Přejít na hlavní obsah
Johnson's® Shiny Drops jemný šampon pro děti

Recenze Johnson's® Shiny Drops

jemný šampon pro děti

Zajistěte vláskům svého dítěte kompletní péči. Jemný šampon Johnson's® Active Kids™ Shiny Drops Shampoo šetrně myje dětské vlasy a zanechává je jemné a hedvábně hladké na dotek. Zároveň zabraňuje třepení a podporuje jejich přirozený lesk. Složení šamponu je navíc maximálně šetrné k očím.

-15 %s kódem notino
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Zajistěte vláskům svého dítěte kompletní péči. Jemný šampon Johnson's® Active Kids™ Shiny Drops Shampoo šetrně myje dětské vlasy a zanechává je jemné a hedvábně hladké na dotek. Zároveň zabraňuje třepení a podporuje jejich přirozený lesk. Složení šamponu je navíc maximálně šetrné k očím.

Koupit

Johnson's® Shiny Drops recenze16

5.0
16
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Musím tento produkt velmi pochválit , jakožto člověk co vyzkoušel už plno druhů a značek šamponů abych zachránila své vlasy tak až tento mi opravdu pomohl . Je vhodný pro dospělé a perfektně čistí pokožku hlavy , po tomhle šamponu se mi neobjevil jediný lup na hlavě. Vřele doporučuji .
    Natálie
    21. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. dcera má hodně dlouhé vlasy, dobře se po šamponu rozčesávají, nedráždí pokožku. Oceňuji velké balení.
    Petra
    27. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Moc povedený šampon pro malé holčičky. Ráda používám. Vlásky se dobře rozčesávají a nedráždí pokožku hlavy. Doporučuji.
    Janie
    23. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Miminko nemá po pravidelným používání vyschlou pokožku hlavy, za mě super. :)
    Nikola
    22. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Šampón neštípe v očiach a krásne vonia. Vlásky sú po ňom pekne hebké.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    6. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Vlásky se krásně lesknou a hezky se rozčesávají. V očích neštípe.
    Lucie
    6. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Dcéra je zo šampónu nadšená. Vlasy pekne a šetrne umyje a sú potom krásne jemné.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    1. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Nedráždí dětskou pokožku hlavy, vlásky krásně umyje a jsou jemné.
    Gabriela
    1. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. S šamponem jsem spokojená. Vlásky jsou po umytí krásně jemné. Jako plus vidím, že nedráždí dětskou pokožku. Budu kupovat opakovaně.
    Jana
    26. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásné balení a kvalitní šampon pro malé princezny :) Vlásky jsou po něm jemné a hlavně při používání neštípe do očí.
    Ilona
    23. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Šampón je šetrný k detským vláskom, aj k pokožke. Navyše nedráždi oči.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    23. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Šampon je velmi šetrný k dětské pokožce a vláskům. Navíc vůbec nedráždí oči. Princezna na obalu je samozřejmě top:)
    Simona
    23. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Super detský šampón. Krásne vonia, umyje a nedráždi pokožku halvy. Vlásky sú navyše krásne jemné. občas ho používam aj ja a je super.
    Kopie recenze od Lenka - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Super dětský šampon. Krásně voní, umyje a nedráždí pokožku halvy. Vlásky jsou navíc krásně jemné. občas ho používám i já a je super.
    Kristýna H.
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Na mňa má dosť sladkú vôňu, ale pre deti super. Vlasy vyživí, dodá im lesk a zbaví ich všetkých nečistôt.
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    14. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Díky obalu s princeznou má u dcery velký úspěch. Vlasy i pokožku hlavy dobře vyčistí a vlasy jsou po něm hezky jemné.
    Martina
    14. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?