Přejít na hlavní obsah
Kérastase Elixir Ultime Le Bain šampon pro matné a unavené vlasy

Recenze Kérastase Elixir Ultime Le Bain

šampon pro matné a unavené vlasy

Šampon Kérastase Elixir Ultime oživuje matné a unavené vlasy bez lesku. Bohatá pěna důkladně zbaví vlasy všech nečistot a zanechá je intenzivně vyživené, lesklé a hebké na dotek.

Koupit

Šampon Kérastase Elixir Ultime oživuje matné a unavené vlasy bez lesku. Bohatá pěna důkladně zbaví vlasy všech nečistot a zanechá je intenzivně vyživené, lesklé a hebké na dotek.

Koupit

Kérastase Elixir Ultime Le Bain recenze20

4.2
19
1
1
3
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Za me bohuzel ne, po samponu mam vlasy zacuchane, ze ani kondicioner k tomu nepomaha, po vysuseni jsou vlasy tezke, s jinym samponem+kondicionerem se mi to nestava
    Hana H.
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Tohle je neuvěřitelná bomba. Vlasy jsou nádherně lesklé a nekrepatí se. Doporučuji i kondicionér. Na trhu jsou i dražší šampony a takový efekt neudělají. 10/10
    Michaela
    16. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Krásně voní, vlasy jsou lesklé...
    Lenka
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Dlouho jsem se rozhodovala než jsem si tento šampon koupila,málo který mi vyhovuje mám dost husté vlasy a ne každý šampon mi sedne.A musím říct že toto je naprostá bomba vlasy krásně lesklé, zdravé a voňavé .Určitě koupím znovu.
    Martina V.
    13. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Je úžasný :) už mám x balení, pořád se k němu vracím
    Sandra
    16. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Bohužel mi nesedí. Mám husté, vlnité, krepatějící se vlasy. Předtím jsem měla Nutritive Bain Satin 2 a ten byl úžasný.
    Jana K.
    4. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Super.
    L.
    4. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Sampon uzasne voni, bohuzel, me vlasy dost zatezuje a ma sklon je mastit. Mam velmi jemne, huste, zdrave vlasy a priznam se, ze jsem se tesila, az sampon vypotrebuju…
    Em E.
    3. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento šampon jsem dostala od kamarádky, které vůbec neseděl. Já musím říct, že lepší šampon jsem neměla! Vlasy hebké, jemné a HLAVNĚ méně se mi mastí! S tím jsem bojovala moc a nyní jsem nadšená. Hned objednávám další.
    Šárka N.
    7. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Ja som s touto radou spokojná. Je pravda, že šampón samotný bez masky z tej istej rady, veľa zázraku neprinesie, ale asi preto sa k nemu vyrába aj maska, aby sa tieto výrobky používali spolu. Za mňa určite veľmi vydarená rada. Vlasy sú po použití hladké, jemné na dotyk a nekrepatia sa. Na rozdiel od iných výrobkov na suché vlasy, tento ich tak nezaťaží.
    Kopie recenze od Emma z notino.sk
    10. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento šampón a olejíček na končeky vlasov som vyskúšala, nakoľko mám dlhé po pás vlasy, jemné a melírované blond , ktoré sa melírovaním vysušia. Táto rada ma prekvapila. Vlasy sú po ňom objemnejšie, jemnejšie a lesknú sa. Predtým som mala značku orofluido. Celú sadu. Tiež podobné zloženie. Vyživujúce a vlasy sú po nom jemné a pekné zdravé. Za nňa zatiaľ tieto dva sú naj.
    Kopie recenze od Lenka M. z notino.sk
    23. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Krásně voní, hodně pění, vlasy po umytí nemám hned druhý den mastné jako po jiných šamponech s příměsí olejů. Za mě top. Výsledkem jsou krásné vyživené vlasy.
    Kateřina
    7. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Po šamponu jsou vlasy velmi jemné a lesknou se.Perfektne hydratuje a nezatěžuje.Na druhou stranu se nevyrovná šamponu Kérastase bain extencioniste ten je úplně top top!❤️❤️❤️
    Anet
    29. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Úžasný šampon - vlasy mám po něm krásně lesklé a hebké, snadno se rozčesávají. Za tu cenu rozhodně stojí
    Michaela P.
    26. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Velice kvalitní šampon. Dobře pění, takže ho stačí pro použití malinko a déle vydrží. Vlasy jsou lesklejší, barva je taková živější, určitě koupím znovu.
    Renata
    11. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Úžasná vůně, vlasy jsou krásně lehké a lesklé!
    Veronika Š.
    21. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Zatím nejlepší šampón jaký jsem měla. Určitě nelituji investovaných peněz. Je dražší než šampóny z drogerie, ale vyplatí se. Měla jsem mdlé, zatížené a jakoby slepené vlasy z obyčejného šampónu. Více mi padaly a velmi špatně se rozčesávaly. Koupila jsem konkrétně tento na doporučení kamarádky kadeřnice. Už po prvním umytí byly vlasy opravdu umyté, lesklé, lehké. Nádherně voní. Stačí jen maličko, protože dost pění. Vydrží déle. Jdu si objednat už asi čtvrté balení. :-D
    Daniela
    4. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. kvalitní šampon s příjemnou vůní
    Věra
    4. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Šampon je vyborny Uz po 2-3 umytiach su vlasy podstatne lepsi Davam mu 100% Po dlhom skusani konecne dobry sampon na suche vlasy
    Kopie recenze od Zuzana Š. z notino.sk
    23. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Zatím nedokážu posoudit
    Martina
    21. května 2020
    Byla recenze užitečná?
    |