Přejít na hlavní obsah
JOOP! Homme Le Parfum parfém pro muže

Recenze JOOP! Homme Le Parfum

parfém pro muže

Objevte vůni JOOP! – parfém pro muže s touhou po exotice

Koupit

Objevte vůni JOOP! – parfém pro muže s touhou po exotice

Koupit

JOOP! Homme Le Parfum recenze16

4.7
17
4
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. spokojen
    Jjarda
    11. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. prilis sladka ale vyrazna vona. Vydrz ma dobru len pozor vela nestriekat lebo je naozaj dost silna. Ale uz si ju nabuduce nekupim.
    Kopie recenze od René z notino.sk
    18. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Vona je skvela sama o sebe. Je sladka a nesie vela konplimentov. Dokonca viac ako moja Bleu De Chanel. Je to aromaticka ceresvonov visnova vona a velmi sladka. Za mna TOP!
    Kopie recenze od fragnance g. z notino.sk
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Velmi dobrá vůně jen se nedokážu orientovat v té vůni na jaký období více slouží
    S
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Je to opravdu intenzivní vůně do prostoru jde opravdu dost a to stačí 3x aplikovat, parfém mám poprvé a je to dobrá zkušenost už jen to a to je asi nejvíc když vás okolí na vůni upozorní a pochválí čím to voníte. Vůně opravdu dlouho, dlouho vydrží !
    Chris
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Pekná vôňa,dlho vydrží.
    Kopie recenze od Janči z notino.sk
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Konečně jsem našla vůni, která by mi vyhovovala, sice pánskou, ale může být i unisex, doporučuji těm co mají rádi sladké, květinové vůně
    Jaroslava Ž.
    1. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Velice příjemná vůně.
    IR
    3. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Super cena
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Moja obľúbená....vanilkovopralinková s jemne dymovym pozadím(Tonka?) Silný výkon a dlhá životnosť...za mňa 5 z 5 bodov! Excelentá!
    Kopie recenze od Jaroslav K. z notino.sk
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. sladka vůně až unixesova přesto pro muže do prostoru 9/10 vydrž vůně 9/10 na kůži minimálně 6h
    Lukáš
    31. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Po vyskúšaní vzorky, som ju musel mať celú. Iná ako bežné vône pre mužov, sladká čerešňová, sexy. Kľudne nositeľná celoročne.
    Kopie recenze od Šimon z notino.sk
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Tak značku JOOP mám veľmi rád. Bohužiaľ toto je tak sintetická vôňa, že sa veľmi taško nosí. Vôňa sama od sebe je sladká a hrejivá. Len po aplikácii 45 minút pôsobí sintetický a je veľmi veľmi abstraktná. Kúpil som si ju, neľutujem mám ju do zbierky, ale nie je to pre mňa. Pred kúpou odporúčam vyskúšať.
    Kopie recenze od Alchymista z notino.sk
    17. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Velmi super vona velmi super vydrz
    Kopie recenze od Adrian P. z notino.sk
    12. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Joop Homme le parfum som kúpil naslepo. Paráda! Zaujímavá moderná sladká intenzívna vôňa. ( Vanilka pralinky Tonka). Úplne iná ako pôvodný Joop Homme. Neprestriekat! Fakt silná! Pozor na bledé oblečenie zanechá škvrny. Vôňa na jeseň a zimu. Určite odporúčam. Za tie € veľa muziky.
    Kopie recenze od Roman z notino.sk
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Nedavno mi přišla tak jsem vyzkoušel a voní hezky dominuje převážně levandule podobně voní pár minut dior elixir co mám doma.. ale veliké mínus je výdrž která se rovná obyč. Toaletce za mě zklamání a příště si připlatím za Dior
    Patrik
    20. července 2022
    Byla recenze užitečná?