Přejít na hlavní obsah
Garnier Skin Naturals Vitamin C rozjasňující oční krém s vitaminem C

Recenze Garnier Skin Naturals Vitamin C

rozjasňující oční krém s vitaminem C

Oční okolí je velmi citlivou oblastí, jeho kůže mimořádně tenká a křehká a díky tomu také náchylnější k projevům únavy a stárnutí. Vyžaduje proto i speciální péči se složením a konzistencí navrženými přesně pro její potřeby. Oční krém Garnier Skin Naturals Vitamin C si poradí se specifickými problémy očního okolí. Dodá pleti kolem očí potřebnou výživu a hydrataci, zlepší její kvalitu a navrátí jí vitalitu i svěží, odpočatý vzhled.

119s kódem brands
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Oční okolí je velmi citlivou oblastí, jeho kůže mimořádně tenká a křehká a díky tomu také náchylnější k projevům únavy a stárnutí. Vyžaduje proto i speciální péči se složením a konzistencí navrženými přesně pro její potřeby. Oční krém Garnier Skin Naturals Vitamin C si poradí se specifickými problémy očního okolí. Dodá pleti kolem očí potřebnou výživu a hydrataci, zlepší její kvalitu a navrátí jí vitalitu i svěží, odpočatý vzhled.

Koupit

Garnier Skin Naturals Vitamin C recenze20

4.2
51
25
19
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Chlapci a babenky, takéto krémiky vám naozaj neumožnia zbavenie sa vašich kruhov pod očami. Je to iba placebo effekt ktorý zažívate. Domýšlate si že vám to zmenilo kruhy pod očami a že už miznú. Je to jednoducho iba cash grab. Všetko čo to urobí je len že hydratuhe pokožku pod okom čo môže vyzerať že vam kruhy zmyzli ale nie je to tak. Pretože ten istý efekt má aj akýkolvek hydratačný krém. Nemýňajte peniaze na blbosti.
    Kopie recenze od Batman z notino.sk
    21. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Mám poměrně tmavé kruhy pod očima, s kombinací séra velmi sjednocuje barvu. Velké plus je gumový aplikátor, krásně se roztírá:) bomba
    Vendy
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Není špatný, ale nějaký veliký rozdíl jsem na očním okolí nepocítila. když se nanese ve větší vrstvě, tak zůstává žlutý film na obličeji a kouskuje.
    Diana
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Uzasny, nedam na nej dopustit a uz mam druhy baleni. Za 190 Kc vam po tydnu nebo dvou viditelne zmizi tmavy kruhy pod ocima. Uz nevypadam jako jezerni clovek. Doporucila jsem ho i kamoskam a vsechny mega spoko
    zuzka
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Ihned po prvnim pouziti se objevila silna alergicka reakce🤨
    Tereza
    26. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Naprosto bozi krem za tu cenu. Pripomina mi krem Ole Henriksen (ten je ale vic rozjasnujici, ale take stoji xkrat vic). Baleni vydrzi dlouho, skvele se vsakne, je jemny, prijemny. Rozhodne doporucuji
    Tyna
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Velice příjemný jemný krém, viditelě rozjasňuje oční okolí, jsem spokojená.
    Petra Č.
    11. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Tento krém ma veľmi príjemne prekvapil, nakoľko som pred ním používala oveľa drahšie a značkové produkty a ani raz sa nedostavil požadovaný výsledok... zo zúfalstva som siahla po tomto kréme, aspoň na hydratáciu, kým nenájdem niečo lepšie a úplne som šokovaná! po dvoch týždňoch mi viditeľne ustúpili kruhy pod očami a dokonca sa zjemnila aj tmavá farba kruhov. S týmto mi nepomohli ani naozaj drahé krémy... krém hodnotím výborne za tú cenu, farba je žltá a ostane taká aj na pokožke ale pod makeup super.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    2. