Přejít na hlavní obsah
Kérastase Résistance Sérum Extentioniste sérum pro růst vlasů a posílení od kořínků

Recenze Kérastase Résistance Sérum Extentioniste

sérum pro růst vlasů a posílení od kořínků

Dopřejte svým vlasům intenzivní výživu. Sérum pro růst vlasů Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum posiluje pokožku hlavy a vlasová vlákna již od kořínků. Odměnou za pravidelné používání vám budou krásně lesklé, silné vlasy a zdravá pokožka hlavy. Díky praktické pipetce se navíc sérum snadno aplikuje.

839s kódem brands
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Dopřejte svým vlasům intenzivní výživu. Sérum pro růst vlasů Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum posiluje pokožku hlavy a vlasová vlákna již od kořínků. Odměnou za pravidelné používání vám budou krásně lesklé, silné vlasy a zdravá pokožka hlavy. Díky praktické pipetce se navíc sérum snadno aplikuje.

Koupit

Kérastase Résistance Sérum Extentioniste recenze20

4.4
30
5
4
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Iba vyhodené peniaze. Neodporúčam
    Kopie recenze od Martina H. z notino.sk
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Já nevím, připadá mi, že po půl roce používání mám vlasy o dost slabší, než jsem měla. Asi je to stresem, ale čekala jsem, že se padání ustálí a vlasy maličko zpevní. Nic. Voní hezky, ale už bych si nepořídila.
    Petra B.
    21. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Presne napísané - dlhodobo….
    Kopie recenze od Iveta z notino.sk
    25. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. V případě dlouhodobého pravidelného používání je sérum účinné. Velká spokojenost.
    Dagmar K.
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Funguje , všude nahoře mi podrůstají malé vlásky, i moje kadeřnice se divila .. doporučuji
    Dana
    4. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Celkově spokojenost, lepší kvalita vlasů, krásně voní. Bohužel vyšší cena.
    Monika C.
    7. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Po měsíci a půl používání je výsledek znatelný. Všude mi raší "bejby" vlásky, hlavně u kontur obličeje je výsledek nejvíce viditelný. Nanáším po každém omytí vlasů pár kapek, promasíruji a vyfoukám. Ozkoušela jsem již více produktů na podporu růstu vlasů a za mě je to jeden z těch fungujících.
    Klára
    27. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Poměr cena výkon je hrozný. Sérum je příjemné, o to nic, pěkně voní, ale i když dávám naprosté minimum na pokrytí pouze problémových partií, je hned pryč. Rozdíl na vlasech jsem nezaznamenala. Zůstávám u vodiček od Bione, které jsou za zlomek ceny a efekt je viditelný.
    Sandra
    14. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Dala som sancu ako sa vravi ''po tretom baleni'' kvalita vlasov aj rast sa preukazal a vsak je dolezite pravidelne aplikovat,cize max prestavky medzi dnami nie na polroka napr . Cize dlhodoba investicia pre udrzanie vysledkov .
    Kopie recenze od Barbora N. z notino.sk
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Maximálna spokojnosť , menej padajúcich vlasov, ale s použitím väčšieho množstva sêra
    Kopie recenze od Dana T. z notino.sk
    25. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Jsem trošku nešťastná z té pipetky… špatně se mi s ní sérum dostává ke kořínkům, spíš zůstává všude ve vlasech (je husté) Uvidíme, zda ale bude fungovat💙
    Kristýna B.
    24. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nadherne voni, vlasy jsou po seru svezi, druhy den vypadaji skvele. Pouzivam po umyti 1x za 2 dny…
    Jakub H.
    24. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Sérum pouzivam od půlky září a opravdu funguje. V koutech mi zacinaji dorustat vlasy, coz bylo pro me zásadní (cca po dvou a pul mesicih). Pouzivam sampon ze stejne rady a k tomu toto serum. V obsahu je tekutina, tak je na to potreba brat zretel,takze kapatko je za me ok a aplikace jednoducha.
    Eliška
    29. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Pokud soudím poměr cena/kvalita, určitě se vyplatí. Používám zároveň se šampónem a kondicionérem ze stejné řady, ale hodlám přejít na jinou, jelikož např. kondicionér mi vůbec nevyhovuje. tento výrobek si ale určitě budu kupovat dále (po užívání cca 4 měsíce mám cca 7cm nových vlasů, i na vypadaných koutech). Vlasy jsou po aplikaci a vyfoukání lesklé a pevné, nemastí se tolik.
    Dominika
    7. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. 👍
    Petra
    1. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Toto je naozaj zázrak. Nemala som veľké očakávania keď som toto sérum objednávala, ale už som bola naozaj zúfalá tak som vyskúšala a oplatilo sa - vlasy rastú oveľa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, stále trochu vypadávajú ale určite menej. Na začiatku sa mi zdalo, že dávkovanie podľa odporúčania je strašne málo pre moje vlasy a myslela som si že treba viac produktu, ale vôbec. Kupujem si hneď ďalšie balenie
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    17. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Celý rad produktov mi veľmi pomohol, vlasy naozaj začali viac rásť a menej vypadávať, ale musím ich alternovať s inými produktmi, po istom čase mi spôsobujú lupiny.
    Kopie recenze od Emma z notino.sk
    1. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. oplatí sa zainvestovať je to hotový zázrak.
    Kopie recenze od Natália B. z notino.sk
    2. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Výsledkom sú krásné a jemné vlasy v kombinácii so šampónom a kondicionérom úplná topka, oplatí sa investovať
    Kopie recenze od Lili z notino.sk
    23. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Stojí za to vyzkoušet. Mám jemné vlasy se sklony k vysušeným konečkům a od hlavy se mastící. Po umytí vlasů jsem párkrát aplikovala na ručníkem vysušené vlasy. Dost mi vadilo, že pipeta po vyndání z lahvičky kape ještě než stačím aplikovat na hlavu. Vlasy jsou po aplikaci lesklé a takové vláčné. Nemastí vlasy, jen je hydratuje a vyživuje. Oceňuji velmi příjemnou vůní. Uvidíme, jaký bude efekt po delším užívání. Zatím spokojenost.
    Doris
    31. července 2020
    Byla recenze užitečná?