Přejít na hlavní obsah
Gabriella Salvete False Eyelash Kit umělé řasy s lepidlem

Recenze Gabriella Salvete False Eyelash Kit

umělé řasy s lepidlem

Upoutejte pozornost svůdným pohledem a pozvedněte svůj look na vyšší úroveň. Umělé řasy s lepidlem Gabriella Salvete False Eyelash Kit dodají vašim očím dramatický, a přesto přirozený vzhled. Snadno se aplikují a díky lehkému materiálu dokonale kopírují linii přírodních řas.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Upoutejte pozornost svůdným pohledem a pozvedněte svůj look na vyšší úroveň. Umělé řasy s lepidlem Gabriella Salvete False Eyelash Kit dodají vašim očím dramatický, a přesto přirozený vzhled. Snadno se aplikují a díky lehkému materiálu dokonale kopírují linii přírodních řas.

Koupit

Gabriella Salvete False Eyelash Kit recenze13

4.9
15
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tyto řasy jsou super. Oči s nimi vypadají božsky. Není problém je nalepit, super drží a efekt je opravdu WOW. Pořídím si je zas.
    Beáta
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Řasy jsou krásné a vypadají fakt přirozeně. Lepidlo nedráždí oči. Dobře se aplikují a pedfektně drží. Doporučuji.
    Karolína
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Za mě jsem byla opravdu příjemně překvapena. Chtěla jsem hlavně, na nějaké příležitosti. Oko se krásně zvýrazní ( mám typ basic black). Aplikace vcelku jednoduchá, hezky drží a dokonce jsem nemusela i nijak extra upravovat
    Evka
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. False Eyelash Kit poskytuje umělé řasy v různých délkách, a tím umožňuje vytvoření různých vzhledů a stylů podle osobních preferencí. Jsou velmi odolné a dlouhotrvající, což znamená, že zůstanou na místě po celý den bez potřeby oprav nebo úprav. Jejích jednoduchou aplikací je jeden z nejoblíbenějších a produktu u žen.
    Lucie
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Gabriella Salvete False Eyelash Kit je sada umělých řas, která umožňuje snadné aplikování umělých řas pro krásný a přitažlivý vzhled očí. Sada je vybavená lepidlem, které je snadno aplikovatelné a umožňuje pevné přilnutí umělých řas ke vašim přirozeným řasám. Aplikace je jednoduchá a rychlá, což umožňuje dosáhnout profesionálního výsledku z domova.
    Erika
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Používám je už dlouho, jen je potřeba si je zastřihnout na správnou délku dle oka. Lepidlo používám Duo od Macu.
    Petra K.
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Za mě tedy nevypadají příliš přirozeně, jak je zde v recenzich, nicméně jsou dobré, klidně bych znovu koupila.
    :)
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Řasy jsou krásné, vypadají přirozeně. Díky průhledné a měkké lince, na které řasy drží, se krásně aplikují a na oku skoro nejsou vidět. Super! ❤️
    Lucie
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. jednoduchá aplikace, působí velmi přirozeně
    Dagmar F.
    25. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Jsem nadšená, protože pásek není extrémně dlouhý a je akorát i na moje "vepřový" malý očíčka. Aplikace se mi daří jako nikdy, lepidlo drží celý den, vydrželo i při sportu! Spokojenost.
    Tereza S.
    24. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Koupeno na doporučení kamarádky. Jsem spokojená.
    Martina V.
    29. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Spokojená :)
    Žanet
    11. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Super kvalitni rasy z drogerky.Mam uz druhe baleni a nemuzu si je vynachvalit,za me lepsi nez rasy od Ardell.Na oko po chvilce nejsou ani citit a vypadaji prirozene.
    Jitka
    28. října 2021
    Byla recenze užitečná?