Přejít na hlavní obsah
Gabriella Salvete Fixing Powder transparentní fixační pudr

Recenze Gabriella Salvete Fixing Powder

transparentní fixační pudr

Make-up perfektně zafixuje transparentní pudr Gabriella Salvete Fixing Powder a významně tak prodlouží jeho výdrž. Poskytne vám matný finiš – pohltí nadměrnou mastnotu a zbaví vás nežádoucího lesku. Pleť zanechá zmatněnou, přitom ale svěží, pomůže ji barevně sjednotit a dodá jí bezchybný vzhled díky optické redukci vrásek a rozšířených pórů.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Make-up perfektně zafixuje transparentní pudr Gabriella Salvete Fixing Powder a významně tak prodlouží jeho výdrž. Poskytne vám matný finiš – pohltí nadměrnou mastnotu a zbaví vás nežádoucího lesku. Pleť zanechá zmatněnou, přitom ale svěží, pomůže ji barevně sjednotit a dodá jí bezchybný vzhled díky optické redukci vrásek a rozšířených pórů.

Koupit

Gabriella Salvete Fixing Powder recenze16

4.8
19
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Púder sa pekne nanáša, dáva krásny povrch
    Kopie recenze od Jarka z notino.sk
    17. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Naprostá klasika, aplikuju na T zonu, přizpůsobí se tónu pleti, neleze do vrásek. Brala bych opakovaně. Je skladný a vejde se do každé kosmetické taštičky, dlouho vydrží
    Adriana Š.
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Příjemný pudr - je jemný, není přehnaně parfémovaný, má v podstatě univerzální odstín a nedělá mapy. Z drogerkových možností super varianta :)
    Adéla V.
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Zas a znova sa k nemu opakovane vraciam. Krásne zafixuje make up a nezanecháva žiadne biele stopy ako iné transparentné púdre to robia. Zanechá matný tón pleti, ktorý ja mám rada.
    Simona
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Fajn transparentní pudr. Používám denně.
    Patricie
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Pudr krásně fixuje a zmatňuje, makeup vydrží hezký celý den ani nedělá na obličeji bílý film, jak spousta jiných transparentních pudrů
    Alex
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvelý transparentný púder, ktorý krásne zmatňuje pleť. Používam ho každý deň a som s ním veľmi spokojná. Naozaj pomáha pri udržiavaní make-upu a zakrývaní nedokonalostí.
    Kopie recenze od Katrína z notino.sk
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvelý púder, vždy ho nanášam hubkou na púder a naozaj pekne zafixuje makeup na celý deň. Vyhovuje mi oveľa viac ako tie púdre s pigmentom.
    Kopie recenze od Darina z notino.sk
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Ja mám pomerne mastnú pokožku a tento produkt je na tento problém fakt skvelý. Veľmi ho rada používam a nemusím si dávať ani makeup. Vydrží na mne veľmi dlho a fakt super.
    Kopie recenze od Saša z notino.sk
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Pudr dobře zmatňuje pleť, vyhovuje mi i balení, které je praktické na cesty.
    Veronika
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Díky kompatibilitě se s tímto pudrem výborné cestuje a vleze se do každé kabelky. Jeho efekt vydrží fakt dlouho
    Sofie
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Toto je úplne perfektný púder, ktorý mi zafixuje pleť po celý deň a vôbec sa mi potom neleskne tvár. Biela farba je transparentná a nezanecháva na tvári neprirodzený finiš
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    12. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. S púdrom som spokojná. Dobre zmatní make-up, ktorý potom vydrží po celý deň.
    Kopie recenze od Majka B. z notino.sk
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Skvělý, mám již několikáté balení
    Anna
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Skvěle zmatňuje a i vydrží celkem dlouho. Za tu cenu skvělý, kupuju již ponkolikáté.
    Tereza S.
    15. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Jeden z mých nejoblíbenějších transparentních pudrů, kupuji už po několikáté.
    Anna K.
    3. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze