Přejít na hlavní obsah
IsaDora 10 Sec High Impact Lift & Curl řasenka pro objem a natočení řas

Recenze IsaDora 10 Sec High Impact Lift & Curl

řasenka pro objem a natočení řas

Řasenka IsaDora 10 Sec High Impact Lift & Curl dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem.

Koupit

Řasenka IsaDora 10 Sec High Impact Lift & Curl dodá vašim řasám maximální délku i neskutečný objem.

Koupit

IsaDora 10 Sec High Impact Lift & Curl recenze20

4.7
27
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Takúto riasenku som ešte nemala. Kefka má šeciálne štetinky, ktoré sa ,,zaseknú,, a ťahajú po celej dĺžke rias. Dobre zafarbí aj inokedy ťažko dosiahnuteľné mihalnice na okrajoch. Určite ešte objednám.
    Kopie recenze od Ľubka z notino.sk
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Řasenka je určitě super - na základě velmi kladných recenzí. Bohužel, ale po otevření a prvním vyndáním kartáčku, se objevila vysušená cuckatá drobivá hmota. Už asi mela po “sezóně”, datum jsem nikde neobjevila. Zkusím objednat z jiného e-shopu.
    JANA
    9. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Velmi dobrá řasenka, hezky odděluje řasy a vydrží po celý den - nerozmazává se.
    Anežka
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Po dlhej dobe som vyskúšala novú riasenku, a túto môžem jedine odporučiť. Vydrží celý deň, nedrobí sa a riasy pekne predĺži a zvýrazní :)
    Kopie recenze od Patricia z notino.sk
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. S řasenkou jsem moc spokojená, má menší kartáček, takže se dobře nanáší. Barva je hezky sytá, takže při nanesení dvou vrstev dělá krásně výrazné oči.
    Eva
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Řasenka nádherně natočí řasy a hezky je pročeše. Nerozmazává se.
    Veron
    21. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Riasenka nádherne natočí riasy a pekne ich prečeše. Nerozmazáva sa.
    Kopie recenze od Lucía z notino.sk
    21. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. S riasenkou som veľmi spokojná, nerozmazáva sa a riasy sa nezlepujú.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Řasy jsou husté, neslepené a krásné. Velká spokojenost :)
    Vanessa
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Řasenka je velmi dobrá, snadno se nanáší, neslepuje řasy a nedrolí se, řasám dodá velký objem.
    Ivana
    4. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvelá riasenka, riasy nie sú zlepené a vyzerajú veľmi prirodzene. Nie je potrebné nanášať príliš veľa vrstiev.
    Kopie recenze od Anita z notino.sk
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Fajn řasenka, řasy nejsou slepené a vypadají velmi hezky.
    Nina
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Lacná a pritom skvelá riasenka. Mám rada klasické kefky a tento funguje výborne. Pekne riasy prečeše a oddelí.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. riadenka vyzerá veľmi prirodzene, nemrví sa a dlho vydrží.
    Kopie recenze od Paťka z notino.sk
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Super riasenka, ktorá riasy pekne natočí, nezlepí ich a dodá im objem!
    Kopie recenze od Marta H. z notino.sk
    9. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Super řasenka, která řasy hezky natočí, neslepí je a dodá jim ještě objem!
    Sabča J.
    9. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Riasenka je veľmi dobrá. Vydrží celý deň a vôbec sa nerozmazáva.
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Nezanecháva na riasach príliš veľa produktu, takže ich nezlepuje. Páči sa mi ten efekt a vydrží celý deň.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Mám ráda silikonové kartáčky, ale tato řasenka mě příjemně překvapila, nedělá nánosy. Efekt vydrží dlouho:)
    Marťa
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Mihalnice pekne predĺži a zvýrazní.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    5. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek