Přejít na hlavní obsah
GUERLAIN L'Homme Idéal parfémovaná voda pro muže

Recenze GUERLAIN L'Homme Idéal

parfémovaná voda pro muže

Ideální muž je mýtus. Díky značce Guerlain je však jeho vůně realitou. Parfémovaná voda Guerlain L'Homme Idéal v sobě skrývá podmanivé mandle, jejichž vůně se mísí se svůdně hřejivou vanilkovou tinkturou a tajemnou kůží. Dřevité orientální tóny podpoří vaše umění svádět, díky němuž se stanete ideálním milencem.

Koupit

Ideální muž je mýtus. Díky značce Guerlain je však jeho vůně realitou. Parfémovaná voda Guerlain L'Homme Idéal v sobě skrývá podmanivé mandle, jejichž vůně se mísí se svůdně hřejivou vanilkovou tinkturou a tajemnou kůží. Dřevité orientální tóny podpoří vaše umění svádět, díky němuž se stanete ideálním milencem.

Koupit

GUERLAIN L'Homme Idéal recenze20

4.6
21
7
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Koupeno pro manžela. Vůně je velmi příjemná a sofistikovaná. Hned se stala jeho nejoblíbenější. Má trošku nižší výdrž, ale není to žádná katastrofa.
    Barbora K.
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Solidní třešňová vůně se slušnou vydrží a průměrnou intenzitou..
    Petr
    12. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. nejhorší vůně kterou jsem zakoupil nevoní nulová vydrž na to že je to známá značka tak je to katastrofa nechápu co tu píši rencezne že vydrž výborná nesouhlasím! po stríknutí cca 10 min. nesla vůbec cítit ani na kůži
    Mikey
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Je to velmi solidní vůně , pro mě na zimu ideální. Intenzivní a dlouho na mě vydrží .
    Pavel K.
    22. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Krásna cherry vôňa, veľmi príjemná a elegantná. Avšak ta vydrž je slabá...
    Kopie recenze od David M. z notino.sk
    7. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Intenzivna vona, ktora dlho vydrzi. Vonia sladko s nadychom vanilky. Pouzivam najma cez den do prace.
    Matus
    4. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Parfém jsem dostal a přestože typově nezapadá mezi vůně, které běžně používám, tak mě velmi zaujala jeho neotřelá výrazná vůně. S výdrží jsem taktéž spokojen. Parfém mi vždy zpříjemní každý všední den.
    Petr V.
    28. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Jemná mandľová vôňa, vhodnejšia skôr na jeseň či zimu. Parfum je vhodný na denne nosenie, napríklad do kancelárie. Bohužiaľ s výdržou nie som veľmi spokojný, ale nákup neľutujem.
    Kopie recenze od Štefan z notino.sk
    19. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. S parfémom som veľmi spokojný. Vôňa je príjemná a jemne sladká. Najviac som spokojný s výdržou. Naozaj ju cítiť stále aj po pár hodinách
    Kopie recenze od Matej z notino.sk
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Jemná vůně. Mandle jdou opravdu krásně cítit.
    Vladan
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Jsem fanouškem těchto typů vůní. Kvalitní francouzská vůně pro ideálního muže (lol). Každopádně velká spokojenost. Určitě doporučuji.
    Tomáš J.
    23. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Parfém jsem si koupil na Vánoce a jsem nadmíru spokojen. Velice vhodný do práce i na osobní schůzku. Doručení i v předvánočním shonu bylo rychlé. Vřele doporučuji
    Tomáš
    22. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Parfém byl dar pro mého může, byla jsem lehce nervózní zda jsem se trefila, protože je spíše na intenzivní vůně, ale byl nadšený. Můžete využít na firemní schůzky či večerní decentní akci. Vůně je s nádechem orientu laděna nasládlou vanilkou.
    Kate
    14. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Parfém jsem darovala k Vánocům a moc se líbil. Krásná dřevnatá vůně s dlouhou výdrží!
    Jitka S.
    7. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Parfém jsem kupovala jako vánoční dárek a shledal se s velkým úspěchem :) Vůně je intenzivní a dlouho vydrží. Vhodná pro elegantní muže, co si potrpí na luxus.
    Renča
    6. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Intenzivní, lehce orientální vůně s třešňovo vanilkovým nádechem a s dlouhou výdrží. Vhodná dle mého názoru spíše na večerní čas. Vyhovovat bude spíše těm, kteří mají rádi sladší, silnější vůně. Vůně je určená pro muže, ale řekla bych, že může být oblíbená i u žen.
    Šárka P.
    4. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Kúpila som ho ako darček pre priateľa a je skvelý. Hodí sa na můžov v každom veku. Takže ako darček je perfektný.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    2. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Koupila jsem ji partnerovi a je z ní nadšený. Je to příjemná a lehce nasládlá vůně po rozvonění je cítit vanilka. Výdrž je je také velice dobrá.
    Katka
    20. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Orientální vůně vyhledávám, vyzkoušel jsem jich opravdu hodně a tato je zatím jedna z nejlepších.
    Honza
    17. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Příjemná nevtíravá vůně, která vydrží poměrně dlouho. Věřím, že muž bude spokojen.
    Dita K.
    16. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?