Přejít na hlavní obsah
GIVENCHY Dahlia Divin parfémovaná voda pro ženy

Recenze GIVENCHY Dahlia Divin

parfémovaná voda pro ženy

Zahalte své tělo i smysly do vůně, která zachycuje božskou sílu moderní bohyně – Venuše, která se koupe ve slunečním třpytu. Takové kouzlo ukrývá dámská parfémovaná voda Givenchy Dahlia Divin, která kombinuje něžné i výrazné vonné akordy se stejně elegantním výsledkem jako šaty haute couture.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zahalte své tělo i smysly do vůně, která zachycuje božskou sílu moderní bohyně – Venuše, která se koupe ve slunečním třpytu. Takové kouzlo ukrývá dámská parfémovaná voda Givenchy Dahlia Divin, která kombinuje něžné i výrazné vonné akordy se stejně elegantním výsledkem jako šaty haute couture.

Koupit

GIVENCHY Dahlia Divin recenze20

4.4
16
8
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Protože mám již tuto parfémovanou vodu potřetí není co dodávat. Jsem s ní velmi, velmi spokojená
    Dagmar - S.
    31. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Pred pár rokmi som dostala vzorku tejto vône z Notina a už vtedy som si povedala, že takto by mala voňať parfumovaná voda z parfumérie. Je svieža kvetinová a zároveň je v nej niečo výrazné. Hodí sa aj teraz na leto. Páčila sa aj mojej kolegyni a kamarátkam. Je to aj typ vôňe, ktorá poteší aj ako darček. Na mne celkom vydrží, ale každý máme iné pH pokožky, takže chápem aj recenzie, že niekomu nevydržala.
    Kopie recenze od Simona D. z notino.sk
    4. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. vona dobra , kratko drzi
    Kopie recenze od Alfonzia H. z notino.sk
    26. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Koupila jsem dle "výborných" recenzí ,a propadák..! Co se týká výdrže tak nula A vůně nic moc ... jediný co ,tak hezký flakonek ,ale jinak vůně opravdu propadák.Voni to jak hodně slabá vůně na záchod ...
    Lucie
    26. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Úžasná vůně! Doporučuji všem romantičkám!
    Drahomíra K.
    21. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Kupovala som na slepo. Nie som ani ohúrená ani sklamaná. Predchádzajúce popisy opisujúce túto vôňu ako "ovzdušie v drahej parfumérii" sú myslím výstižné. Ešte nikdy som žiadnu vôňu takto neopísala, ale na tento kúsok mi sedí slovo: všeobecná. Necítiť žiadnu zložku, ktorá by príliš vystupovala
    Kopie recenze od Ali z notino.sk
    18. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Príjemná silná, zmyselná..mám túto vôňu veľmi rada. Je veľmi intenzívna musí vám sadnúť. za mňa je top :)
    Kopie recenze od Beáta z notino.sk
    29. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Super vona!
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    12. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Hledala jsem neotřelou vůni, kterou by ne každý identifikoval, jako třeba Chloe. Výdrž je opravdu skvělá, zpočátku intenzivnější, pak velmi decentní a příjemná. Cena oproti mé doposud oblíbené Mademoseille nesrovnatelná.
    Petra
    23. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Jsem moc spokojená, nádherná vůně a dobrá výdrž.
    Pavlína
    10. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Sladší vůně s výdrží, cítíte se jako opravdová dáma. Budete s ní ojedinělá. Naprostá spokojenost jak s vůní, tak s Notinem.
    Marie
    2. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Rychlé dodání parfému. Spokojenost !! Co se týče tohoto parfému, dlouho jsem hledala přesně toto, něco ženského, smyslného, hřejivého ale zároveň nevtíravého, ne koření, ne pudr, ne květiny. Tohle je přesně parfém, který se žádnému jinému nepodobá a nenosí jej každá druhá žena . Poprvé jsem se s nim zkusila navonět na letišti a okamžitě jsem si byla jistá, že ji nutně potřebuji, Pokud se rády hezky oblékáte, tato vůně je třešničkou na dortu k vyladění elegantního outfitu.
    Petra
    23. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Áno, táto vôňa vonia ako ovzdušie v drahej parfumérii, no nie je pre mňa to "pravé orechové" na rozdiel od takých Givenchy-ho skvostov ako sú Ange ou Demon, A.ou D. Le Secret2014, Le SecretElixir a Extravagance.... Aj keď táto parfumovaná voda mi vonia o trošku lepšie, ako toaletka, ani náhodou z nej nejdem do kolien... Nevadí, aspoň ušetrím, nech sa páči sa vám ostatným! Výdrž má výbornú, ako všetky Givenchy-ho parfumy a flakón má tiež pekný, taký klasický, ako flakón "má" vyzerať.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    9. března 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. suhlasim s Evelyn, mam presne tento pocit, ako ked vojdem do drahsej parfumerky a tam to vonia tak, ze by som si najradsej odniesla prave onu vonu parfumerky. A to je DAHLIA DIVIN. Vydrz dobra, flakon pekny. Inak pouzivam YSL Opium /v zime /, alebo Opium Black celorocne. To su 3 moje topky.O Opiu som vedela , ze je TOP, ale hladala som stale este "TO" nieco, co som nevedela najst...Dahlia Divin EDP. Toaletka vonia inak
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    12. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Nadherna vune. Dostala jsem ji od dcery k narozkam. Dlouho vydrzi ,jsem nadsena.
    Zákazník z notino.cz
    4. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Veľmi pekná sladisto-kvetinová vôňa :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    24. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Veľmi príjemná vôňa. Dlho vydrží. Doteraz som nemala.
    Kopie recenze od ERiKA z notino.sk
    1. února 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Koupila jsem si vzorek:-) A pořád čuchala a čuchala a neodolala:-) Je to nasládlá příjemná pro mě hřejivá vůně a pěkná výdrž:-) Lahodí mému tělu i duši:-)
    Zákazník z notino.cz
    20. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Je úžasná :-)
    Zákazník z notino.cz
    16. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Jemná vůně.
    Zákazník z notino.cz
    14. prosince 2015
    Byla recenze užitečná?