Přejít na hlavní obsah
Kallos KJMN Volume šampon pro objem

Recenze Kallos KJMN Volume

šampon pro objem

Popis:
Šampon pro objem Kallos KJMN dodá vašim vlasům nový rozměr účesu. Vašim kadeřům nabídne maximální objem a potřebnou hydrataci. Po aplikaci jsou vaše vlasy bohatší, sametově hebké a zářivě lesklé. Šampon pro objem Kallos KJMN je vhodný pro všechny typy vlasů a lze používat každý den. Je vybaven speciálním dávkovačem, díky kterému vám vydrží mnohem déle. Šampon značky Kallos z kolekce KJMN dodá vašim vlasům bohatý objem, který oceníte jistě nejen vy.

-30 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Popis:
Šampon pro objem Kallos KJMN dodá vašim vlasům nový rozměr účesu. Vašim kadeřům nabídne maximální objem a potřebnou hydrataci. Po aplikaci jsou vaše vlasy bohatší, sametově hebké a zářivě lesklé. Šampon pro objem Kallos KJMN je vhodný pro všechny typy vlasů a lze používat každý den. Je vybaven speciálním dávkovačem, díky kterému vám vydrží mnohem déle. Šampon značky Kallos z kolekce KJMN dodá vašim vlasům bohatý objem, který oceníte jistě nejen vy.

Koupit

Kallos KJMN Volume recenze20

3.6
13
3
2
1
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Přesně na tomto je vidět, že každému sedne něco jiného, a jediná možnost jak to zjistit je prostě zkusit. Já i mamka máme rychle se mastící splihlé vlasy, já myju obden, mamka každý den. Jinak by jsme fakt vypadaly děsně. Zkusily jsme spoustu produktů.. drahých, eko, speciálních.... Ale až tohle nám z nějakého důvodu prostě sedlo. Není to tedy nějaká magie že by jsme si myly hlavu 2x týdně najednou, ale oběma se nám mastí podstatně méně a vlasy vypadají delší dobu hezčí, jsou hebčí na dotek, hezky voní.. Já osobně tedy ještě budu zkoušet jejich vegan řadu, protože se snažím preferovat eko-vegan-netestované produkty, ale jinak obecně tento produkt můžu doporučit.
    Eliška
    18. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Naprosto genialní šampon. Žádný šampon mi nikdy nepomohl aby vlasy byly objemnější - nebo bez lupů - méně mastné, proste nikdy jsem neviděla účinek toho, na co byl nějaký sampon určeny. Tak jsem si řekla, že za to přestanu utrácet a zkusím tenhle random za par kaček… ale ten výsledek ? Opravdu nechápu, vlasy mám po něm jak lví hřívu. Na moje neustále zplihlé vlasy je to naprostá záchrana. Skvělý produkt a naprosto doporucuju. Také mi méně pění, ale nějak mě to neomezuje, za tuhle cenovou dostupnost si ho proste dam víc a je to. Za ten fakt skvělý výsledek to stojí !!
    Denisa H.
    7. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Šampon nedoporučuji. Nepřidá na objemu. Naopak vlasy zjemní. Vlasy jsou splihlé a velice rychle se mastí. Dokonce bych řekla,že mě z něj svědí hlava.
    Markéta
    2. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Šampón používam dlhšiu dobu (3 mesiace) ale nevidím žiadne zmeny čo sa týka objemu. Mám prirodzene riedke a splasnuté vlasy takže som myslela že tento šampón bude výhra ale ako hovorím výsledok som nevidela. Ale čo sa týka aplikácie cez pupičku je veľmi dobrá a veľmi dobre pení.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    24. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. spokojenost
    Alena J.
    3. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. opravdu mnohem větší objem, jemné a voňavé vlasy. doporučuji.
    Barbora
    10. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Vlasy sú suché.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    1. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Šampón krásne vonia a vlasy sa mi po umytí rozčesávajú ľahšie ako s predošlým šampónom.
    Kopie recenze od Nikoleta K. z notino.sk
    10. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  9. Za dobrú cenu dobrá kozmetika. Praktické davkovanie, krásna vona a splní svoj účel.
    Zákazník z notino.cz
    12. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělá cena. Stejná kvalita v porovnáním s jinými známými značkami. Já jsem spokojená,protože vím,co jsem chtěla. Nejprve jsem si sehnala vzorek a po té koupila produkt. Ostatně takhle to dělám s každou kosmetikou.
    Zákazník z notino.cz
    22. září 2016
    Byla recenze užitečná?
  11. Objednala jsem díky praktické pumpičce, ale žádný zázrak to nebyl. Znova už nekoupím.
    Kateřina
    26. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  12. Naprosto vynikající značka kosmetiky za pár korun.... Šampon krásně voní,krásně myje a při používání mi kvalitně případně opravdu jako v salonu!!! Dámy zde píšou že nepění..ano,když se neumí používat,tak moc ne. Jedno pumpnutí je dokonce zbytečně veliké množství, dávám méně, super je si šampon mírně namíchat s vodou a každopádně použít druhé mytí,to potom opravdu pění krásně ;-) Objem se nezíská mávnutím kouzelné hůlky,nýbrž správným střihem,šampónem a balzámem a v neposlední řadě tuzidlem a vyfoukanim prez kartáč ;-)
    Zákazník z notino.cz
    11. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  13. Jako jediné plus šamponu je pro mě pumpička. Jinak jsem bohužel zklamaná. Objem u mě žádný, šampon celkem málo pění, takže mám pocit, že vlasy nejsou umyté i když je to asi jen pocit. A bohužel se mi taky mnohem víc mastí vlasy.
    Lucie
    26. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Funguje, i když ne 100%, ale jsem docela spokojená. Mimochodem - úžasné dávkování.
    evapk
    23. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Jemné vlasy s objemem.
    Kamila
    14. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Bohužel se šamponem nejsem moc spokojená. Vlasy po umytí nemají větší objem.
    Zákazník z notino.cz
    8. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. ja mám šampón veľmi rada :) mám už 3
    Kopie recenze od alžbeta z notino.sk
    8. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Od této značky mám balzámy na vlasy, které jsou naprosto perfektní, ale šampon je pro mě velké zklamání. Mám po něm strašně mastné vlasy jako bych si tu hlavu vůbec neumyla, viditelnost objemu žádná, a skoro vůbec nepění. Jediné plus je láhev s pumpičkou.
    Zákazník z notino.cz
    8. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Šampon je velice účinný na objem vlasů. Jsem velice spokojená s touhle značkou! Za málo peněz, dobrá kvalita!
    Zákazník z notino.cz
    28. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. Dekuji za rychle vyrizeni me objednávky samponu Kallos na objem vlasu.Jsem spokojena, ale i zklamaná, neb jsem k objednavce zadny darek nedostala,ackoliv reklamujete, ze ke kazde objednávce je darek.To me mrzi!!
    Zákazník z notino.cz
    28. září 2015
    Byla recenze užitečná?