Přejít na hlavní obsah
Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male toaletní voda pro muže

Recenze Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male

toaletní voda pro muže

Co udělá muže ještě mužnějším a svůdnějším? Padnoucí uniforma. A také pánská toaletní voda Jean Paul Gaultier Le Male Ultra v ikonickém flakonu v designu námořnické uniformy na torzu mužského těla. Dokonale padne i vám.

Koupit

Co udělá muže ještě mužnějším a svůdnějším? Padnoucí uniforma. A také pánská toaletní voda Jean Paul Gaultier Le Male Ultra v ikonickém flakonu v designu námořnické uniformy na torzu mužského těla. Dokonale padne i vám.

Koupit

Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male recenze20

4.4
35
9
2
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Vôňa pekná ale vôbec nevydrží
    Kopie recenze od Edi z notino.sk
    7. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Skoro nič to nevydrží, po pol hodine ju na sebe vôbec necítim. Každopádne vôňa krásna ako stvorená do klubu
    Kopie recenze od Daniel z notino.sk
    24. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  3. Pekná vôňa. Myslel som si že bude mať dlhšiu výdrž ale nemá.
    Kopie recenze od Samo z notino.sk
    18. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Velice příjemná sladká vůně která je vhodná do klubu nebo na neformální oslavu. Obrovská vydrž a intenzita které si u tohoto parfému cením. Pro někoho může být až moc sladká.
    Patrik
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Čistá bomba, vôňa má krásny prvý dojem. Po chvíli sa “ukáže” príjemná a hrejivá vanilka.Výdrž je veľmi dlhá. Doporučujem.
    Kopie recenze od René D. z notino.sk
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Syn je z něho nadšený.
    Eva
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Prostě top.
    Jakub
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Krásna sladká aróma,na večerné nosenie na večeru s babou atď. Už keď tu spomínam tú večeru,táto vôňa aj dobre chutí.. :) zavri oči a aplikuj okrem krku aj do tváre,budeš ju dlho cítiť a keď dáš babe pusu,bude ťa chcieť zjesť :) preto aplikuj aj na.. kdyby niečo:) táto vôňa je najideálnejšia na intímne chvíle s dráhou,podobne ako YSL.la nuit de l'homme.
    Kopie recenze od Hektor z notino.sk
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  9. Na to jak jí dost lidí chválí, tak zklamání. Je strašně podobných parfému za menší peníze. Za mě obyčejná nudná vůně.
    Naty
    27. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  10. Toto je niečo tak unikátne a jedinečné /schváľne, koľko mužských vôní má v základe hrušku?/, že tomu musím dať plný počet. Pričom sa jedná o veľmi situačnú vôňu, ktorú odporúčam primárne mladým chalanom do 25 primárne do klubu, na párty, do baru a aj to len v chladných mesiacoch. Nejedná sa ani o výrazne mužskú vôňu, na niekoho môže byť až príliš sladká. Čiže aby som to zhrnul: ak hľadáte niečo univerzálne na každodenné používanie, vyhnite sa Ultra Male oblúkom a hľadajte v úplne iných vodách, ak ste party boy, ktorý má každý týždeň v posteli inú ženu, toto vám s ich "lovením" výrazne pomôže.
    Kopie recenze od Marek B. z notino.sk
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Zboznuju tuhle vůni. Hodne sladka, neni pro kazdeho. Výdrž kolem 6+ Hodin minimálně
    Michal
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. upouta pozornost, vyrazna dlouho trvajici, idealni do klubu
    j
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Sladká bomba
    Kopie recenze od Jeff z notino.sk
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Najlepší parfem čo som mal .Návykova
    Kopie recenze od Daniel S. z notino.sk
    12. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Pokud nemáte rádi sladké vůně tak se jí obloukem vyhněte. Pokud je rádi máte, tak tohle je volba pro vás. Na DNA klasického Le Male (který je sám o sobě sladký) je tu ještě nabalená sladká hruška a trochu i vůně do zvejkačky. Ultra Male kolem vás udělá sladkou bublinu, která je cítit opravdu dlouho. Na zimu nebo na párty ideální věc. Jsem spokojen a dávám plný počet i když klasiký Le Male je u mě ještě o pomyslný stupínek víš.
    Milda
    31. března 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  16. Po prvotnom nadšení prišlo sklamanie. Áno, vôňa je pekná, ale po 10. minútach ju na sebe vôbec necítim. A to s ňou naozaj nešetrím. Fakt veeeľmi slabá výdrž. To už aj voňavku za 8€ z Kauflandu som na sebe dlhšie cítil. Toto sú fakt vyhodené peniaze. Vôňa pekná, ale po chvíli sa z vás celá doslova vyparí.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    30. března 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  17. Nejlepší sladká vůně !! A navíc dlouho vydrží.
    Daniel
    25. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Super vůně na chladnější období. Sladkost hrušky s aromatickou levandulí tvoří okolo vás velkou bublinu. Vhodná do klubů, vydrží několik hodin. Rozhodně doporučuji
    Lukáš
    10. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Objednal som si túto vôňu naslepo, keďže som chcel niečo, čo má riadnu výdrž a je cítiť na míle. S malou dušou som čakal, či mi príde originál alebo nie, ale prišiel originál. Ako jeden strek a cítiť to na oblečení aj 2 dni. Takisto, na telo som si dal jeden strek a išiel som do bazéna na 4 hodiny a aj potom vôňa bola stále citeľná. Vonia dobre, ale rozhodne len na jeseň a zimu. Je to super sladká vôňa. Niekto ju bude milovať, niekto nenávidieť.
    Kopie recenze od Martin z notino.sk
    6. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
    |
  20. Tak tady není co komentovat za mě supr vůně
    Zajda
    2. září 2019
    Byla recenze užitečná?