Přejít na hlavní obsah
Garnier Skin Naturals Vitamin C plátýnková maska s rozjasňujícím a hydratačním účinkem s vitaminem C

Recenze Garnier Skin Naturals Vitamin C

plátýnková maska s rozjasňujícím a hydratačním účinkem s vitaminem C

Již za 15 minut může být vaše pleť krásnější. Plátýnková maska Garnier Skin Naturals přinese okamžité projasnění mdlému a unavenému obličeji. Osvědčená kombinace vitaminu C a kyseliny hyaluronové dodá potřebnou dávku hydratace a osvěžení. Pečujte o svoji pleť pravidelně a již po týdnu bude na první pohled revitalizovaná, vyplněná a mdlý vzhled eliminován.  

53s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Již za 15 minut může být vaše pleť krásnější. Plátýnková maska Garnier Skin Naturals přinese okamžité projasnění mdlému a unavenému obličeji. Osvědčená kombinace vitaminu C a kyseliny hyaluronové dodá potřebnou dávku hydratace a osvěžení. Pečujte o svoji pleť pravidelně a již po týdnu bude na první pohled revitalizovaná, vyplněná a mdlý vzhled eliminován.  

Koupit

Garnier Skin Naturals Vitamin C recenze20

4.6
341
66
26
13
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Najhoršia maska akú som kedy mala. To, že na nej bolo veľa séra mi ani až tak nevadilo, ale to pálenie a na druhý deň riadny opuch tváre, no strašné niečo. Neodporúčam.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Nikdy som nemala problém s textilným maskami, používam od viacero výrobcov no táto konkrétne mi dráždila okolie očí a nosa.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    21. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Tato maska mě trochu zklamala.. už při aplikaci mi sérum kapalo všude, je ho tam příliš mnoho. Kdyby se sérum vstřebalo bez lepkání, použila bych ho třeba i na jiné části těla, ale jelikož zanechává (za mě nepříjemný) lepkavý efekt, tak jsem zbytek séra vyhodila. Hned další den se mi na pleti udělaly pupínky a následný den další. Bohužel, masku s vitaminem C nebudu pořizovat znovu.
    MP
    19. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Na citlivou pleť rozhodně ne, štípala mě tak, že jsem musela po chvíli sundat
    Nikola
    29. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Nemam citlivu plet a nikdy som nemala problem s maskami (ani s Garnier ani inymi) ale tato ma palila v oblasti oci a na dalsi den som mala okolie oci zacervenane a podrazdene. Uz ju znova nekupim.
    Barbora
    12. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Túto masku používam pravidelne už niekoľko mesiacov. Skúsila som aj iné, ale aj tak som nakoniec vždy skončila pri tejto, žiadna iná sa jej nevyrovnala. Maska na tvári super drží, dá sa tvári perfektne prispôsobiť, po použití je kompostovateľná. Po odstránení vždy všetku emulziu, čo ostala na tvári aj v obale, rozotriem na tvár, krk a dekolt a teda, zakaždým vidieť rozdiel oproti ranám, keď masku nepoužijem. Pleť je rozžiarená, hebká, vyzerá zdravo. Takže za mňa rovnako, za malý peniaz dosť veľa hudby.
    Kopie recenze od Dominika Š. z notino.sk
    4. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Maska velmi pálí na obličeji, zejména kolem očí. Jiné masky od Garnier jsou fajn, ale tahle za mě ne.
    E.
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Som sokovana kolko pozitivnych reakcii ma tato maska. Ja som ju dopouzivala s myslienkou, ze horsiu platenu masku som este nemala. Maska ma na sebe hrozne vela kremu, na tvari ma stipala (ale nic hrozne), po ostraneni som mala na sebe nanos nevsiaknutej emulzie, ked sa casom vsiakla , tvar ostala lepkava, efekt nevidim ziadny. Za mna rozhodne nie.
    Kopie recenze od Micun z notino.sk
