Přejít na hlavní obsah
GIVENCHY Irresistible toaletní voda pro ženy

Recenze GIVENCHY Irresistible

toaletní voda pro ženy

Uvolněte se, nechte věci plavat a užijte si nová propojení – s druhými i sama se sebou. Potřebnou energii vám k tomu kdykoli dodá toaletní voda pro ženy Givenchy Irresistible. Přijměte její výzvu a užijte si každý moment. Nejlépe tak, že budete zcela sama sebou.

Koupit

Uvolněte se, nechte věci plavat a užijte si nová propojení – s druhými i sama se sebou. Potřebnou energii vám k tomu kdykoli dodá toaletní voda pro ženy Givenchy Irresistible. Přijměte její výzvu a užijte si každý moment. Nejlépe tak, že budete zcela sama sebou.

Koupit

GIVENCHY Irresistible recenze20

4.6
25
2
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Najkrajsia vona na leto ale aj zimu
    Kopie recenze od Ľubica Č. z notino.sk
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Voní jemně ale nevydrží. Vyčpí jak z oblečení tak pokožky tak nevím...to mám vzorek odtud tak nevím ...vydrželo by celé balení z real parfumerie déle? Za tu cenu zklamání
    Vera S.
    21. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Doporučuji vyzkoušet, hlavně těm, kdo mají rády jemné květinové tóny - je sladká ale ne nijak těžká takže myslím, že najde své nadšence
    Eliška
    1. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Souhlasím, že rozhodně patří pro letní a jarní dny. Je svěží a příjemně se rozvoní.
    Věra
    30. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Top toaletní voda na jaro a léto. Vůně je nádherná jemná květinová s ovocnými tóny. Jen výdrž by mohla být lepší.
    Eva
    13. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Krásná ovocnokvětinová vůně. Používám ji většinou na jaře a všichni z okolí ji na mě cítí.
    Kristýna
    11. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Krásny flakonek a ta vůně v něm! Nádherná květinová vůně, které se nemůžu nabažit!
    Petra
    7. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Super vůně pro někoho, kdo má radši sladší/květinové vůně. Já tento typ vůní sice nevyhledávám, ale i tak mi přijde moc příjemná a skvělá na teplejší měsíce, kdy se víc tyto svěží vůně hodí.
    Jana
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Moc příjemná vůně. Vůně květin se krásně rozlévá a dává mi pocit léta.
    Klára
    4. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Na tuto vůni jsem narazila poměrně nedávno a je skvělá. Krásná vůně, která vydrží celý den.
    Monika
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Je to hezká sladká vůně, na mě vydrží vcelku dost dlouho - většinou se stačí našplíchat jen jednou a vydrží celý pracovní den :)-
    Klára
    3. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Krásná, oslnivá vůně. Je jemně sladká, květinová, ideální na nadcházející jarní období. Hned jsem si ji oblíbila.
    Ema
    2. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Krásná vůně, vydrží pár hodin a pak je potřeba přešplíchnout. Moc hezký minimalistický flakonek :)
    Eliška
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Tak krásná svěží a elegantní vůně, že si ji schovávám jen pro speciální příležitosti.
    Věra
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Sladší, ale svěží vůně, není tolik intenzivní, ale spíše nenápadná a ideální na denní nošení. Krásný flakon je bonus navíc.
    Erika
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. S touto toaletní vodou jsem velmi spokojená. Vůně je krásná květinová a vhodná na každodenní nošení.
    Tereza
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Krásná vůně vhodná na jaro/léto. Je příjemně květinová, a zároveň není tak sladká, takže na teplejší měsíce ideální.
    Klára
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Krásná květinová vůně, je sladší, ale svěží. Navíc má moc pěkný flakon. Výdrž je taky super.
    Martina
    26. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Příjemná květinová vůně. Je velmi ženská.
    Monika
    26. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Nádherní květinová vůně. Za mně vhodnější spíše pro mladé slečny.
    Martina
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek