Přejít na hlavní obsah
Hugo Boss BOSS Nuit parfémovaná voda pro ženy

Recenze Hugo Boss BOSS Nuit

parfémovaná voda pro ženy

Se stejnou elegancí, s jakou obepíná látka "malých černých" vaše tělo, zahalí Boss Nuit vaši šíji. Dámská parfémovaná voda Boss Nuit značky Hugo Boss je velmi svůdná a opojná vůně, která evokuje magickou noc a její vzrušující kouzlo.

Koupit

Se stejnou elegancí, s jakou obepíná látka "malých černých" vaše tělo, zahalí Boss Nuit vaši šíji. Dámská parfémovaná voda Boss Nuit značky Hugo Boss je velmi svůdná a opojná vůně, která evokuje magickou noc a její vzrušující kouzlo.

Koupit

Hugo Boss BOSS Nuit recenze20

4.3
112
46
25
6
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. príjemná vôňa
    Kopie recenze od Alena z notino.sk
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Muj oblibeny parfem, ke kteremu se rada vracim.
    Adriana
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Byl to dárek,odpovídal představě.
    hazborilova
    11. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Vůně je opravdu moc hezká, skvělá na podzim, ale výdrž vůně není tak silná, je třeba přes den přistříknout
    Kateřina
    15. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Chtěla jsem "večerní" vůni na koncerty, do divadel a podobně, aniž by byla příliš těžká, kořeněná, dřevitá nebo neobsahovala vanilku (tyhle typy nesnáším). BOSS Nuit mě příjemně překvapila tím, že mě v ní nic nedráždí, a přitom je to smyslná, skoro sametová vůně. Příšerně mě ale zklamala její výdrž - už po nastříkání není nijak intenzivní a do hodiny dvou není vůbec cítit. A to jsem kupovala v kamenné parfumerii. Dávam 3 hvězdičky a budu muset hledat dál.
    Šárka
    27. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Super kúpa.
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Najlepšia vôňa. Jediná, ktorú som si kupila uz niekoľkokrát. Škoda, ze uz je na notine len 30ml balenie.
    Kopie recenze od Paulína Č. z notino.sk
    20. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Krásna vôňa, môžem odporučiť. Je taka tajuplna, nežná. Čakala som, že bude ťažká, prekvapila ma. A výdrž fajná. Po celkovom rozložení je jemná. Mňam. Väčšinou čierny flakón sú ťažšie vône,ale la nuit je jemná.
    Kopie recenze od ANDREA S. z notino.sk
    24. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásna letná, len slabá velmi slabá výdrž (
    Kopie recenze od Judith z notino.sk
    2. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. hezká vůně
    lvicekmatysek
    30. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Bola som spokojná, ďakujem
    Kopie recenze od Ingrid z notino.sk
    14. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Luxusní vůně. Připomíná mi vůni Intense, kterou přestali vyrábět.
    Rith
    3. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Kupovala jsem pro dceru. Je velmi spokojená, krásná vůně.
    Mirka
    24. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Som spokojna
    Kopie recenze od Maja z notino.sk
    7. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Byl to dárek, ale prý spokojenost.
    Monika
    29. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. bol to darcek pre manzelku. je uplne fajn. ....
    Kopie recenze od Kristian z notino.sk
    5. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Ahojte tanto parfum som si kúpila preto lebo ho dobre poznám a kupovala som si ho v Nemecku a nestal malo tu má zaujala cena no žiaľ totálne som sklamaná vôňa vydrží necelých 5min pričom pri origináli sa citim ešte na druhý deň čo ta vôňa tak dlho vydrží ... zo spodnej strany veľmi ako originál nevyzerá je vôbec nieje na stred daný v tej tube...RADŠEJ SI PRIPLATÍM v parfumérií a mám istotu že bude taký ako vzorka ktorú tam ovoniavať toto je pre mna len napodobenina nakoľko nevydrží vôbec
    Kopie recenze od Jana R. z notino.sk
    17. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Po dlouhé době jsem se vrátila k Hugo Boss a jsem mile překvapená. Krásná smyslná vůně, vřele doporučuji.
    Věra S.
    15. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Kupováno pouze podle recenzí a velká spokojenost. Mile mě překvapila krásná vůně, připomínající rozkvetlou louku. Není násilná, příjemná, květinová. Připomíná mi vůni od Hugo Bosse Woman.
    Dagmar
    6. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Řadu let jsem nenašla lepší dámskou vůni. Není přeslazená, přecitrusovaná, je jemně kořeněná, temnější. Konkuruje jí jen pánská Lanvin AvantGarde, kterou jsem používala také, je spíš unisex :-) Ale vrátila jsem se k HB Nuit, je přece jen ženštější.
    Lucie H.
    25. června 2020
    Byla recenze užitečná?