Přejít na hlavní obsah
Garnier Fructis Goodbye Damage posilující péče pro poškozené vlasy

Recenze Garnier Fructis Goodbye Damage

posilující péče pro poškozené vlasy

Máte pocit, že vaše vlasy potřebují intenzivnější péči než tu, kterou jim jsou schopné poskytnout kondicionéry či balzámy? Maska na vlasy Garnier Fructis Goodbye Damage skvěle obohatí vaši pečující rutinu. Díky obsahu vysoké koncentrace vyživujících látek zaměřených na řešení konkrétních problémů navrátí vlasům vitalitu a krásu. Prostoupí hluboko do vlasových vláken, tam je posílí, intenzivně vyživí, podpoří jejich regeneraci a uhladí jejich povrch, takže zůstanou nádherně hebké na dotek, zářivě lesklé, ale i odolnější vůči poškození.

Koupit

Máte pocit, že vaše vlasy potřebují intenzivnější péči než tu, kterou jim jsou schopné poskytnout kondicionéry či balzámy? Maska na vlasy Garnier Fructis Goodbye Damage skvěle obohatí vaši pečující rutinu. Díky obsahu vysoké koncentrace vyživujících látek zaměřených na řešení konkrétních problémů navrátí vlasům vitalitu a krásu. Prostoupí hluboko do vlasových vláken, tam je posílí, intenzivně vyživí, podpoří jejich regeneraci a uhladí jejich povrch, takže zůstanou nádherně hebké na dotek, zářivě lesklé, ale i odolnější vůči poškození.

