Přejít na hlavní obsah
Kérastase Specifique Bain Divalent hloubkově čisticí šampon pro mastnou pokožku hlavy

Recenze Kérastase Specifique Bain Divalent

hloubkově čisticí šampon pro mastnou pokožku hlavy

Šamponová lázeň Kérastase Spécifique Bain Divalent určená pro péči vlasů, které se u kořínků mastí a v délkách zůstávají citlivé. Navrací jim rovnováhu, zbavuje pokožku přebytečného mazu, zatímco délky hýčká bohatou dávkou hydratace. Tak, aby vlasy neztrácely lehkost, objem a zářily zdravím.

Koupit

Šamponová lázeň Kérastase Spécifique Bain Divalent určená pro péči vlasů, které se u kořínků mastí a v délkách zůstávají citlivé. Navrací jim rovnováhu, zbavuje pokožku přebytečného mazu, zatímco délky hýčká bohatou dávkou hydratace. Tak, aby vlasy neztrácely lehkost, objem a zářily zdravím.

Koupit

Kérastase Specifique Bain Divalent recenze20

4.0
40
2
2
9
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší šampon na mastné vlasy, co jsem kdy měla ... samozřejmě společně se zbytkem přípravků! dělá doslova zázraky. Pokud použijete pouze šampon nebo čisticí masku, můžete si vlasy přesušit, což je za mě problém u většiny nespokojených recenzí, co jsem zde četla. Po čistění je opravdu potřeba vlasy i prohydratovat a dodat jim živiny. Mám mastnou pokožku hlavy ale vlasy mám spíše jemné. Moje rutina je jednou týdně čisticí maska a pak šampon, pak rozhodně kondicionér nebo maska a nakonec používám každý den i sérum do vlasů ze stejné řady.
    Magdaléna
    17. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Za mě tento šampón splňuje co má. Vlasy nemám zatížené, krásně vyčištěné a sedí mě i vůně. Určitě koupím znova , je lepší investovat více peněz, protože to má své účinky, které mě u levnějších šamponu chybí.
    Romana
    24. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tento šampón bohužial nemôžem doporučiť tak, ako iné produkty od Kérastase. Vlasy mám hneď druhý deň po umytí ťažké a mastia sa mi rýchlejšie ako predtým. Navyše sa mi k tomu pridali aj lupiny. Za mňa sklamanie.
    Lenka
    18. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Kupovala jsem na základně kladných recenzí a bohužel říkám ne. Dělá hezkou pěnu, ale na moje jemné a rychle se mastící vlasy šampon nepomáhá. Hned ráno je mám zplihlé a v půlce dne už mastné. Radši se vrátím k značkám jako je Fanola a Redken
    Michaela
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Už jsem vyzkoušela hodně produktů na mastící se hlavu, ale za mě je tenhle šampon nejúčinnější. Za mě můžu doporučit. A pro viditelné výsledky doporučuju pořídit určitě celou sadu pro mastné vlasy❤️ Koupila jsem si to větší balení s pumpičkou pro snazší dávkování. Na vlasy pod lopatky mi stačí dvě pumpičky, protože dobře pění. Příjemná vůně, nic agresivního a po umytí jsou vlasy svěží.
    Denisa K.
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vždy váham pri nákupe produktov tejto značky, pretože sú pre mňa vo vyššej cenovej kategórii. Vždy to ale stojí za to. Mám jemné, rýchlo mastniace sa vlasy a maska + šampón (stačí aj jedno z toho) mi naozaj pomáha.
    Dagmara M.
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Jediný šampón po ktorom si nemusím každý deň umývať vlasy. Je super.
    Sandra
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Koupila jsem na základě recenzí a jsem zklamaná. Vlasy mám mastné za 24 hodin. Jediné pozitivum šamponu je, že dobře pění.
    Lenka D.
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. vlasy sú po použití splasnuté, bez objemu a navyše sa mi objavili lupiny, ktoré som predtým nikdy nemala. Vlasy na druhý deň ešte mastnejšie ako pri lacnom šampóne. Neodporúčam
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Veľké sklamanie. Šampón bohato pení a príjemne vonia ale to je všetko. Po opláchnutí šampónu som mala extrémne zauzlované a krepovité vlasy. Pritom na obale deklaruje, že vyživuje dĺžky. Za mňa horší ako šampóny z drogérie.
    Kopie recenze od Júlia B. z notino.sk
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Na moje vlasy je moc silný a zatěžující, používám 1x týdně a jindy dávám šampon pro normální vlasy. 75%
    Natálie D.
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Při používání běžných šampónů si musím mýt vlasy každý den. S tímto šampónem přijde potřeba mytí až za 2-3 dny. Jsem nadšená.
    Ema
    23. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Na mastné vlasy super, nemusím je mýt každý den.
    Hana R.
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento šampón nemá konkurenciu :) Používam ho už niekoľko mesiacov a nemenila by som.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. K této značce není moc co dodat :) jen to, že je naprosto nejlepší a nejvíc mi vyhovuje. Za ty peníze to opravdu stojí.
    Barbara
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Velmi dobrý šampon pro mastnou pokožku hlavy. Vlasy se mastí pomaleji, vypadají krásně a zdravě. Vůně je příjemná, nevtíravá.
    Lída
    5. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Kérastase používám pravidelně a tento šampon mi pasuje úplně nejlépe. Mám rychle mastící se pokožku hlavy, ale s tímto šamponem mi vlasy vydrží bez mytí i 3 - 4 dny. Sama jsem tomu nevěřila, ale je opravdu super!
    Naďa
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Šampon plní vše, co slibuje. U hlavy se mi vlasy hned mastily, ale kořínky byly suché. Po používání tohoto šamponu se to změnilo a vlasy si nemusím tak často mýt.
    Julie
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Díky tomuto šamponu si vlasy nemusím umývat tak často, protože zůstávají déle svěží a nemastí se tak rychle.
    Adéla
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Pro moje vlasy - mastné u hlavy a suché konce, naprosto nejlepší šampon. Vyhovuje mi i ne příliš výrazná vůně. Doporučuji
    Viky
    28. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?