Přejít na hlavní obsah
Hugo Boss BOSS Bottled Elixir parfémovaná voda (intense) pro muže

Recenze Hugo Boss BOSS Bottled Elixir

parfémovaná voda (intense) pro muže

Vůně jako vyjádření moderní mužnosti

-20 %s kódem mix
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Vůně jako vyjádření moderní mužnosti

Koupit

Hugo Boss BOSS Bottled Elixir recenze20

4.8
21
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Louis Vuitton Ombre nomade, akorát o něco sladší
    Rudolf
    5. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Koupila jsem manželovi. A byl nadšen jako já. ( každy jistě ví, že na každém voní stejný parfém jinak). Nadherná kořeněná vůně. I výdrž hodnotím pozitivně. Určitě znovu zakoupím.
    Petra
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dobrý den, parfém jsem si zakoupil v domnění, že oslním moji ženu. Jenomže opak byl pravdou, od prvního použití mě žena požádala, abych dál tento parfém nepoužíval.
    René
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  4. ❤️😍🤝🏽
    Kopie recenze od Kristof v. z notino.sk
    3. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Poteší, ale neohúry. Je to pekný parfem no bohužiaľ jeho veľké mínus je jeho surová syntetickosť. Čo je celkovo problém keď ho človek nosí. V podstate LEPŠÍ PRIEMER. Ale cena je nezmysel. Predražené za tento typ vône a značku. Hodnotenie slušných 6 z 10. Boss ma aj oveľa krajšie vône.
    Kopie recenze od Alchymista z notino.sk
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Za mě natolik oslnivá vůně, že jsem si ji koupila pro sebe a používám místo dámského parfému. Zeptalo se mě už nespočet žen, čím to voním a nikdo nevěří, že je to pánský Boss. Nádherná zimní vůně.
    Lucie M.
    17. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Dobrý den, parfémy jsem použila jako dárky k vánocům a doufám, že budou vonět nádherně. Moc děkuji za krásné dárkové balení. To mě potěšilo, že jde dárek krásně zabalit i pro dva. Hezký den Magda Richterová
    Magda
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Super pánská výrazná vůně. Boss Bottled je rok co rok dokonalejší.
    Jonáš
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Mužná vůně.
    Jenda P.
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Na muži voní dokonale, další level BOSS Bottled.
    Hanka
    15. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Tato vůně je ta, kterou jsem dlouho hledal. Za mě naprostá špička ! Výrazná, sexy, kořenitá s dlouhou výdrží. Momentálně moje No.1
    Libor Š.
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Kořenitá a velice výrazná vůně, dlouho vydrží. Je odlišný od předešlých Bottled. Určitě se hodí jako dárek.
    Martin
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Slovo ELIXIR v názvu tohoto Boss Bottled není rozhodně jen na ozdobu. Vůně je bohatě dřevitě kořenitá s rozumnou dávkou kadidla. Poslední dobou je to na trhu samý Elixir, ale tenhle se teda moc povedl, včetně flakonu, který se k vůni skvěle hodí.
    Michal
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. BOSS Bottled Elixir mě naprosto dostal. Parfém, kromě toho, že skvěle voní, má i dobrou výdrž a projekci. Momentálně pro mě číslo jedna.
    Filip
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Naprosto skvělá vůně, kolegyně v práci mi řekla, že kam vejdu, tam je tahle nádherná vůně cítit ještě i delší dobu po té - prostě super!
    Ralph H.
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Za mě je tenhle Elixir od dob prvního Boss Bottled zdaleka nejlepší parfém, který se v této řadě objevil. A že toho nebylo málo! Teď na podzim bez konkurence. Klidně by si mohl dovolit být při této kvalitě i dražší.
    David
    2. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Velmi příjemná intenzivní vůně s dlouhou výdrží. Už při prvním přivonění jsem si ji velmi oblíbil.
    Luboš J.
    21. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Krásná a dlouhotrvající vůně
    Ladislav B.
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Toto snáď ani nie je Hugo Boss....vôňa úplne mimo klasickej DNA Hugo Boss, a je úplne luxusná. Na blížiacu sa zimu úplne ideálna. To pravé orechové prichádza tak po hodine nosenia. Cena odpovedá kvalite.
    Kopie recenze od Michal P. z notino.sk
    8. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Koupila jsem jí manželovi a je nadšený a mě se také líbí
    Zuzana
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?