Přejít na hlavní obsah
Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male toaletní voda pro muže

Recenze Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male

toaletní voda pro muže

Co udělá muže ještě mužnějším a svůdnějším? Padnoucí uniforma. A také pánská toaletní voda Jean Paul Gaultier Le Male Ultra v ikonickém flakonu v designu námořnické uniformy na torzu mužského těla. Dokonale padne i vám.

Koupit

Co udělá muže ještě mužnějším a svůdnějším? Padnoucí uniforma. A také pánská toaletní voda Jean Paul Gaultier Le Male Ultra v ikonickém flakonu v designu námořnické uniformy na torzu mužského těla. Dokonale padne i vám.

Koupit

Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male recenze20

4.5
46
9
4
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Jeden z nejlepších parfémů od JPG, vůně velmi sladká, projekce výborná.
    Adam
    16. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Mám túto vôňu veľmi rád, dlho vydrží voňať, kompozícia je skvelá a dostávam na túto vôňu komplimenty.
    Kopie recenze od Gabriel z notino.sk
    12. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Pro mě modernější pojetí klasického Le Male, velmi se mi líbí. Je příjemně svěží, lehce kořenitá. Rád ji nosím v létě, hodí se tak akorát do tohoto období.
    Tomáš
    12. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Prave mi dorazila vôňa , smaozrejme nemozem nic vytknúť vonia krasne ale prisla mi poškodená a vylievalo sa z nej
    Kopie recenze od Jan B. z notino.sk
    11. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Voní pěkně. Projekce 4-5 h. A vydrz na kuzi je 9-11 hodin . Kdyz si ho striknete na nejake obleceni vydrzi klidne cely tyden. Tento parfem je sladký a lehce korenený. Jde tady cítit vanilka a trochu zde cítím hrušku
    Matěj V.
    11. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vôňa je intenzívna a dlhotrvajúca a aj keď je niekedy možno trochu silná, tak celkovo to bola skvelá voľba.
    Kopie recenze od Jožko z notino.sk
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Intenzivní parfém s dlouhou výdrží, jemně kořeněný.. moc si užívám to vanilkové zakončení.
    Michal
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Ultramale bol moj prvy blind buy a rozhodne sa vyplati. Vonia absolutne bezchybne, no vydrz je na kozi taka poslabsia. Preto odporucam vonavku streknut par krat na oblecenie, a bez problemov vydrzi cely den. Rozhodne safe blind buy.
    Kopie recenze od usiak z notino.sk
    2. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Voňavka voní hezky, každopádně po rozbalení jsem si všiml, že chybí takové to kolečko, které musíte před stříknutím vyndat.
    Matyas
    20. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Tato vůně, byla jednou z mých prvních drahých vůní. Vůni jsem kupoval na blind buy a vůbec toho nelituju. S touto vůní budete dostávat komplimenty. Hlavně pro muže, holky mají rády tuto vůni.
    Alex K.
    15. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. vonia perfektne ale vydrz je mensia
    Kopie recenze od simon z notino.sk
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Túto vôňu som kupoval ako BlindBuy a trafil som sa do čierneho, táto vôňa je perfektná hlavne na zimu ale aj na jeseň. Táto vôňa vinníka hlavne vanilkou a hruškou ktorá jej dodáva mužnosť, je to naozaj sladká vôňa a na to že to je EDT tak fakt super, asi 3-3,5h to môže cítiť okolie a potom ju môžete cítiť vy po celý zvyšok dňa, za mňa jedna z najlepších zimných vôňí. PS Nenoste ju fakt cez teplé dni, úplne sa znehodnotí a v teple smrdí:-)
    Kopie recenze od Roman Ú. z notino.sk
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Vôňa pekná ale vôbec nevydrží
    Kopie recenze od Edi z notino.sk
    7. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Skoro nič to nevydrží, po pol hodine ju na sebe vôbec necítim. Každopádne vôňa krásna ako stvorená do klubu
    Kopie recenze od Daniel z notino.sk
    24. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  15. Pekná vôňa. Myslel som si že bude mať dlhšiu výdrž ale nemá.
    Kopie recenze od Samo z notino.sk
    18. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Velice příjemná sladká vůně která je vhodná do klubu nebo na neformální oslavu. Obrovská vydrž a intenzita které si u tohoto parfému cením. Pro někoho může být až moc sladká.
    Patrik
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Čistá bomba, vôňa má krásny prvý dojem. Po chvíli sa “ukáže” príjemná a hrejivá vanilka.Výdrž je veľmi dlhá. Doporučujem.
    Kopie recenze od René D. z notino.sk
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Syn je z něho nadšený.
    Eva
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Prostě top.
    Jakub
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Krásna sladká aróma,na večerné nosenie na večeru s babou atď. Už keď tu spomínam tú večeru,táto vôňa aj dobre chutí.. :) zavri oči a aplikuj okrem krku aj do tváre,budeš ju dlho cítiť a keď dáš babe pusu,bude ťa chcieť zjesť :) preto aplikuj aj na.. kdyby niečo:) táto vôňa je najideálnejšia na intímne chvíle s dráhou,podobne ako YSL.la nuit de l'homme.
    Kopie recenze od Hektor z notino.sk
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    |