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Nová řada očního krému od Garnier, který je doslova nabušený, zajímavými dobrotami. Konzistence je velmi příjemná, lehký krém, který se krásně a rychle vstřebá do pokožky. Vynikající je také aplikátor, zabraňující pronikání vzduchu zpět do tuby, což ocení především přítomný vitamín C. Krém je zabarvený výtažkem banánového koncentrátu, který po vstřebání nenechává na pokožce žádný barevný film, což jako muž oceňuji :) Okolí očí je pěkně projasněné a unavené oči opravdu rozjasní. Jemné vrásky jsou po delším užívání mnohem jemnější. Velmi oceňuji absenci alkoholu a parfemací. O příjemnou krémovou vůni se postarali ovocné výtažky. Pokud vaše oční okolí není zvykle na kofein, může první dny trochu dráždit, to ale postupně odezní. Poté, mimo výše zmíněných ingrediencí, dostanou vaše očka koktejl ovocných výtažku, niacinamidu, glycerolu, ovocných olejů, antioxidantů (3), kys. mléčné a hyaluronové. Tenhle oční krém budu mít dozajista v hledáčku dlouhou dobu.
    L.Wlk
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  10. uklidnujici… ze zacatku jsem se lekla barvy ale produkt splnuje svoje hodnoty co by mel… kruhy pod ocima pomalu ale jiste mizeji a nejsou uz tolik videt jako drive
    Kopie recenze od Klára S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. uklidnujici… ze zacatku jsem se lekla barvy ale produkt splnuje svoje hodnoty co by mel… kruhy pod ocima pomalu ale jiste mizeji a nejsou uz tolik videt jako drive
    Klára S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Rozjasnilo mi to okolí očí asi po dvou týdnech použivání,jsem moc spokojená ,také mě tento produkt moc mile překvapil a mám v plánu ho znovu používat a pravidelně si ho kupovat.
    Kopie recenze od Elizabeth S. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Rozjasnilo mi to okolí očí asi po dvou týdnech použivání,jsem moc spokojená ,také mě tento produkt moc mile překvapil a mám v plánu ho znovu používat a pravidelně si ho kupovat.
    Elizabeth S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Za mě taky úžasný produkt. Hezky osvěží, rozjasní a zjemní oční okolí. Plus mírní známky únavy, což je něco pro mě. Produkt bych určitě doporučila a jsem s ní též naprosto spokojená.
    Kopie recenze od Sabina K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Za mě taky úžasný produkt. Hezky osvěží, rozjasní a zjemní oční okolí. Plus mírní známky únavy, což je něco pro mě. Produkt bych určitě doporučila a jsem s ní též naprosto spokojená.
    Sabina K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Nemohu objektivně zhodnotit, po použití očního krému se dostavila alergická reakce. Výrobek jsem předala sestře, které vyhovuje, vypíná oční okolí a příjemně voní.
    Kopie recenze od Lada K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Nemohu objektivně zhodnotit, po použití očního krému se dostavila alergická reakce. Výrobek jsem předala sestře, které vyhovuje, vypíná oční okolí a příjemně voní.
    Lada K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  18. Naprosto zbožňuji jeho jednoduchou aplikaci a vůni a složení jedeme co mi vadí je silikonový aplikator který se zasekava o kůži líbí obsah kofeinu a velmi mi pomáhá na moje černé kruhy pod očima
    Kopie recenze od Roza F. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Naprosto zbožňuji jeho jednoduchou aplikaci a vůni a složení jedeme co mi vadí je silikonový aplikator který se zasekava o kůži líbí obsah kofeinu a velmi mi pomáhá na moje černé kruhy pod očima
    Roza F. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. je krásně jemný, neštípe kolem očí... kolem očního okolí je to moc příjemný, je žlutý a tak i to oční okolí mi přišlo více žlutější.... použila jsem na to i make-up a bylo to super... oční okolí krásně hydratovaný
    Kopie recenze od Denisa H. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    20. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek