Přejít na hlavní obsah
HERMÈS Voyage d'Hermès toaletní voda plnitelná unisex

Recenze HERMÈS Voyage d'Hermès

toaletní voda plnitelná unisexKoupit
Koupit

HERMÈS Voyage d'Hermès recenze17

4.6
12
3
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Vůně je nadčasová, elegantní luxus, není podbízivá. Může se nosit během celého roku.
    lili
    17. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  2. pěkná, citrusová se zajímavým podtónem, trošku jako Elizabeth Arden White tea, ale vůůůůbec nevydrží
    zz
    22. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  3. Nadherná vůně do horkých letních dní. Škoda, že moc nevydrží. Jinak je božská
    Lucie Š.
    24. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  4. Úžasná, tak jiná než ostatní vůně. Stále se k ní vracím. Mohla bych se v ní koupat a stejně by mi nezevšedněla.
    Sylva
    26. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  5. Sa zamilujete!
    Kopie recenze od Bejka z notino.sk
    28. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  6. Vona je pekna.ale ma bohuzial skabu vydrz na parfem
    Kopie recenze od AN_JP_0xA6880AA9157DE57B118A70DBB911C013 z notino.sk
    30. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  7. Objednala som len vzorku, ale očarila ma tak, ze začínam šetriť:-) začiatok je poriadne šťavnatý, prevládajú citrusy, potom ked sa usadí, je viac drevita, napriek tomu nádherná.
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    8. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  8. Hermes Voyage je nevšední a přitom klasickou vůní připomínající čaj s pomerančovou kůrou a kořením. Vůně,kterou okamžitě rozpoznáte, identifikujete a nikdy nezapomenete, a se kterou si vás budou lidé velmi intenzivně spojovat. Prostě pro mne Hermes je Hermes - miluju tyhle úžasné vůně !!!
    Pavli
    12. listopadu 2015
    Byla recenze užitečná?
  9. Uplne naj vôňa akú som kedy mala...no ma dost slabú vydrž,a to bola kupovana v parfumérií...škoda:( Napriek tomu odporúčam!!!!!
    Kopie recenze od Hela z notino.sk
    12. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  10. Příjemná,svěží vůně,žádná tuctovka.Vždy pozitivní reakce od žen i mužů.Vhodná po celý rok,ráda ji používám i při sportovních aktivitách.Menší velikost 35 ml je skvělá díky praktickému tvaru i do menších kabelek.
    zondina
    5. července 2015
    Byla recenze užitečná?
  11. krásna vôňa, ale skôr pre ženy :)
    Kopie recenze od Dana z notino.sk
    15. června 2015
    Byla recenze užitečná?
  12. připadá mi spíš pánská,ale voní moc hezky
    liba
    30. dubna 2015
    Byla recenze užitečná?
  13. Neskutocne prijemna vona uzasne prepojenie drevito citrusov.zloziek....pre damy ako aj pre panov rozhodne zazitok cuchu :) odporucame
    Kopie recenze od camill z notino.sk
    16. října 2014
    Byla recenze užitečná?
  14. Naozaj príjemná korenistá vôňa, s nádychom citrusov, vhodná pre obidve pohlavia, kúpila som ju ako darček, boli s ňou spokojní. . . .
    Kopie recenze od Vieruška z notino.sk
    8. září 2014
    Byla recenze užitečná?
  15. Vyjímečná, unikátní vůně, nevšední a zaujme na první pohled/přivonění, ale podle mě nemá moc dlouhou výdrž... Doporučuji, všem.
    Ali
    16. října 2012
    Byla recenze užitečná?
  16. vůně je pěkná, srovnatelná s Un jardin sur le Nil, kterou používám od r. 2006
    monys
    17. srpna 2011
    Byla recenze užitečná?
  17. Moc krásná vůně,unikátní a vydrží.
    Naty
    5. dubna 2011
    Byla recenze užitečná?