Přejít na hlavní obsah
Jennifer Lopez Still parfémovaná voda pro ženy

Recenze Jennifer Lopez Still

parfémovaná voda pro ženy

Rozvlňte se do rytmů temperamentní hudby jako opravdová diva. Zpěvačka, herečka, módní návrhářka a tanečnice Jennifer Lopez ví, jak zazářit. Parfémovaná voda pro ženy Jennifer Lopez Still v sobě skrývá jedinečnou vonnou kompozici plnou kontrastů, jež vás promění ve hvězdu večera.

Koupit

Rozvlňte se do rytmů temperamentní hudby jako opravdová diva. Zpěvačka, herečka, módní návrhářka a tanečnice Jennifer Lopez ví, jak zazářit. Parfémovaná voda pro ženy Jennifer Lopez Still v sobě skrývá jedinečnou vonnou kompozici plnou kontrastů, jež vás promění ve hvězdu večera.

Koupit

Jennifer Lopez Still recenze20

4.5
76
18
8
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Absolutně žádná vůně, škoda peněz!!
    Monika
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Krásná vůně pro mladší slečny, přítelkyně spokojená. S výdrží je to kolem 3 hodin, jako většina parfémovaných vod pro ženy. Intenzita je velice příjemná, krásně jemně provoní místnost.
    Martin Z.
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Parfém na jeseň, zimu. Vôňa je príjemná korenisto-kvetinová. Nie drsné, nie dusivé. Vonia draho. Dlhovekosť je dobrá. Na koži je počuť 5 hodín.
    Kopie recenze od Kris z notino.sk
    20. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Už roky ju používam,za mňa top
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    7. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Poměrně nezvyklá vůně,hlavně díky tomu čaji.Netuctová,jedinečná,jemná,nezanechá opar těžké vůně kolem nositelky,ideální na běžné denní nošení.Myslím,že ji moc lidí nemá,v obchodech už není a sem tam se objeví na eshopech.Až mi dojde koupím si ji zase.
    abela c.
    31. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Vůně mi nesedne. Čekala jsem něco svěžího, ale připadá mi těžká a bolí mě z ní hlava. Velmi výrazná, pro mne až příliš.
    T.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Nudná, typická svieža vôňa, akých je všade veľa. Ničím výnimočná. A to som sa na ňu veľmi tešila, lebo recenzie sú všade ospevné. Pre toho, kto chce voňať ako každá druhá v lete (aj lacné Avony a Fa tak voňajú), tak potom áno. Pre toho, kto má rád originálne, výnimočné vône - vy sa radšej tejto vyhnite oblúkom. Tri hviezdičky dávam za výdrž, ktorá je na celebritnú sviežu vôňu fakt dobrá. Necítim tam ani jednu z uvedených zložiek parfému. Vonia ako sviežo opraná bielizeň, alebo sprcháč. Ja ju darujem dcérke. Na leto vynosí.
    Kopie recenze od Marta z notino.sk
    12. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Ženská příjemná vůně, přijde mi, že i výdrž slušná a za tu cenu? Super:-)
    Kristyna
    7. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Earl grey mam rada, Still na mna posobi preto upokojujuco a relaxacne, prijemna vvyvazena cajovo-kvetinova kombinacia, hrejivy, ale nie tazky zaklad, pre mna pohoda za dobru cenu.
    Kopie recenze od EA z notino.sk
    30. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Krasna vona ..Mam vsetky parfumy od Jlo a vsetky su krasne vone
    Kopie recenze od Helena G. z notino.sk
    23. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Príjemne ma prekvapila, jednoduchá a univerzálna. Na jarné obdobie bude super
    Kopie recenze od LuciaC z notino.sk
    26. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Krasna vune, da se nosit celorocne a je to opravdovy drzak. Stale se k ni rada vracim.
    Eva
    8. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. K této vůni se stále vracím a zatím jsem nenašla jiný parfém, z kterého bych byla tak unešená. Vůně není podobná žádné jiné, je opravdu originální. Je paráda cítit ji v zimě na svetru nebo ve vlasech. Prstýnek už neobsahuje ani největší balení, flakón býval zajímavější ;-)
    Helen
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Parfém je příjemný, má dlouhou vydrž. Jen mě mrzí, že součástí balení nebyl prsten, na ten jsem se těšila.
    Gábina
    12. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Moc pěkná jiskřivá vůně. Ze začátku hodně ostrá - pepř a citrusy, poté zjemní. Výdrž je dobrá. Připomíná mi čaj Earl Gray s bergamotem z Lidlu. Vidím ji spíše jako vůni na podzim, kdy si užiju teplý čaj s citronem. Trochu zklamání, že součástí 30ml balení nebyl prstýnek deklarovaný na obrázcích. Za to hvězda dolů. Součástí balení by mělo být vše, co je deklarováno.
    Sandy
    4. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Recenzie nikdy nedávam, ale tu musím. Pretože som si ju kúpila už 4 raz po sebe, podľa mňa je nádherná, slovami to neviem uplne popísať, ale za mňa je jemná, a napriek tomu silná, ženská, úchvatná. Toto je jediná vôňa, pri ktorej si pripadám, akoby ju vyrobili pre mňa. Dokonca drží celý deň aj v miestnosti, kde si ju na seba aplikujem. Za mňa najlepšia vôňa za super cenu.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    14. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Krásná vůně, naprosto vyhovující.
    Anna
    22. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Úžasná vúně, která vydrží opravdu dlouho:)
    Renča
    9. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Už jsem ji měla 3x,já ji miluju
    Jana
    10. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Stillku jsi kupuji už 7let a je to má nejoblíbenější vůně (z 5-6 vůní), opravdu krásná, sexy a má výdrž. Zbožňuji ji, spousta lidí se mě ptá čím voním. Za mě TOP!
    Šárča
    22. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?