Přejít na hlavní obsah
Hugo Boss BOSS Femme parfémovaná voda pro ženy

Recenze Hugo Boss BOSS Femme

parfémovaná voda pro ženy

Rozprostřete kolem sebe auru podmanivé ženskosti. Parfémovaná voda Hugo Boss BOSS Femme podtrhne vaši eleganci, smyslnost a přirozený půvab. I vy okamžitě pochopíte, proč si ji zamilovaly ženy napříč celým světem.

1 165s kódem 20combi
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Rozprostřete kolem sebe auru podmanivé ženskosti. Parfémovaná voda Hugo Boss BOSS Femme podtrhne vaši eleganci, smyslnost a přirozený půvab. I vy okamžitě pochopíte, proč si ji zamilovaly ženy napříč celým světem.

Koupit

Hugo Boss BOSS Femme recenze20

4.3
126
32
17
7
14
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Tuhle vůni jsem dostala k narozeninám už před pár lety a teď si ji s radostí kupuji sama! Všechny vůně BOSS jsou skvělé a Femme je tak nádherně ženská a dlouhotrvající.
    Otilie
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Příjemná vůně, která za chvíli vyprchá,bohužel.
    Marie H.
    13. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hlava prijemne ovocna, v druhe vrstve "precuhuje" jasmin, vyhovovalo by mi vic citit ruze. Az budu mit obdobi jasminu, rada ji poridim, ale ted mam obdobi ruzi, tak budu hledat jinde.
    Magda M.
    2. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Příjemná, vůně, dlouho vydrží.
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Vůně příjemná, nenápadná, ale málo vydrží.
    Lenka D.
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Za mě osobně velké zklamání vůně hrozná ani nevím k čemu ji přirovnat.
    Lucie
    9. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Nula bodov
    Kopie recenze od Nenad z notino.sk
    27. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Nejhezčí vůně , co znám
    Romana
    30. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Velmi příjemná vůně.
    Václav F.
    14. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Senzační, příjemná, nevtíravá vůně
    Jarmila
    16. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Příjemná vůně
    Lenka
    7. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Byl to dárek a moc se vůně líbila.
    Hana Z.
    11. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Jeden z mých oblíbených.
    Bohdana
    24. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Voní krásně jen mě zklamala krátká výdrž vůně
    Dita
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. nádherná vůně
    Romana H.
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Používám opakovaně uz mnoho let a stále se mi vůně neomrzela.
    Marečková
    2. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Vůně je příjemná. Trochu sladší než jsem čekala, ale po rozvinutí vůně sladký nádech zmizí a je to moc příjemná. Nevýhodou je, že nevydrží tak dlouho. Kdo má rád frézie - ideální volba.
    Jana H.
    28. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. mě příjemná vůně
    Luc
    13. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Rychlost dodání super.
    Sedy
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Miluji pudrové vůně a tento Boss Femme ji má...
    Iva
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?