Přejít na hlavní obsah
Jeanne Arthes Amore Mio Garden of Delight parfémovaná voda pro ženy

Recenze Jeanne Arthes Amore Mio Garden of Delight

parfémovaná voda pro ženy

Dopřejte si vůni, díky níž budete v každé společnosti nepřehlédnutelná. Dámská parfémovaná voda Jeanne Arthes Amore Mio Garden of Delight je ztělesněním luxusu a exkluzivity a její důmyslná vonná kompozice potěší i ty nejnáročnější.

Koupit

Dopřejte si vůni, díky níž budete v každé společnosti nepřehlédnutelná. Dámská parfémovaná voda Jeanne Arthes Amore Mio Garden of Delight je ztělesněním luxusu a exkluzivity a její důmyslná vonná kompozice potěší i ty nejnáročnější.

Koupit

Jeanne Arthes Amore Mio Garden of Delight recenze11

3.7
6
2
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Parfémovaná voda velice smrdí,ale je z ní cítit pot....nemytého člověka.
    Hanka
    10. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Ocitnete sa na nemocničnom lôžku, kde vás obklopí odér dezinfekcie, obväzov a infúzií. Toto zabudli pripísať k opisu vône. Bol som šokovaný, ako skľučujúco a trochu morbídne tento parfum pôsobí, a to som milovník veľmi divných vôní. Bol to nákup naslepo, teda som nečítal komentáre, zaujali ma ingrediencie. Teraz som si všimol, že Tatiana síce napísala, že cíti čosi medicínske, takže som sa čuchovo zjavne trafil, ale vôňu ocenila. Ja bohužiaľ nemôžem.
    Kopie recenze od Jozef z notino.sk
    2. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Atypická silná vůně, která by málo komu sedla, ale je jinačí než jsem doposud vyzkoušela (Dior Hypnotic Poison, Avon Oud Grandeur, Rasasi Dhamal Oudh Hashwah). Za tu cenu stojí vyzkoušet pro ty, kteří mají rádi kořeněné vůně se zvláštní koncovkou, která voní i 3 hodiny.
    Lucie K.
    10. března 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  4. Za mňa celkom fajn. Ak hľadáte niečo iné, ako sú klasické sladké, či citrusové vône resp. kvetinové, stačí skúsiť toto. Nie je to žiaden Baccarat, to je jasné... Ale je pekná a mne aj celkom dlho drží. Je taká nasladlá, machová, drevitá s medicínskym podtónom.
    Kopie recenze od Tatiana H. z notino.sk
    13. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Nerozumiem tým vysokým hodnoteniam. Malá cena a aj taká vôňa. Úvod silno alkoholový. Ten keď pominie, ukáže sa príjemná sladkastá vôňa …prejde polhodina a je preč. Kvalita vône sa pozná podľa kvalitných zložiek a v tejto je len alkohol a syntetika.
    Kopie recenze od Vilma z notino.sk
    10. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Prekvapilo ma, koľko recenzií sa objavilo na túto zemitú krásku a som rada, že sa jej dostáva uznanie. Jeanne Arthes je vynikajúca francúzska značka, ktorej mottom je: ,,priniesť parfémy pre všetkých" to znamená, že cenová orientácia tejto značky je viac ako prijateľná. A Garden of Delight je obrovským prekvapením na to, že donedávna bola ešte šedou myškou. K prirovnávaniu k BC540 by som bola trošku opatrná. Je možné, že majú spoločnú DNA, a zemité tóny trošku ťahajú k tomuto prirovnávaniu. Cloud považujem za syntetickú, presladenú vôňu, celé toto šialenstvo okolo Ariany Grande a BC540 možno prirovnať ku šialenstvu ktoré bolo kedysi s Dolce Gabanna Light Blue, či I love Love od Moschino, a podobne. Mainstream, instagram, influencérky a trendy tlačia na všetkých: heslom dnešnej doby je mať to, čo majú ostatní, vyzerať tak, ako ostatní a BC540 sa stalo synonymom toho, čo kedysi predstavoval Chanel "Päťka": no a čo že mi to smrdí, je to poriadne drahé a majú to všetci, budem to mať aj ja, aby som nebola horšia". Za 5 rokov po BC540 ani pes neštekne. Garden of Delight je skrytý pokladík za úžasné peniaze, len ho prosím neprirovnávajte ku Cloud a BC540, nezaslúži si to. Garden of Delight by som povedala - je Eden bez citrusov, nahnitých tónov, zeme a hlavne poriadne veľa hliny, po ktorej voňajú oba.
    Kopie recenze od Olive z notino.sk
    30. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Superr!!! Sice podla mna taka slabsia nie az taka intenzivna privitala by som viac ale za tu cenu co by som chcela haha. Inak vonou mi pripomina nieco medzi bacarratom a cloudom.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    29. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Súhlasím s Olive, len pre vycibrené nosy, je úžasná
    Kopie recenze od Dominik z notino.sk
    28. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Tak toto je za mňa neskutočná vôňa , tiež sa čudujem tej cene , príde mi aj taká UNISEX :) určite odporúčam vyskúšať
    Kopie recenze od Romi z notino.sk
    17. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. waw -tak dobre namiešaná...treba skúsiť...
    Kopie recenze od Janicka z notino.sk
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Příjemná vůně
    Zdeňka
    30. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?