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Aplikace mě trošku vyděsila, maska je podle mého až moc napuštěná sérem, půlka zůstane v obalu, dala jsem si masku na obličej, ale otvory pro oči jsou moc malé, maska se mi dostala trošku do očí, ale kolem úst sedla dobře. Nechala jsem masku 15 min na obličeji, ale ke konci mě již pálila na obličeji. Po sundání jsem měla celý obličej od séra, a stále mě trošku pálil obličej, sérum jsem tedy setřela z obličeje tamponkem a jemně masírovala. Maska chladí, to je pravda a cítím jak moje pleť dostala náboj, takže to asi funguje. Používám také sérum s vitaminem C od Garnier a to mě vůbec nepálí, tady je asi ještě něco. Na citlivější pleti bude trošku agresivní.
    Andula
    13. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Jsem milovnicí plátýnkových masek. :-) Tahle maska je velmi příjemná na obličeji a krásně chladí. Jsem nad míru spokojená určitě bych ji doporučila. ;-)
    Ivča
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Za málo peňazí veľa muziky. Maska nesklamala.
    Kopie recenze od Dii z notino.sk
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Maska mne lehce poštipkávala a pleť byla lehce lepkavá. Plátýnkové masky mám moc ráda, ale dávám přednost spíše korejským ( Ariul, Purederm ), ty jsou z jemnějšího materiálu a efekt je také intenzivnější.
    Eva
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Miluji plátýnkové masky na obličej dobře se nasazuje i sundává. V letních dnech kdy pleť dostává je hydratace důležitá a tato maska splňuje všechny podmínky. Pleť je krásně vláčná, hebká a vyživená.
    Aneta K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Naprostá spokojenost s touto maskou. Dobře přilne k obličeji a výsledek stojí za to. Velmi krásně a příjemně voní. Pleť je po jejím použití dobře hydratovaná a svěží. Moc doporučuji tento produkt.
    Nikol K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. + chladivá + příjemná na kůži + velké množství séra - hůř se rozkládá Celkově mám masky na obličej velice ráda,užít si chvíli relaxu s péčí o pleť. Tato textilní je na kůži velice příjemná, s krásnou vůní. Obsahuje velké množství séra, což na druhou stranu stěžuje rozložení masky. I tak jsem byla velice spokojená a relax si užila, na závěr je odměnou hydratovaná a svěží pleť.
    Martina N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Maska je opravdu luxusně zabalená, aplikace je velmi snadná. Stačí aplikovat na 15 minut. Maska je hodně napuštěná sérem pro rozjasnění pleti, s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C. Po odstranění masky je proto možné ještě sérum rozetřít až na krk nebo rozmasírovat.
    Veronika S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Masky pouzivam velmi dlho. Ale po testovani uz inu ani pouzivat nebudem. Prijemne mi plet rozjasní a ostala vrlmi hebká na dlhsie obdobie. Naozaj tento produkt je velmi dobry a budem ho odporucat kazdemu.
    Kopie recenze od Dana M. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Masky od Garnier sú podľa mňa preslavene a fantastické. Každá jedna je skvelá a na pleti urobí presne to čo od masky čakáte. Pleť je po zložení krásne rozjasnená jemná a vyhladena s úžasným glow efektom.
    Kopie recenze od Tatiaana B. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Príjemná gélová maska s krásnou sviežou vôňou. Po maske je pleť napnutá a žiarivá. Čo mi troška nevyhovuje, je až příliš veľa gélu na maske. Ale zasa sa veľmi dobre vstrebáva. 10/10
    Kopie recenze od Veronika K. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Maska sa ľahko nanáša a prispôsobí. Jednoduchá aplikácia a výsledky sú úžasné. Tvár po maske ostáva hydratovaná , rozjasnená. Masku som sa znovu kúpila lebo som s ňou veľmi veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Jana Č. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek