Přejít na hlavní obsah
got2b Fresh it Up Extra Fresh osvěžující suchý šampon

Recenze got2b Fresh it Up Extra Fresh

osvěžující suchý šampon

Na umytí a následné sušení vlasů vám už nezbývá čas, přesto se ale nechcete vzdát perfektního vzhledu? Suchý šampon got2b Fresh it Up Extra Fresh zajistí snadné a rychlé řešení. Pohltí přebytečný kožní maz, odstraní tak nežádoucí mastnotu a vaše vlasy budou rázem vypadat stejně dobře, jako byste si je právě umyli. Doslova během minuty tak získáte pocit čistoty a svěžesti a účes plný struktury a objemu. Užijte si kdykoli pocit čerstvě umytých vlasů i bez použití vody.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Na umytí a následné sušení vlasů vám už nezbývá čas, přesto se ale nechcete vzdát perfektního vzhledu? Suchý šampon got2b Fresh it Up Extra Fresh zajistí snadné a rychlé řešení. Pohltí přebytečný kožní maz, odstraní tak nežádoucí mastnotu a vaše vlasy budou rázem vypadat stejně dobře, jako byste si je právě umyli. Doslova během minuty tak získáte pocit čistoty a svěžesti a účes plný struktury a objemu. Užijte si kdykoli pocit čerstvě umytých vlasů i bez použití vody.

Koupit

got2b Fresh it Up Extra Fresh recenze20

4.8
18
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nezanechava biele "stopy", takze potesi aj tmavovlasky, ale za mna az prilis vyrazna vona.
    Kopie recenze od Milusa z notino.sk
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Mám v kabelce, vlasy kolikrat vypadaji jak umyte. Such.samponu jsem zkusila plno a tenhle vede:)
    Eli
    8. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Používám na rychlé osvěžení vlasů po dlouhém dni, a jsem hodně spokojena. Menší velikost je super
    Eva T.
    11. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Patří mezi ty lepší sucháče, vlasy vydrží klidně den a půl (a to se mi poměrně hodně mastí), takže jsem spokojená
    Magda
    3. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. parádní balení do kabelky a na cestování, funguje tak akorát, jako poslední záchrana před nějakou akcí úplně bez problému. Vlasy vydrží hezké celý den
    Marie
    2. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento suchý šampon mě mile překvapil, vlasy nejsou po použití mastné a nevypadají splihle. Oceňuji i malou velikost :)
    Blanka
    22. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvěle voní a malé balení je vhodné do kabelky nebo na cesty. Spolehlivě kryje mastnotu a vlasy vypadají jako právě umyté.
    Terka
    21. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Sice zanechává trochu bílé fleky, ale krásně voní, malé balení se hodí na cesty a dělá dobrý efekt!
    Marťa D.
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Jeden z těch suchých šamponů, který je opravdu příjemný. Vhodný například při cestování
    Radka
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. hezky voní, funuje jak má
    Jana Š.
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Super suchý šampon, vlasy jsou po použití hezky nedýchané a voní. Malé balení se skvěle hodí i na cesty.
    Ludmila H.
    19. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Hezky svěže voní a zbavuje mastnoty. :)
    Gabča
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Nechává na vlasech trochu bílé fleky, ale nic co by se nedalo vyčesat, jinak funguje jak má.
    Terka
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Naprosto úžasný suchý šampon. Ideální do kabelky a na cesty a také krásně voní. Určitě doporučuji!
    Ema
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Malé balení se hezky vleze do kabelky, takže ho nosím prostě všude. Samotný šampon je super, opravdu efekt jde vidět a zanechává trošku bílé fleky, ale ty jdou vyčesat.
    Sabča
    15. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Bez tohoto suchého šamponu už ani krok. Balení je velmi praktické a vejde se do kabelky, navíc má neskutečnou vůni.
    Eva
    15. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. tento suchý šampon dělá trochu bílé fleky, ale jdou snadno vyčesat. Jinak dobře absorbuje mastnotu, a provoní vlasy.
    Romana
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Perfektní suchý šampon - krásně voní a dodá vlasům to, co potřebují. Mám ho se sebou vždy v kabelce po ruce.
    Ivana
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Velmi praktická věc, funguje dobře. Můžu doporučit
    Ivana J.
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Doporučuji, malé balení na cesty, svěží vůně, dostal mi z vlasů i zápach z ohně. Po vmasírování do vlasů nedělá bílé skvrny
    Petra B.
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek