Přejít na hlavní obsah
Hugo Boss BOSS Alive toaletní voda pro ženy

Recenze Hugo Boss BOSS Alive

toaletní voda pro ženy

Od teď se už nikdy nezapomenete radovat. Dámská toaletní voda Hugo BOSS Alive vám totiž připomene, že každodenní zdánlivé maličkosti jsou tím nejlepším důvodem, proč se smát. A nosit tuto vůni se stane jednou z těchto drobností. Vždy vám připomene, abyste žila život podle svého.

Koupit

Od teď se už nikdy nezapomenete radovat. Dámská toaletní voda Hugo BOSS Alive vám totiž připomene, že každodenní zdánlivé maličkosti jsou tím nejlepším důvodem, proč se smát. A nosit tuto vůni se stane jednou z těchto drobností. Vždy vám připomene, abyste žila život podle svého.

Koupit

Hugo Boss BOSS Alive recenze20

4.5
19
5
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. krásná vůně
    Romana
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Lutujem ze som si tento parfem zakupila. Intenzita a vydrz ze ziadna absolutne ziadna
    Kopie recenze od Andrea P. z notino.sk
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Dneska som ju bola vyskúšať. Zo začiatku sa mi nepáčila ale ako sa rozvinula jemnučká minimum sladšia, kto ma rád ľahké vôňe odporúčam. Určite si ju kúpim.
    Kopie recenze od Aguš z notino.sk
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Mamce přisel vzoreček a za mě super květinová vůně, nositelná po celý rok!
    Chris
    17. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Tuto vůli sem měla jako vzorek a totálně sem si ho zamilovala 😍 je to krásná vůně vydrží dlouho a jsem s toho úplně hotová tuto vůni doporučuji všem ženám ☺
    Terka Š.
    18. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Krásná vůně na jaro,podzim. Není moc sladká,ani těžká. Příjemná. Jen jako edt dlouho nevydrží,ale s tím jsem počítala.
    Renata
    6. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Krásně voní
    Martina
    24. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Vůně je zpočátku poměrně svěží, rozvoní se do intenzivnější květinové vůně s lehkými dřevitými tóny a nádechem jasmínu. Je taková ženská. :) Cítím ji ještě odpoledne, výdrž má výbornou.
    Tereza D.
    9. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Opravdu originální vůně, která rozhodně nezapadne. Květinová, ale přitom trochu ovocná, trochu dřevitá. Překvapila mě výdrž, nato že to je toaletka, tak vydrží opravdu dlouho.
    Soňa
    7. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Parfémy Hugo Bosse střídám, Alive nezklamalo, fakt super vůně - lehká, svěží. Můžu doporučit!
    Hanka
    7. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Na doporučení kamarádky jsem si pořídila tuto vůni a nelituju. Začátek je takový svěží, citrusový, pak cítím květiny, hlavně magnolii a růži, jasmín mám taky moc ráda, takže ideální kombinace. Flakon je takový obyčejný, ale líbí se mi rosegold detaily.
    Hana K.
    3. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Miluji jasmín a magnolii! Krásná vůně, ze začátku velmi intenzivní, po chvíli zjemní. Výdrž je dle mě dobrá.
    Peťa
    2. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Celkově jsem spokojená. Vůně je velmi příjemná. Ideální na jaro/léto.
    Aneta
    31. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Ideálna jarná vôňa, je svieža, drevito citrusová s priemernou výdržou. Kto má rád ľahšie vône, určite bude nadšený :)
    Kopie recenze od Lýdia z notino.sk
    26. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Vôňa vhodná celoročne na denné nosenie a už sa teším, až ju budem môcť používať aj na letné večery. Podľa mňa super!
    Kopie recenze od Tália z notino.sk
    17. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Mám Alive EDP, ktorý je skvelý, vzorku toaletky som dostala k nákupu. Počkám na lepšiu cenu, ale urcite kúpim, vôňa je krásna.
    Kopie recenze od Sona K. z notino.sk
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Prvně jsem si nebyla jistá, jestli si mám tuto toaletku koupit, přecejenom preferuji parfemované vody.. Nakonec jsem si ji koupila a jsem fakt ráda, protože voní krásně! Je taková přijemná, svězí, na jaro naprosto ideální! jsem fakt spokojená :)
    Barča
    26. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Z této vůně jsem nadšená! Je lehká, svěží a velmi se hodí na jarní/letní období.
    Sabina
    23. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Velmi pekna vona...sladka ale jemna a ziaden bolehlav...vydrz super
    Kopie recenze od Jaroslava K. z notino.sk
    22. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Nádherná vůně, výdrž je skvělá
    Lenka
    15. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?