po dvou týdnech užívání :)
    Ludmila R.
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. S krémom som naozaj spokojná, veľmi intenzívne hydratuje a rozjasňuje pleť.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Pořídila jsem mamince jako dárek a je s ním moc spokojená! Není příliš těžký, takže ho používá jako denní, krásně voní a dle ní se i dobře roztírá. Po několika aplikacích vidí pozitivní výsledky.
    Dominika
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Perfektný krém! Veľmi pekne vonia a pleť je po ňom krásne hebká.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvelý!
    Kopie recenze od Emma z notino.sk
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Úžasný krém! Moc hezky voní a má příjemnou konzistenci. Každá aplikace mi udělá dobře na duši.
    Thea
    8. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Ľahký krém, ktorý veľmi príjemne vonia. Ráno ho rada používam ako podklad pod make-up. S Kiehls mám dlhodobo dobré skúsenosti a tento krém nie je výnimkou!
    Kopie recenze od Natalia z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Lehký krém, který moc příjemně voní. Ráda ho používám ráno jako podklad pod makeup. S Kiehlsem mám dlouhodobě dobré zkušenosti a tento krém není výjimkou!
    Natálie
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Môj najlepší krém! Pleť vyzerá krásne a mladistvo.
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Moc příjemný krém, jeden z nejlepších, co jsem kdy měla. Krásně voní a textura mi taky vyhovuje. Pleť už po pár použitích vypadá svěžější. Určitě koupím znova.
    Alexandra
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Krém som dala svojej svokre a bola s ním veľmi spokojná, tak som si ho kúpila aj ja a neurobila som chybu. Krásne sa vstrebáva a omladzuje pokožku.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    10. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Perfektný krém- odporúčam!
    Kopie recenze od Alena Z. z notino.sk
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. skvelý nočný krém- odporúčam!!
    Kopie recenze od Vanda Z. z notino.sk
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Veľmi príjemný krém ľahkej konzistencie, dobre sa aplikuje, nedráždi, skvele vstrebáva, pleť má po týždennom používaní viditeľne lepší farebný nádych, vyzerá oddýchnutejšie, zdravšie. Navyše na aplikáciu stačí malé množstvo, predpokladám, že nejaký čas vydrží, vôňa je jemný slabounce levanduľový opar, veľká spokojnosť.
    Kopie recenze od Tamara z notino.sk
    6. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi příjemný krém lehké konzistence, dobře se aplikuje, nedráždí, skvěle vstřebává, pleť má po týdenním používání viditelně lepší barevný nádech, vypadá odpočatěji, zdravěji. Navíc k aplikaci stačí malé množství, předpokládám, že nějaký čas vydrží, vůně je jemný slabounce levandulový opar, velká spokojenost se zakoupením.
    Apolena
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Dala jsem tetě jako dárek a moc si ho chválí. Její pleť také vypadá zdravěji.
    Jana
    30. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Krém jsem dostala jako dárek a jsem nadšená. Mám citlivou a zralou pleť a tento krém mi maximálně vyhovuje. Krásně voní, textura je velice příjemná a účinky jsem zaznamenala již po týdnu. Pleť je vyživená a hebká na dotek. Těším se na každou aplikaci.
    Monika K.
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?