Přejít na hlavní obsah
GIVENCHY Very Irrésistible parfémovaná voda pro ženy

Recenze GIVENCHY Very Irrésistible

parfémovaná voda pro ženy

Když francouzský styl a elegance potkají americkou spontaneitu, vznikne parfémovaná voda pro ženy Givenchy Very Irrésistible. Neodolatelné kouzlo vám tato vůně propůjčí skrze ryze ženskou ingredienci, růži, díky které každý hned pozná, že se v jejich blízkosti objevila dokonale okouzlující žena. A to aniž by vás spatřili.

Koupit

Když francouzský styl a elegance potkají americkou spontaneitu, vznikne parfémovaná voda pro ženy Givenchy Very Irrésistible. Neodolatelné kouzlo vám tato vůně propůjčí skrze ryze ženskou ingredienci, růži, díky které každý hned pozná, že se v jejich blízkosti objevila dokonale okouzlující žena. A to aniž by vás spatřili.

Koupit

GIVENCHY Very Irrésistible recenze20

4.8
52
3
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Má nejoblíbenější vůně 20 let, miluji a všichni vždy chválí a jsou unešeni.
    Jenny
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tuhle vůni jsem poprvé cítila u tety někdy v roce 2007, to mi bylo 12 let. V mysli mi zůstal až do 15 let, kdy jsem si ho konečně vykňourala k Vánocům. Patří mezi mé stálice ještě dnes. Je poměrně nevšední, okolí si ho velmi všímá. Je hodně sladký, ale takovým těžkým smyslným způsobem.
    Natálie N.
    7. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Používám hodně roků, jsem spokojená, všichni v okolí chválí
    Šárka
    21. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Dárek- rovněž koupen na přání,takže líbivá vůně.Ostatní nemohu hodnotit.
    Eva
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. S vôňou som spokojná používam ju dlho a nesklamala
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    2. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Delikatna vona.Absolutny vrchol parfumerskeho remesla,ruza,vanilka,korenie v uchvatnom spojeni.Top a este raz top.
    Kopie recenze od Veverka z notino.sk
    28. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Všechno v pořádku jako vždy
    Fojtin
    15. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Používám ho 10 let, neměnila bych, i když už jsem vyzkoušela i jiné luxusnější parfémy.
    Lucie K.
    9. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Krásna vôňa, jemná kvetinovo-púdrová. Nie je sladká, veľmi zaujímavá kombinácia vonných zložiek.
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    30. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Kdo má rád květinové a sladší vůně, bude nadšen, na mě je sladká už moc, můj top to nebude. Hodnoceno podle vzorku.
    Mirka
    28. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Pouzivam roky a stale mozem len odporucit. Pri prvom streknuti na niekoho trosku tazsia,pudrovejsia ale o chvilubto prejde. Dlho vydrzi.
    Kopie recenze od DARINA z notino.sk
    11. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. spokojena
    AN_JP_0xEB9644368155B4D9BC5E8B874828B4AB
    2. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Manželka je s ní moc spokojená.
    AN_JP_0x1C7AB31657805DCEC166E34DBC58FC29
    12. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Parfém používám léta. (A ne ve starším věku.:-) Velmi si cením výdrže. Při ranní aplikaci je parfém cítit ještě večer při sprchování. Intenzitu považuji za rozumnou/příjemnou, tedy nikoli přehnanou. Ocenila bych jen lépe držící víčko. Při cestování se občas otevírá. Leč to jde vyřešit objednáním 1 ml odstřiku, který se hodí na cesty.
    Tereza
    13. července 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. Pre mňa je toto krásna a príjemná vôňa. Je sladká, tak nežne sladká, taká romantická mňamka. Ja milujem parfémy Givenchy.
    Kopie recenze od AN_JP_0xC0484B845D11F82B14DFD89936163A37 z notino.sk
    7. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  16. Och nádhera......... Mňamka...........Luxus..........
    Kopie recenze od AN_JP_0x302DFF6673B81495D73BD3EBC76C7B1E z notino.sk
    19. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. Objednala jsem si vzoreček vůně a byla jsem nadšená a tak jsem neváhala a zakoupila jsem velké balení. Vůně je nádherná a rozhodně to není davovka.
    AN_JP_0x37634FAF4941F47DB5B34B1B351B3AC4
    9. března 2017
    Byla recenze užitečná?
  18. Krásny parfém s dobrou výdržou, kúpila som si ho na základe recenzii a neľutujem, hneď som si ho zamilovala môžem len odporučiť
    Kopie recenze od AN_JP_0xA55F8075D8360F126BF85CE47F19E535 z notino.sk
    26. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  19. Tento parfém mám poprvé,měla jsem trochu obavu,ale jsem moc spokojena.
    Ludmila
    8. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  20. Krásně voní, dlouho vydrží, manželka je spokojená
    AN_JP_0x5D485B0FD904F295C2DD955B56CB5C95
    4. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?