Přejít na hlavní obsah
GUERLAIN Les Voilettes matující transparentní pudr

Recenze GUERLAIN Les Voilettes

matující transparentní pudr

Zmatňuje pleť, fixuje make-up a na tváři jej díky jeho lehkosti ani neucítíte. Matující transparentní pudr Guerlain Les Voilettes zanechá vaši pleť dokonale jemnou, sametově hebkou… a na nežádoucí lesk můžete zapomenout.

Koupit

Zmatňuje pleť, fixuje make-up a na tváři jej díky jeho lehkosti ani neucítíte. Matující transparentní pudr Guerlain Les Voilettes zanechá vaši pleť dokonale jemnou, sametově hebkou… a na nežádoucí lesk můžete zapomenout.

Koupit

GUERLAIN Les Voilettes recenze13

4.9
15
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. úžasný, voňavý, pěkné balení, super do kabelky.
    Kateřina H.
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. vyssia cena, ale je skvelý. príjemná vôňa je velke plus. objednavam opakovane.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    21. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Excelentní výrobek. Používám již několik let.
    Magdalena T.
    26. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Kvalitny puder, na pleti takmer neviditelny, s matnujucim efektom bez zbytocneho vysusania (moja plet je normalna az suchsia). Balenie je sice male (6,5 g produktu), no ocarujuce, so zrkadlom a jemnou labutienkou plus malym ciernym puzdrom. A ta vona!!!! Za mna spokojnost, splnil ucel perfektneho pomocnika do kabelky.
    Kopie recenze od Agnesa z notino.sk
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Je skvělý,investice se vyplatí
    Ingrid
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Skutocne jeden z najlepsich pudrov. Krasne zmatni bez vysusenia pokozky.
    Kopie recenze od Jolana L. z notino.sk
    1. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. veľmi malé, super kvalita.
    Kopie recenze od Yana z notino.sk
    12. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Najlepší púder aký som mala. Krásne vonia, zmatňuje a jemne kryje. Trochu som bola prekvapená z malého balenia ale aj tak to za tú cenu stojí. Nabudúce beriem znova.
    Kopie recenze od Tatiana K. z notino.sk
    18. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Vynikajúci, najlepší aký som kedy mala, naozaj vydrží takmer celý deň bez prepudrovania
    Kopie recenze od Iveta T. z notino.sk
    5. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Výborně kryje , jen balení je malé, dlouho pudr nevydrží. Rychle se spotřebuje při pravidelném použití za 6 týdnu je pryč ..
    Barbora
    23. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Nádherná typická vůně Guerlain a pudr dělá na pleti krásný finish.
    Pavla
    25. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Jeden z najlepsich krycich pudrov, ake som kedy mala, mozem iba odporucat!!
    Kopie recenze od AN_JP_0xA6880AA9157DE57B118A70DBB911C013 z notino.sk
    4. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Puder je super, krasne vonia a ma dokonca jemne kryciu schopnost, takze okrem zmatnenia pleti ju aj pekne upravi a vyhladi. Povodne som chcela sypky, ale na tomto kompaktom je dobre to ze vzhladom na jeho velkost ho mozno nosit stale so seobu, co je podstatne. Jedina nevyhoda je ta, ze puder malen 6,5 gr, co je asi len polovica ineho porovnatelneho pudra, nakolko bezne vazi puder cca 13 gr.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    8. prosince 2014
    Byla recenze užitečná?