Přejít na hlavní obsah
Kallos KJMN Dry Ends Serum sérum na konečky vlasů

Recenze Kallos KJMN Dry Ends Serum

sérum na konečky vlasů

Popis:
Sérum na konečky vlasů Kallos KJMN je určeno k ošetření suchých či jinak poškozených vlasů. Je vhodné pro citlivé vlasy, kterým dodá sílu a zdraví. Sérum Kallos regeneruje konečky vlasů a eliminuje jejich roztřepení. Je vhodné pro každodenní použití a jeho aplikace je jednoduchá. Sérum na konečky vlasů Kallos z kolekce KJMN vaše kadeře oživí, regeneruje, hydratuje a chrání. Po aplikaci se vaše vlasy rozzáří briliantním leskem a budou sametově hebké.

Koupit

Popis:
Sérum na konečky vlasů Kallos KJMN je určeno k ošetření suchých či jinak poškozených vlasů. Je vhodné pro citlivé vlasy, kterým dodá sílu a zdraví. Sérum Kallos regeneruje konečky vlasů a eliminuje jejich roztřepení. Je vhodné pro každodenní použití a jeho aplikace je jednoduchá. Sérum na konečky vlasů Kallos z kolekce KJMN vaše kadeře oživí, regeneruje, hydratuje a chrání. Po aplikaci se vaše vlasy rozzáří briliantním leskem a budou sametově hebké.

Koupit

Kallos KJMN Dry Ends Serum recenze16

4.8
13
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krásna vôňa jednoduchá aplikácia najčastejšie využívam na končeky vlasov. Veľmi hustý odporúčam nanášať malé množstvo.
    Kopie recenze od Peťuš z notino.sk
    2. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nečekala jsem od toho velké zazraky za tu cenu, ale po přečtení pozitivních recenzí jsem séru dala šanci. Je hodně husté, lepivé s konzistencí skoro jako med. Stačí jedna pumpička na konečky, víc fakt ne. Konečky spíš uhladí, ale nemyslím si že zabraňuje roztřepení.
    Šarlot
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Toto sérum kupujem opakovane už vyše roka. Jemná vôňa a skvelá konzistencia, ktorá nezanecháva mastný film na vlasoch. Chvíľu trvá kým úplne vsiakne, takže odporúčam používať večer. Končeky sú potom príjemné na dotyk.
    Kopie recenze od Michaela S. z notino.sk
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Nejlepší věc na konečky! Mám kudrnaté vlasy a produkt mi nejen zlepší stav konečků, ale i definuje vlny. Kupuji již podruhé! Balení vydrží cca 2-3 měsíce.
    Adéla
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Výborný produkt na konečky
    Martina
    12. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Vlasy jsou lesklé a jemné. Nelepí a dodá přirozený lesk. Konečky zaceluje a neodstávají.
    Zdenka
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Dobré sérum na konečky. Při pravidelném používání je vidět výsledek. Doporučuji vyzkoušet.
    Julie
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Velmi dobrý olej na vlásy. 30 ml vydrži 3-5 měsiců
    Mariia
    26. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Porad pouzivam, minimalne od roku 2016. Na trepici se konecky jsem uz davno zapomela.
    Katka
    23. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Kupuji opakovaně, krásně voní a konečky hezky vyživí, jen se nesmí dávat velké množství, pak působí mastně. Dávám v silnější vrstvě na noc před umytím, konečky se netřepí.
    Jana
    21. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Serum hezky voni, nemasti vlasy a vlasy jsou po pouziti hebke :-)
    Zákazník z notino.cz
    17. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. fajn serum, hutnej konzistencie, mastnejsie, s prijemnou vonou. mojim vlasom vyhovuje a za tu cenu je super.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    6. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. - krásně voní - rychle se vsakuje a nezanechává mastnotu
    Zákazník z notino.cz
    19. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Super
    Zákazník z notino.cz
    13. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Velké plus, že nezanechává mastnotu, pěkně se vsakuje. Příjemná a lehká vůně. Kvalita je odražena v ceně, ale určitě po pravidelném užívání se konečky zlepší, roztřepené konečky úplně neodstraní, ale určitě výživa je super, vlasy po užívání už nejsou na omak suché a je v nich cítit výživa. "Vlasy rozzáří briliantním leskem" - tak to tedy ne, jinak dobré.
    Martina
    13. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásně voní a rychle se vsakuje do vlasů.
    Zákazník z notino.cz
    14. srpna 2015
    Byla recenze užitečná?