Přejít na hlavní obsah
Giorgio Beverly Hills Giorgio toaletní voda pro ženy

Recenze Giorgio Beverly Hills Giorgio

toaletní voda pro ženy

Zažijte okamžiky dokonalé, jakoby byly zalité slunečními paprsky. Do takové nálady vás vtáhne toaletní voda pro ženy Giorgio Beverly Hills Giorgio a obklopí vás něžným květinovým závojem plným radosti a energie. Nechte vyniknout svou odzbrojující ženskost, která je nevinná stejně jako rafinovaná.

Koupit

Zažijte okamžiky dokonalé, jakoby byly zalité slunečními paprsky. Do takové nálady vás vtáhne toaletní voda pro ženy Giorgio Beverly Hills Giorgio a obklopí vás něžným květinovým závojem plným radosti a energie. Nechte vyniknout svou odzbrojující ženskost, která je nevinná stejně jako rafinovaná.

Koupit

Giorgio Beverly Hills Giorgio recenze13

4.1
8
4
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. S vôňou som spokojna
    Kopie recenze od Svetlana B. z notino.sk
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Najlepšia na leto. Používam dlhodobo.
    Kopie recenze od O z notino.sk
    17. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. mam ju 1 krat...a kupena len podla recenzii ..je krasna letna vona ,,,mam aj modre balenie aj ta je super na leto,,,
    Kopie recenze od Jarka K. z notino.sk
    21. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Asi před 8 lety jsem si jí koupila naslepo a tenkrát se mi nelíbila. Nosila jsem Amour a Stellu... Za ty roky se mi vkus změnil a pročuchala jsem se dál, a je mi 40. Znovu jsem ji koupila a tentokrát se mi líbí moc. Ty bílo-žluté pruhy krabičky podle mě zastupují květy ylang-ylangu (srovnávám s esenciálním olejem ylang, podoba maximální!)a gardénie. Je to hodně květinové, poměrně pudrově sladké a celé to voní jako bohatě květinová škrobenka na prádlo. Taková veselá slunečná. Vůně čistoty a elegance, nostalgie. Stačí opravdu maličko, vydrží celý den.
    Zákazník z notino.cz
    9. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  5. Ještě, že jsem vyzkoušela vzorek. Bohužel mi nesedí. Takto voní luxus? Možná v 80. letech. Přijde mi laciná, chemická, řvavá.
    L.
    26. března 2017
    Byla recenze užitečná?
  6. Dostala jsem dárkem. Bohužel mi vůbec nevoní. Nejhorší co jsem kdy měla! Asi se spíš hodí pro starší dámy. Vůně se hodně dlouho drží.
    Jarka
    24. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  7. Toto je najoblubenejsia znacka mojej maminy. pouziva ju uz vyse 20rokov a uplne sa s nou stotoznila. malo vydrzi velmi dlho. :)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    1. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  8. Krásná vůně s dlouhou výdrží.
    Zákazník z notino.cz
    4. února 2016
    Byla recenze užitečná?
  9. Znám z devadesátých let, teď jsem koupila z nostalgie... Nejdřív jsem se trošku lekla, ale když se vůně rozvoní, musím jen souhlasit, že se jedná o luxusní vůni, lépe: vůni luxusu. Rozhodně koupě nelituji!!!
    Zákazník z notino.cz
    14. srpna 2015
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásna , letná svieža vôňa.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. května 2015
    Byla recenze užitečná?
  11. Vrátila jsem se k Beverly Hills po asi patnácti letech a voní mi stejně krásně jako před lety.
    Zákazník z notino.cz
    4. května 2015
    Byla recenze užitečná?
  12. Nadherna vune.
    Zákazník z notino.cz
    30. března 2015
    Byla recenze užitečná?
  13. Georgio vune mne provazela od roku 1981 az do 1992,lidmi kolem byla popsana jako vune bohatstvi a luxusu. Zkusila jsem mnoho znacek a na "stara" kolena se opet vracim k Georgio Beverly Hills a verte nebo ne,opet vonim luxusem,a opet lide kolem mne obdivuji vuni. Asi jsme si souzeni-Georgio a JA
    Zákazník z notino.cz
    20. listopadu 2014
    Byla recenze užitečná?