Koupit

Garnier Fructis Goodbye Damage recenze20

Nepodařilo se načíst souhrn recenzí.
Nejnovější
  1. Ketatin jsem zkousela používat bez oplachovani i oplachovat. Vlasy jsou krasne leskle, jemne a na prvni pohled pusobi zdraveji. Ohledne vyzivenosti a zaceleni vnitrniho poskozeno si myslim, ze by bylo vhodnejsi dlouhodobejsi pouzivani pro lepsi efekt. Krasne voni a snadno se aplikuje.
    Veronika B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Po pár použití se dostavil velmi příjemný výsledek. Vlasy byly hebké, snadno se rozčesávaly, s čímž mám běžně problém, ale nebyly zatížené. Nemůžu však posoudit, jestli byly vlasy více vyživené, budu muset oplachové péči dát ještě pár týdnů. Nevýhodou je, že se těžko dostává z tuby, produkt se těžko sklepává a tak nezůstává nic jiného než tvrdší tubu pořádně zmáčknout. Oceňuji přírodní složení, za mě můžu doporučit.
    Rebeka R. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Vidím změnu již po 3 týdnech užívání. Vlasy jsou po něm výrazně hebčí, působí upraveněji a leskleji. Opravdu funguje a zoceluje poškozené vlasy, mám jen pocit, že je lehce mastí..ale zas je to vyživuje, takže něco za něco :) mám pocit, že se mi již tolik nelámou.
    Eva Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Vlasy jsou krásně lesklé a hebké na dotek. Hezky se rozčesávají. Příjemná vůně. Nezatěžuje vlasy. Viditelné už po dvou použití. Může přispívat k rychle mastícím se vlasům.
    Radka M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Výsledek jsem viděla již po prvním umytí, vlasy byly jemné, lesklé a vyživené. Bohužel jsem musela vlasy dost vymývat a použít hodně šamponu abych dostala všechen produkt z vlasů a aby vlasy nevypadaly mastně.
    Karol P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Krásná vůně ale moc tuhá konzistence, špatně se to vymačkávalo. Vždycky jsem to používala po šamponu. Na vlasech jsem se nevšimla změny, asi bych to musela používat déle. Každý druhý den jsem si myla vlasy a používala tento produkt. Co mě opravdu oslovilo, byla ta nádherná vůně.
    Kateřina D. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Vlasy krásně voní a jsou jemnější a taky rovné, i když mám vlasy úplně kudrnaté, můžu jen doporučit, používám i když mám vlasy sušší. Vlasy se po použití lesknou.
    Vanessa Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. S touto maskou na vlasy jsem byla spokojená. Hydratuje, posiluje, vyživuje. Řekla bych, že splňuje vše co nabízí. Na moje suché konečky jsem po této masce ani nemusela použít olejíček. Což používám vždy! Takže pecka.
    Libuše K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tento produkt je na vlasech velmi příjemný, vlasy jsou po něm hebké a jemné, ale zároveň neelektrizují a dobře se rozčesávají, je to něco mezi kondicionérem a maskou na vlasy, praktické balení, těším se jaký bude dlouhodobější efekt
    Tereza S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Již po prvním použití byl vidět znatelný rozdíl, vlasy měly opět lesk, a byly živější. Po více použitích vlasy zůstávají dlouhodobě lesklé a pevné, klidně i 5. den od umytí jsou vlasy pořád lesklé a hladké. Aplikace je velmi jednoduchá, vlasy po uschnutí plné objemu a života (velký nezvyk z důvodu barvených vlasů, momentálně s vlasy velká spokojenost)Velká spokojenost! Všemi deseti můžu doporučit
    Julie H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Daný produkt je jednoduchý na použití a není potřeba používat produktu mnoho, tudíž i déle vydrží. Produkt má příjemnou vůni, která na vlasech drží ještě dlouho po použití. Vlasy jsou po použití hezky jemné, dobře se rozčesávají a po delší době vidím posílení po délce vlasů a také i konečky vypadají zdravěji. Pro viditelný a lepší efekt je třeba nechat produkt na vlasy působit delší dobu, než je na produktu uvedeno, avšak nemyslím si, že by to byla nějaká velká nevýhoda.
    Lucie H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Jako první musím pochválit vůni - velmi příjemná a nevtíravá. Konzistence podobná kondicionéru. Péče není ani hutná ani moc řídká. Hned po použití jsem měla hladší vlasy a po prvním týdnu užívání jsem viděla, že jsou vlasy pevnější. Určitě budu používat dál :)
    Kristýna H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Pomaha mi na posilneni vlasu, krasne voni a ma velmi prijemnou konzistenci. Vlasy jsou leskle a krasne se rozcesavaji. Obal vypada super. Urcite doporucuji vsem co potrebuji vlasy posilnit
    Šárka O. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. velmi příjemná a nenásilná parfumace, účinnost naprostá pecka, za mě spokojenost, vlasy jsou pevnější, zdravější, poddanější, nemám je roztřepené, rozdíl byl znát po prvním použití, vlasy se mi lépe upravují po použití tohoto produktu
    Hana V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Příjemná vůně, hutná konzistence, která ve vlasech dobře drží až do opláchnutí. Funkční složení. Bytelné balení. Vlasy byly po použití jemné na dotek a mnohem snadněji se rozčesávaly. Také tolik neelektrizovaly. Na potřebu mytí vlasů nemělo použití vliv.
    Diana B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Mé vlasy jsou silnější, lesklé a hebké. Došlo k obnově a posílení vlasů od kořínků až po konečky. Zlepšil se mi vzhled vlasů a zároveň mají dlouhodobou ochranu před poškozením. Tato péče zanechá vlasy vyživené, silné a odolné, usnadní rozčesávání.
    Martina J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Za největší plus tohoto produktu považuji jeho vůni, která mě zaujala hned jako první. Vlasy po použití krásně voní a všímalo si toho i mé okolí. Celkově je vůně milé zpříjemnění celého procesu používání tohoto produktu. Po použití jsou vlasy na dotek velmi hebké a pozoruji jemné zlepšení suchosti vlasů, neřekla bych ale, že je 100%. Produkt jsem doporučila své matce a ta byla také velmi spokojená.
    Daniela N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Už po prvním použití vidím výrazné zlepšení kvality vlasů. Hezky voní, jsou jemné a vyhlazené. Mám suché vlasy, ale tato oplachová péče jim dodává potřebnou výživu. Vlasy jsou po péči krásně hladké a dobře se rozčesávají.
    Marcela P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Mám poškozené a třepící se konečky vlasů. Doba testování je sice krátká, ale vlasy jsou po aplikaci keratinu jemnější, lesklejší a poddajnější. Věřím tomu, že po delší době používání se budou i méně třepit.
    Monika L. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Za mne úplně nádherně pomohl vlasům, vlasy se nádherně rozčesávaly a balzám je krásně vyživil. Mám velice lámavé vlasy a během doby co jsem používala tento garnier balzám, tak se vůbec nelámaly a určitě se zlepšila jejich kondice.
    Pavlina J. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek