Přejít na hlavní obsah
Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme krémový šampon pro blond vlasy

Recenze Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme

krémový šampon pro blond vlasy

Z každého mytí vlasů se může stát dokonalý zážitek. Pokud navíc toužíte po výživě barvených, zesvětlených či melírovaných vlasů, jasnou volbou je krémový šampon pro blond vlasy Kérastase Absolu Bain Cicaextreme. Vytváří bohatou pěnu, a kromě důkladného čistění jim dopřává také potřebnou hydrataci a úžasný pocit lehkosti. Pyšněte se opět nádherným závojem blond vlasů, za kterým se otočí nejeden pohled.

Koupit

Z každého mytí vlasů se může stát dokonalý zážitek. Pokud navíc toužíte po výživě barvených, zesvětlených či melírovaných vlasů, jasnou volbou je krémový šampon pro blond vlasy Kérastase Absolu Bain Cicaextreme. Vytváří bohatou pěnu, a kromě důkladného čistění jim dopřává také potřebnou hydrataci a úžasný pocit lehkosti. Pyšněte se opět nádherným závojem blond vlasů, za kterým se otočí nejeden pohled.

Koupit

Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme recenze20

4.7
49
1
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Zatim spokojenost…
    Zuzana
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Spokojenost, hladké vlasy bez vysušení a stáhne u žluté ombré do bíla, nádherné barvy, používám i s maskou nebo kondicionérem této značky.
    Carrolline
    26. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krásně voní, stačí málo a pění dost. Akorát jsem si myslela, že bude silnější v tom, že odstraní žluté tóny, moc se tak nestalo.
    Lucie S.
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Za mě nic moc, mám po něm hrozně zacuchané vlasy, už nekoupím.
    Alena D.
    24. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Šampon byl nic moc, podlé mně, obsahuje sulfáty a je to hodně cítit, vlasy jsou po nim suché
    Marie B.
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. nejlepsi sampon
    M
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Celkom fajn sampon, ale ze by som z neho odpadavala a kupovala pravidelne nemozem povedat..
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    1. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Úžasně vonící, jemný šampón pro blond vlasy, krásně a bohatě pění:-)
    Radka D.
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Bála som sa konzistencie, ale je super, stačí si ho málo nabrať a dosť pení. Páči sa mi aj jeho vôňa.
    Kopie recenze od Ivka z notino.sk
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Super šampón, moje vlasy sú oveľa viac vyživené a krásne blond.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Konzistenciou mi tento šampón trochu pripomína kokosový olej, ale po rozotretí v rukách je trochu tekutejší a s nanášaním nemám žiadny problém. S výsledkom som taktiež spokojná, vlasy sú jemné a ľahko sa rozčesávajú.
    Kopie recenze od Gabika z notino.sk
    25. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Veľmi príjemný šampón, ktorý zanecháva vlasy svieže a dobre vyzerajúce. Príjemná textúra a vlasy sú nádherné
    Kopie recenze od Martina H. z notino.sk
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tento šampon je super skvěle vymyje veškeré nečistoty a vlasy nevysuší. Po použití Vlasy jsou jemné, hydratované a čisté.
    Marika P.
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento šampon mi opravdu vyhovuje, nejen, že jsou po něm vlasy vyživené, ale i krásně voní. :)
    Lenka
    23. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Trochu jsem se obávala hustého krému, ale krásně pění. Celkově jsem s Kerastase dlouhodobě spokojená, takže tohle nebyl chybný krok.
    Denisa
    22. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Páči sa mi veľkost balenia - pre mňa veľmi praktivcké! Šampón je fakt super, príjemne vonia a mám po ňom krásne hebké vlasy.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    22. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Veľmi dobrý šampón, vlasy sú po ňom pekne vyživené, objemná a hebké. Konzistencia šampónu je tiež super a krásne vonia,
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. tento šampón je úplne dokonalý... Odporúčal mi ho môj kaderník a povedal, že je skvelý na odfarbené a suché blond vlasy. Musím povedať, že tak ako tento kera šampón ma ešte žiaden šampón nenalíčil :)
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    15. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. tak tenhle šampón je naprosto dokonalej... Doporučil mě ho můj kadeřník, že prý je skvělý pro odbarvené a vysušené blond vlasy. Musím říct že snad žádný šampón mě neudělal takovejto efekt jako zrovna tenhle šampon od kera :)
    Monika
    15. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Presedlala som na značku Kera a teda neskutočná spokojnosť. Šampón dobre hydratuje a blond farba je oveľa žiarivejšia
    Kopie recenze od Stella z notino.sk
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek