Přejít na hlavní obsah
Garnier Botanical čisticí pěnivý gel pro normální až smíšenou pleť

Recenze Garnier Botanical

čisticí pěnivý gel pro normální až smíšenou pleť

Make-up, který už splnil svůj účel, a také všechny nečistoty usazené na pleti, odstraní čisticí pěnivý gel Garnier Botanical. Jeho použití je velmi snadné a příjemné, takže se na svůj čisticí rituál budete těšit. Tento gel je navíc z 96 % přírodní a vy si tak můžete být jistí, že své normální až smíšené pleti dopřáváte péči, za kterou vám poděkuje.

91s kódem 20top
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Make-up, který už splnil svůj účel, a také všechny nečistoty usazené na pleti, odstraní čisticí pěnivý gel Garnier Botanical. Jeho použití je velmi snadné a příjemné, takže se na svůj čisticí rituál budete těšit. Tento gel je navíc z 96 % přírodní a vy si tak můžete být jistí, že své normální až smíšené pleti dopřáváte péči, za kterou vám poděkuje.

Koupit

Garnier Botanical recenze13

4.4
11
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám jiný mycí gel od Garnier s výtažky z hroznů, vůně příjemná vyčistí i zbytky líčení, lepší než L'Oréal Hyaluron, kosmetiku Garnier mám velmi ráda
    Iriska
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Velmi smrdi, az ma z neho napina...a vysusuje plet
    Kopie recenze od Katarina z notino.sk
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Tento gel překvapil, plní funkci jak má a nevysušuje, naopak. A to i po Bioderma Sensibio gelu mě pnul obličej. Po tomto ne. Za mě spokojenost.
    Kristýna
    17. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Mile překvapil. Určitě nekupuji naposled. Vyčistí a odlíčí lehké nalíčení (stíny, tužka, řasenka).Stačí jednou zmáčknout pumpičku.
    Hana Š.
    11. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Nedráždí pleť, úžasně hydratuje.
    Sofie
    23. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Docela příjemný mycí gel, napoprve mi malinko dráždil pleť kolem očí, pak už vůbec ne. Dobře smývá všechen make-up (stačí 2 x stříknutí pumpičky), snadno se oplachuje.
    Sandy
    30. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Za ty peníze moc dobrý čistící gel, doporučuji.
    Vlaďka
    18. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Mohu jen doporučit. Vyzkoušela jsem spoustu kosmetiky na čištění pleti, ale tomuto gelu se nic nevyrovná. Perfektně odlíčí a vyčistí pleť.
    Denisa
    21. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělý čistící gel, pleť mám spíše mastnější a občas se mi objeví nějaký pupínek. Gel nevysušuje a pleť se mi zlepšila. Používám v kombinaci s krémem Garnier Botanical a můžu jen pochválit. Při používání dvakrát denně vydrží dlouho. Příjemná cena. Určitě si ho pořídím znovu.
    Marie
    6. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Veľmi vysušuje a štípe oči, najhoršie čo som vyskúšala
    Kopie recenze od Helena z notino.sk
    10. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Zatím jsem nestihla vyzkoušet.
    Eva
    20. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. S čistícím gelem jsem byla spokojená, plní to co slibuje a vydrží dlouho. Mě při skoro každodením používání vydržel bezmála půl roku a za ty peníze opravdu sen a mě teda pomohl celkem bych řekla dobře, pleť jsem měla po vyčištění hladkou a jemnou, vyčištěnou od zbytky makeupu a jelikož já mám celkem dost citlivou pleť, tím pádem si musím produkty na pleť vybírat pečlivě, tak tenhle produkt mi neudělal žádné červené skvrny ani se mi po něm nezačali více tvořit pupínky, takže doporučuji i na citlivou pleť. Určitě koupím znova.
    Barbora
    17. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. zbožňujem tento produkt, super cena, kvalita, dobre zmyje makeup, neštípe v očiach a príjemne vonia
    Kopie recenze od Monika B. z notino.sk
    3. září 2019
    Byla recenze užitečná?