Přejít na hlavní obsah
KENZO L'Eau Kenzo Pour Homme toaletní voda pro muže

Recenze KENZO L'Eau Kenzo Pour Homme

toaletní voda pro muže

Stvořena pro všechny muže, kteří už navždy zůstanou velkými dětmi a užívají si radost, kterou jim tento pocit přináší. S touto myšlenkou vznikla pánská toaletní voda Kenzo L’Eau Kenzo Pour Homme. Poddejte se vůni ztělesňující ódu na život.

Koupit

Stvořena pro všechny muže, kteří už navždy zůstanou velkými dětmi a užívají si radost, kterou jim tento pocit přináší. S touto myšlenkou vznikla pánská toaletní voda Kenzo L’Eau Kenzo Pour Homme. Poddejte se vůni ztělesňující ódu na život.

Koupit

KENZO L'Eau Kenzo Pour Homme recenze20

4.8
18
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Svieža, citrusová, nevtieravá! Toto bude môj favorit na leto.
    Kopie recenze od Palino z notino.sk
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  2. Fajn svěží vůně.
    Ondra
    4. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Túto vôňu som kúpila partnerovi ako darček a nemôže si ju vynachváliť. Vôňa nie je ťažká, skôr veľmi svieža.
    Kopie recenze od Lujza F. z notino.sk
    21. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Byla to kdysi moje první vůně a po letech jsem se k ní vrátil, je hodně svěží a zároveň ne moc aromatická, to nemám rád, když se za mnou vůně táhne ještě půl hodiny.
    Pavel P.
    21. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Kedysi to bola moja prvá vôňa a po rokoch som sa k nej vrátil, je veľmi svieža a zároveň nie veľmi aromatická, to nemám rád, keď sa za mnou vôňa šíri ešte pol hodiny.
    Kopie recenze od Dávid z notino.sk
    18. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Tuto vůni jsem koupila partnerovi jako dárek a nemůže se ji vynachválit. Vůně není těžká, spíše hodně svěží.
    Lenka F.
    18. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Vôňu som dostal ako darček. Na prvý pohľad ma zaujal netradičný tvar flakónu, ktorý má najskôr evokovať vlny. Vôňa ako taká mi pripomenula leto, citrusy a dovolenku.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    17. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Vůni jsem dostal jako dárek. Na první pohled mne zaujal netradiční tvar flakónu, který má nejspíše evokovat vlny. Vůně jako taková mi připomněla léto, citrusy a dovolenou.
    Martin
    16. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Příjemná svěží vůně, používal jsem celé léto
    Tom
    14. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Páči sa mi netradičný flakón. Samotná vôňa je príjemná, len ma mrzí, že dlho nevydrží.
    Kopie recenze od Lubo z notino.sk
    14. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Líbí se mi netradiční flakon. Vůně jako taková je příjemná, jen mě mrzí, že dlouho nevydrží.
    Lukáš H.
    9. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. používám tuto vůni několik let, ale je čas na změnu...zjistil jsem z různých vzorků, které dostávám s koupí této toaletní vody, že vlastně poměrně málo vydrží...vždy se nastříkám ráno, nešetřím, přes to je už kolem poledne téměř neznatelná...a nepatřím k lidem, kteří ji nosí někde v brašně a co dvě hodiny to na sebe musím cákat...od manželky a kolegyň vím, že cítit je i večer, ale jen při objetí třeba při pozdravech a podobně...jinak už k večeru opravdu znatelná není...
    Vojtěch V.
    18. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Koupila jsem tuto vůni poprvé, ale kamarádka ji kupuje pravidelně a tak jsem měla možnost ji ovonět, krásná svěží ,dám jí manželovi jako letní vůni.
    Erika B.
    28. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Čistá svěží vůně.
    Nika
    7. února 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. Velmi povedená, vodní vůně s charakteristickým yuzu a pižmem. Citronek jen lehce, trocha květin a nasládlá máta. Celek vyzní příjemně a kvalitně. Vůně je unisex, není silná. Kdo se chce polévat několikrát denně, hlavně v létě na tělo, pro toho je vůně vhodná. Cena by mohla být vzhledem k intenzitě nižší, ale je to KENZO...,viďte?
    AlenaH
    1. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Svěží vůně, oproti citrusovým klasikám poměrně neobvyklá citrónová vůně. Žádná tuctovka, ale s velmi slabou výdrží. Doporučuji pro ty muže, kteří se téměř nepotí.
    Lukáš
    1. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Nádherná vůně NEJEN pro pány. Z osvěžujících vůní jedna z nejlepších.......
    Iveta
    22. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. ok svěží vůně
    František
    21. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  19. Super vůně, která je příjemná, nevtíravá a svěží.
    Radim V.
    5. února 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. Vôňa je veľmi pekná a svieža, objednala som ju manželovi. Ale strašne rýchlo vyprchá, je to veľmi slabá vôňa za tú cenu.
    Kopie recenze od Daniela K. z notino.sk
    8. dubna 2010
    Byla recenze užitečná?