Přejít na hlavní obsah
Holika Holika Pure Essence Shea Butter plátýnková maska s vysoce hydratačním a vyživujícím účinkem

Recenze Holika Holika Pure Essence Shea Butter

plátýnková maska s vysoce hydratačním a vyživujícím účinkem

Hýčkejte svoji pleť a navraťte jí jemnost. Plátýnková maska Holika Holika Pure Essence Shea Butter s vysoce hydratačním a vyživujícím účinkem je vzpruhou pro unavený a vysušený obličej. Zastavte se a přidejte do své pečující rutiny masku, která se postará o příjemný relaxační zážitek i intenzivní hydrataci a rozjasnění pleti.  

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Hýčkejte svoji pleť a navraťte jí jemnost. Plátýnková maska Holika Holika Pure Essence Shea Butter s vysoce hydratačním a vyživujícím účinkem je vzpruhou pro unavený a vysušený obličej. Zastavte se a přidejte do své pečující rutiny masku, která se postará o příjemný relaxační zážitek i intenzivní hydrataci a rozjasnění pleti.  

Koupit

Holika Holika Pure Essence Shea Butter recenze20

4.7
30
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. hydratuje a hezky osvěží, jen to plátýnko je na menší obličej, používám opakovaně, jsem spokojená
    japod1
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Ze začátku trochu pálivý pocit, ale výsledek byl znát, pleť byla par dní pevnější, hladká a méně suchá. Jen tedy ten tvar je spis na drobné obličeje.
    Eva H.
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Maska je skvělá. Příjemné na obličej, chladná, pokožka je dobře zvlhčena a příjemná na dotek. Pokožka má přirozený lesk. Doporučuji.
    Yuliia B.
    23. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krásně hydratuje, pokožka je poté hezky hladká a vyživená. Od značky Holika Holika jsou plátýnkové masky opravdu výborné. Séra je v balení opravu hodně, maska by šla tedy použít z jednoho balení i 2x. Bohužel, na můj kulatý obličej tyto asijské tvary masek nikdy sedět nebudou. Pokud máte stejný problém, doporučuji masku rostřihnout na bradě, pod nose a na boku u očí. Poté mnohem lépe sedí, nikde mi nezavází.
    Eva
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Maska je skvělá, po aplikaci mám krásně hebkou pokožku, je příjemná na aplikaci, aplikuji ji jednou týdně. Cena je pro mě příznivá.
    Petra B.
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Maska padá, žádné účinky. Nedoporučuji
    Tereza
    10. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Skvělá maska, vyživující, pleť je po ní viditelně hydratovaná a vyživená.
    Anicka
    21. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Na moji vysusenou plet nejlepsi maska - krasne vyzivi a hydratuje.
    Anicka
    30. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Pleť krásně vyživí, používám večer a ráno mám nádherně vláčný obličej. Oceňuji možnost výhodného balení pěti kusů. Vyzkouším určitě i další masky této značky.
    Kristýna
    5. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Naprostá paráda. Dobře sedí na pleti, nesklouzává, je moc příjemná. Pleť mám po ní hydratovanou a vyhlazenou. Budu kupovat opakovaně.
    Kateřina J.
    26. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Tak tahle maska mě nadchla. Jednak se super otevírá, je v ní dostatek séra, krásně hydratuje, příjemně voní a pleť je po ní opravdu vyživená a ve skvělé kondici. Jediné co, má malé otvory pro oči. Jinak je ale super.
    Kristýna
    16. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. velmi příjemná, doporučuji
    petra
    14. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Maska krásně voní a hydratuje, možná mi trošku nesedí na obličej, ale jinak super.
    Moni
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Dobré.
    Pavlína
    30. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Stale ked sa citim na masku, tak si dam tuto. Neviem ci funguje, ale skvely pocit po nej rozhodne mam!
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Velice příjemná hydratační maska.
    Iveta
    25. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. kupuji opakovaně. maska moc dobře hydratuje
    Tatiana
    15. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Za mě super krásně jemná pleť
    Petra
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Hydratuje celkem dobře. V obalu ještě zbyde sérum na jedno použití třeba na tělo.
    Petra K.
    10. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Výborná maska pro vyživení pleti,nyní ve výhodném balení.
    Eva
    1. září 2021
    Byla recenze užitečná?