Přejít na hlavní obsah
Kérastase Nutritive Nectar Thermique termoochranný krém pro uhlazení nepoddajných vlasů

Recenze Kérastase Nutritive Nectar Thermique

termoochranný krém pro uhlazení nepoddajných vlasů

Zkrášlující termoochranné vlasové mléko proti krepatění

Koupit

Zkrášlující termoochranné vlasové mléko proti krepatění

Koupit

Kérastase Nutritive Nectar Thermique recenze20

4.9
45
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Top produkt. Vlasy jsou hladké, lesklé, vyživené.
    Milka
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. TOP! Kúpila som na základe recepcii a teda neľutujem. Všetko čo bolo povedané je pravda a som spokojná. Už len keby bola naň akcia častejšie, že áno?:)
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Kerastase miluju. Pořídila jsem tento přípravek díky topovým recenzím. Vlasy mam suché a husté, no tento “zázrak” mi je ještě více vysušil. Nechápu, proč tomu tak je :( po použití vlasy suché úplně stejne krepaté a elektrizujíci
    Zuzana
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Ihned po prvnim pouziti je znat vysledek. Valsy jsou po vyfenovany hladke a vyzivene. Jindy mam voasy suche a krepate. Urcite doporucuji. Koupim znova!
    Kristyna
    23. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Mám jemné vlasy, takže je pro mě nejdůležitější, že zbytečně vlasy nezatěžuje, nebo alespoň né hodně. Hezký voní. Příjemná konzistence.
    Kateřina K.
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. dobre vonia
    Kopie recenze od Marina z notino.sk
    5. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Super produkt s příjemnou vůní, používám jako termoochranu, vlasy jsou po použití hebké a vyhlazené.
    Petra K.
    22. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Skvělý produkt! vlasy jsou po použití uhlazené a lesklé.
    Nina
    25. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Vyborny produkt, sice drahsi ale dlho vydrzi. Vlasy su po nom jemne a lahke, nezatazuje, nemasti.
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    17. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Super! Po vyfenovaní jsou vlasy jemné, mírně zafixovane, nejsou suché.. Ráda koupím znovu, jsem nadšená 👌🏻
    Martina H.
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Skvělý přípravek před foukáním. Krásně vlasy hydratuje a hezky voní.
    Kateřina
    5. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nádherná vôňa, vlasy sú viditeľne krajšie :) s týmto produktom som maximálne spokojná
    Kopie recenze od Mariola J. z notino.sk
    23. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Cena je tedy vysoká ,to je jediné mínus tohoto produktu 🤔 Každopádně , jsem spokojená na 100% ♥️ a určitě doporučuji 👍 Vlasy mám po něm krásně lesklé, hladké a vzdušné , no prostě luxusní ☺️ Nejde jinak než koupit znovu 🙂
    Dana
    22. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Po nanesení 2 minúty prefénujem vlasy cez kefu a sú krajšie ako vyžehlené. Rovné ale nadýchané
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    25. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Luxusní věc, vlasy po tom krásně voní i 2 dny, jsou hebké a dobře se rozčesávají . Doporučuji.
    Martin
    29. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvelý produkt
    Kopie recenze od S z notino.sk
    27. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Výborně ošetří roztřepené konečky vlasů
    Eva
    26. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Naprosto luxusní přípravek, používám celou řadu a nemohu si ji vynachválit!
    Kristyna
    25. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Naprosto super, hrozně se mi po užívání cca 4 měsíce zpevnily a spravily vlasy.
    Pavlína
    31. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Tak tohle je uplne úžasná věc na zničené suché melírovaná vlasy ! První přípravek který mi zabral a to jsem jich zkusila miliony !!! Tohle je bezkonkurenční!!!!!
    Ivona
    30. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?