Přejít na hlavní obsah
GIVENCHY Gentleman Givenchy parfémovaná voda pro muže

Recenze GIVENCHY Gentleman Givenchy

parfémovaná voda pro muže

Parfémovaná voda Givenchy Gentleman je vibrující a charizmatická vůně pro muže, kteří se nástrahami současného světa protančí s grácií a elegancí.

-20 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Parfémovaná voda Givenchy Gentleman je vibrující a charizmatická vůně pro muže, kteří se nástrahami současného světa protančí s grácií a elegancí.

Koupit

GIVENCHY Gentleman Givenchy recenze20

4.7
22
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Jediný parfem za ktorý neľutujem ani cent.Veľmi príjemná vona na zimu.Urcite odporúčam,jediný parfem v mojej kolekcií ktorý je citit aj po pár hodinach.
    Kopie recenze od Andrej z notino.sk
    18. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. skoro ji na manželovi necítím
    Nikola
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Koupeno jako dárek, krásná vůně, dlouho vydrží..
    Radka
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Zajímavá vůně velmi přitažlivá
    Tereza
    8. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Vôňa na prvý dojem okúzli vanilkou, neskôr sa rozvinú jemné korenisté akordy. Vďaka týmto vlastnostiam sa hodí na obdobie jesene a zimy.
    Kopie recenze od Marianna z notino.sk
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Celkom je to pekná vôňa ale bývajú aj lepšie vône
    Kopie recenze od Stefan z notino.sk
    16. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Dobrý deň.Táto vôňa je famózna!!Veľmi špecifická a vyvážená.Mnohí ju spájajú s Dior Homme Intense,ale najviac mi pride blízko k Valentino Uomo Noir Absolute.No Givenchy ide iným smerom.Longevity je dosť dlhá,12 hodín.Performance:Sila 9.2,výdrž 9.1 a celkovo 9/10.Kto chce kvalitnú,elegantnú až sexi vôňu,doporučujem.Váš parfumový maniak:-)
    Kopie recenze od Thomas z notino.sk
    14. června 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  8. Nejlepší! Přesně takovou jsem hledal věky.
    Tomáš
    7. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Parfém mám asi měsíc a všichni kolem mi ho chválí. Vůně je poměrně kořenitá a intenzivní, rozhodně se více hodí na zimu.
    Denis K.
    18. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Túto voňavku som darovala svokrovi na Vianoce, pretože má rád kombináciu jemne sladkých a korenistých tónov. Parfém je natoľko dobrý, že sa mu páči viac ako ten, čo dostal od pani svokry. 😃
    Kopie recenze od Beka z notino.sk
    7. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Givenchy Gentleman je zásah do čierneho. Zaujímavá a nevšedná vôňa, ktorú necítite z každého muža.
    Kopie recenze od Katka D. z notino.sk
    21. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Givenchy Gentleman je trefa do černého. Zajímavá a nevšední vůně, kterou necítíte z každého muže.
    Michaela S.
    21. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Moc hezká, trošku těžší vůně s celodenní výdrží
    Tomáš S.
    19. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Parfém mám asi mesiac a všetci okolo mi ho chvália. Vôňa je pomerne korenistá a intenzívna, rozhodne sa viac hodí na zimu.
    Kopie recenze od Roman z notino.sk
    18. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Pokud se vám líbí Dior Homme Intense, tak tento parfém budete taky milovat. Vůně opravdu připomíná DHI, ale nekopíruje. Naopak je velmi osobitá a bohatá a má super výdrž.
    Ondra K.
    18. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Netradičná, ale hrozne zaujímavá vôňa. Vydrží voňať celý deň.
    Kopie recenze od Mário L. z notino.sk
    17. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Gentlemanská jesenná až zimná vôňa, od ktorej som ani nečakal, že sa mi tak veľmi zapáči. Dlho vydrží a je naozaj príjemná.
    Kopie recenze od Luboš z notino.sk
    15. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Netradiční, ale hrozně zajímavá vůně. Vydrží vonět celý den.
    Aleš
    14. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvelý nákup, parfém vydrží voňať po celý deň a okolie ho chváli, do chladného jesenného počasia parádny, som spokojný.
    Kopie recenze od Marek z notino.sk
    14. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělý nákup, parfém vydrží vonět po celý den a okolí ho chválí, do chladného podzimního počasí parádní, jsem spokojený.
    Radek
    9. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?