Přejít na hlavní obsah
GUERLAIN L'Homme Idéal Extrême parfémovaná voda pro muže

Recenze GUERLAIN L'Homme Idéal Extrême

parfémovaná voda pro muže

Ideální muž je mýtus. Jeho vůně je realita. Parfémovaná voda Guerlain L’Homme Idéal Extreme je ztělesněním mužského ideálu. Její dřevité orientální aroma vám umožní být všestranně talentovaným mužem. Až do extrémů.

Koupit

Ideální muž je mýtus. Jeho vůně je realita. Parfémovaná voda Guerlain L’Homme Idéal Extreme je ztělesněním mužského ideálu. Její dřevité orientální aroma vám umožní být všestranně talentovaným mužem. Až do extrémů.

Koupit

GUERLAIN L'Homme Idéal Extrême recenze12

5.0
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Dokonalá! :-)
    Kopie recenze od Katarína G. z notino.sk
    18. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. To je ona! Zima,Vianoce. Veľmi dobrá vôňa na toto obdobie.
    Kopie recenze od R. z notino.sk
    18. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Velmi sebevědomě působící vůně, nástup je nekompromisní, až by se dalo říct drzý. Jen málo vůní vám naservíruje svoje vrchní tóny s takovou urgencí, aby zároveň nebyly obtěžující. Přechod do nasládlého těla se nese v orientálním duchu a jednoznačně bych řekl, že je to vůně pro chlapa, který na to má. Není pro každého.
    cz_maxx
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  4. Dokonalá vôňa, elegantná, sofistikovaná, hrejivá, perfektne vyvážená. Dlho som hľadal niečo podobné spomedzi niekoľko desiatok prémiových vôní, ktoré vlastním táto absolútne vyniká. Vhodná skôr do chladnejšieho počasia a pre elegantných pánov. Do officu, k obleku, na večierok ako stvorená. Koho unavujú presladené vône plné vanilky - toto je správna voľba. Cítiť drevité tóny ktoré sa krásne prelínajú so slivkou a škoricou. Za mňa 10/10.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  5. Je to láska na první nádech.Je to vůně ráje.Duše věcí je v jejich vůni a takhle voní elegance,šarm a vytříbený vkus.Zamotá vám hlavu,cítíte kolem sebe neskutečně půvabnou a jemnou auru decentního luxusu.
    Jakub
    16. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  6. prijemna zimna vona: ovocne tony - citim viac ceresnu ako popisovanu slivku, korenisty zaklad. Vydrz je velmi dobra, cca 8-10 hodin.
    Kopie recenze od Karci z notino.sk
    27. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nejlepší vůně, kterou jsem kdy vyzkoušel a to byl nákup naslepo. Bohatá, kořenitá, velmi klasická vůně. Vydrží celý den, okolí mi ji chválí.
    Honza N.
    10. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  8. Parfém je úžasný. Nadčasový a elegantní, sladký se smokey tony. Výdrž skvělá.
    David
    3. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. úžasný parfém, který kupuji manželovi opakovaně. Je výrazný, neotřelý, nemá v sobě nic z klasických sportovních vůní, což se mi líbí. Výdrž je super
    Zuzka
    15. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Mohu jen souhlasit s recenzí p. Ondřeje. Dnes manželovi přišla vůně niche, voní krásně, ale po 2 hodinách už jí skoro necítíme. Vracíme se zpět k této značce, která je skvělá, cena skutečně příznivá a výdrž vůně super.
    Vlasta Š.
    17. června 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  11. Mistrovské dílo od Thierry Wassera, sladká, kožená, tabáková kompozice s výraznou mandlí a švestkou, která ovšem voní spíš jako třešeň z Guerlain L'homme ideal Eau de parfume, který je také skvělý. Ovšem pokud mám z této řady volit jednu, pak ideal extreme, který působí harmoničtěji a vyváženě a velmi luxusně. Výdrž velice dobrá, vhodný spíš na večer do zimy a na podzim, já jej ale nosím celoročně a celý den nikomu nevadí. Za cenu okolo 70 Euro bezkonkurenční kvalita lepší než mnohé niche značky s cenou dvoj až trojnásobnou.
    Ondřej N.
    16. června 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Zdravím parfémových nadšencov,zberateľov a vášnivých maniakov.Toto je Best of the Beast parfum!!!Podobné ako EDP z tejto línie,len miesto čerešne je tam slivka.Vôňa je hlbšia,cítiť v popredí škoricu,kožu a spomínanú slivku.Guerlain DNA je prítomné ale je to iné ako všetky ostatne z L'Homme Ideal.Výdrž v pohode 8 hodin plus.Sillage mierna a nie agresívna.Jedným slovom LUXUS.Aj tu platí,sto ľudí,sto chutí,niekto ju bude zbožňovať,iný nenávidieť.Kvalita siaha k niche parfémom a cena?Dosť dobrá,nakoľko sa v zahraničí pohybuje raz toľko za 100ml.Ďakujem NOTINO :-) vzhľad-9.5 vôňa -8.8 trvanie-8.9 verdikt-9.2.
    Kopie recenze od Thomas z notino.sk
    19. února 2021
    Byla recenze užitečná?
    |