Přejít na hlavní obsah
Hugo Boss HUGO Woman parfémovaná voda pro ženy

Recenze Hugo Boss HUGO Woman

parfémovaná voda pro ženy

Dejte světu najevo, že žijete podle pravidel, která nestanovuje nikdo jiný než vy sama. O dokonalé vyjádření vašeho postoje se postará parfémovaná voda Hugo Boss HUGO Woman. Projev ženské nezávislosti nabral podobu vůně, která vás okouzlí hned napoprvé.

Koupit

Dejte světu najevo, že žijete podle pravidel, která nestanovuje nikdo jiný než vy sama. O dokonalé vyjádření vašeho postoje se postará parfémovaná voda Hugo Boss HUGO Woman. Projev ženské nezávislosti nabral podobu vůně, která vás okouzlí hned napoprvé.

Koupit

Hugo Boss HUGO Woman recenze20

4.3
56
15
6
3
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Moje oblíbená vůně❤️
    Marcela
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Spokojen
    Viktor P.
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krásná vůně. Často koupeno jako dárek a nikdy nezklamal, naopak kupuji opakovaně.
    Veronika K.
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Pekná vôňa, nie je ničím extra výnimočná, no nie je ani úplne obyčajná - taký stred. Na bežný deň, príjemná.
    Kopie recenze od Natalia P. z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Myslela jsem ze jde o původní Hugo Boss Woman, jen v novém flakonu. Chyba. Je to zcela jiný parfém a s původním se vůbec nedá srovnat, úplně postrádá tu svěžest kterou jsem na původním Woman milovala. Tohle je bohužel pro mne šlápnutí vedle.
    Kateřina
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  6. krasna ovocna lahka vona. univerzalny na cely rok, nie je tuctovy. oblubeny parfem mojej maminy. odporucam vsetkymi desiatimi.
    Kopie recenze od Jarka z notino.sk
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Bol to darček a dúfam že potešil
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Hugo Boss je značka kterou preferuji.Jak ženské tak pánské parfémy krásně voní.
    MonikaM
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Darček pre dcéru, páčila sa
    Kopie recenze od Jana F. z notino.sk
    28. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. velká spokojenost
    Petra
    13. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Nadherna svieza vona, hodi sa na cely rok.
    Kopie recenze od Marianna z notino.sk
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Krásně voní
    Mony71
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Skôr mi pripadá svieža ako sladká. V mojom prípade vyniká hlavne vôňa trávy, čo za seba nepokladám za zvlášť atraktívne, hoci chápem, že niekto možno chce voňať ako čerstvo pokosená lúka ;)
    Kopie recenze od Lenka Ď. z notino.sk
    22. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Príjemná vôňa, ľahšia, dievčensko svieža.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    24. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Prijemna sladko kvetinkova taka jemná pre dievcata
    Kopie recenze od Lucia G. z notino.sk
    14. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Svieža , decentná, príjemná vôňa
    Kopie recenze od Iveta T. z notino.sk
    27. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Kořeněná vůně a moc hezky voní.
    Judit
    30. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Svěží, příjemná vůně, spokojenost
    Alena
    23. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. veľmi spokojná, skvelá vôňa :)
    Kopie recenze od silvia z notino.sk
    7. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělá květinovo-ovocná vůně s velkou výdrží. Na jarní a letní období je jako dělaná. Je sladká, ale přeslazená, ani není vtíravá, a těžká. Určitě doporučuji
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    26. května 2021
    Byla recenze užitečná?